Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.

Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.

Veškerá odvětví průmyslu potřebují pro svoji činnost také kvalitní stroje a vybavení, které je možné nechat vyrobit na míru nebo pronajmout. Ze široké nabídky si dle konkrétních potřeb můžete vybrat svářecí techniku, pily, plazmové a CNC stroje, balicí a třídící linky, stroje kovoobráběcí, potravinářské a textilní, manipulátory, dopravníky a jiné.

Výroba nástrojů pro strojírenství - přípravky pro upínaní dílců v lisovnách plastů
Přípravky pro upínání dílců v lisovnách plastů dodává Nástrojárna R-Tools se sídlem v Brně. Realizujeme kusovou i sériovou výrobu přesných nástrojů pro oblast strojírenství.
Ing. Vladimíra Rumlenová Nástrojárna R-TOOLS
Dodávka, prodej filtrů, filtračního zařízení, materiálu pro filtraci
Filtry, filtrační zařízení, prodej materiálu pro filtraci, široký sortiment filtrů nabízí specialista v oboru firma C-FILTER FILTRY, s.r.o., z Brna.
C-FILTER FILTRY, s.r.o.
Řezání a dělení konstrukcí diamantovým lanem – lanová pila s neomezenou hloubkou řezu
Řezání a dělení konstrukcí diamantovým lanem neboli lanovou pilou, která má neomezenou hloubku řezu a používá se v těžko přístupných místech, zajišťují odborníci společnosti BBG-BENDA, s.r.o. z Brna.
BBG-BENDA, s.r.o.
Hladké sáčky LDPE s potiskem i bez potisku – kvalitní výrobce obalových materiálů
Hladké sáčky LDPE s potiskem i bez potisku v několika velikostech vhodné k balení výrobků a zboží a další obalové materiály vyrábí a prodávají specialisté ze společnosti HB pack s.r.o.
HB pack s.r.o.
Stavba linky na sušení biomasy a výrobu biomasových peletek včetně elektroinstalace
Kompletní stavbu linky na sušení biomasy a výrobu biomasových peletek zajistí firma SD Install. Linky na zpracování biomasy dodáváme včetně elektroinstalace.
SD Install Gustav Schuh
Velkoobchodní prodej motorových olejů a maziv TOTAL, ELF, MANNOL a MOL
Velkoobchodním prodejem motorových olejů a maziv značek TOTAL, ELF, MANNOL a MOL pro osobní a nákladní vozidla, zemědělské, stavební a průmyslové stroje a techniku se zabývá společnost MERLIN-PLUS.
Servisní a montážní práce v cementárenském a vápenickém průmyslu
Společnost MELKOV, s.r.o. se věnuje servisním a montážním pracím v cementárenském a vápenickém průmyslu.
MELKOV, s.r.o.
Modernizace a generální opravy, servis a rekonstrukce obráběcích strojů
Modernizace, generální opravy a rekonstrukce obráběcích a tvářecích strojů provádí společnost VTL Blansko, a.s.. Servis provádíme rychle ve vysoké kvalitě a efektivně.
VTL Blansko, a.s. Prodej, servis obráběcích strojů
Izolace vzduchotechnického potrubí, klimatizací a rozvodů tepla – profesionální práce a kvalitní prostředky
Profesionální práci s využitím kvalitních produktů při izolaci vzduchotechnického potrubí, klimatizací a rozvodů tepla provádí od roku 2003 společnost GIOMETAL s.r.o.
GIOMETAL s.r.o.
Prodej sekačky na trávu, benzínové, elektrické, vřetenové, bubnové
Prodej sekačky na trávu od firmy GARDENTECH jak v kamenné prodejně v Brně tak i na eshopu. Benzínová, elektrická, vřetenová, bubnová, automatická sekačka na trávu.
GARDENTECH Jaroslav Toninger
Prodej, eshop pohonná jednotka nebo-li motor do malotraktorů VARI. Eko dotace 6000.-
Prodej, eshop pohonná jednotka nebo-li motor do malotraktorů VARI kupte na eshopu firmy Gardentech s.r.o.. Jak získat eko dotace 6000.- na tento motor?
Gardentech s.r.o.
Stavební výtahy a zdvihadla – prodej přes e-shop, pronájem
Stavební výtahy a zdvihadla pro dopravu materiálu do výšky zakoupíte na e-shopu firmy HROMEK s.r.o. Zajišťujeme také pronájem stavebních zdvihadel a výtahů.
HROMEK s.r.o. Žebříky a lešení
Vyzkoušejte identifikační systém nylových náramků pro RFID hodinky
Vlastníte-li objekt, ve kterém je zapotřebí identifikační systém nylových náramků pro RFID hodinky, včetně čipových hodinek, pak oslovte firmu IdentCORE.
IdentCORE s.r.o.
Výroba a prodej granulačních lisů, drtičů granulí a chladících kolon
Výrobu granulačních lisů, drtičů granulí a chladících kolon, šrotovníků a dalších technologických linek zajistí firma AGROING BRNO s.r.o.
AGROING BRNO s.r.o.
Zakázková výroba chladících pultů a boxů na míru
Chladící boxy a pulty na míru do výroben, prodejen a obchodů s potravinami a masem Vám v Jihomoravském kraji na zakázku vyrobí společnost Karel Kašpar LEDO servis.
Karel Kašpar LEDO servis
Měrky svarů pro měření svářecích operací, kvalitní svářecí technika
Kvalitní měrky svarů pro měření svářecích operací v provedení šablonovém, stupnicovém nebo digitální s displejem od firmy Svářecí technika WELDPOINT.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.
Moderní technika a zařízení – linka pro práškové lakování a lakovací kabiny
Moderní techniku a zařízení, linky pro práškové lakování a speciální lakovací kabiny na míru dle potřeb zákazníků vyrábí specialisté ze společnosti SURFIN Technology s.r.o. z Brna.
Prodej motorových olejů značek Castrol, Shell, Total
Kvalitní motorové oleje značek Castrol, Shell či Total naleznete na e-shopu a v kamenné prodejně společnosti MICRO, s.r.o. z Kuřimi.
MICRO, s.r.o. Prodej olejů a maziv
Přistavení kontejnerů na odvoz stavební suti a dalšího odpadu
O přistavení kontejnerů na stavební suť a další odpad včetně odvozu kontejnerů a likvidaci odpadu se postará firma DS Partner s.r.o.
Ochranné a zahrazovací sloupky a patníky – zvýšení bezpečnosti v ulicích měst a obcí
Zahrazovací, sklopné a výstražné sloupky, ochranné, zesílené a jiné druhy patníků nejen pro zvýšení bezpečnosti ve městech prodává společnost Městský mobiliář e-shop PONTTE.CZ z Brna.
Konstrukce frézovacích a vrtacích upínačů pro strojírenskou výrobu
Nejrůznější strojírenské díly a komponenty vyrábí Nástrojárna R-TOOLS z Brna. Specializujeme se na konstrukce frézovacích a vrtacích upínačů pro různá odvětví průmyslu.
Ing. Vladimíra Rumlenová Nástrojárna R-TOOLS
Filtry podle typu filtrace - vzduchové filtry prodej a dodávka
Filtry podle typu filtrace - vzduchové, olejové, palivové a další filtry prodává, dodává a nabízí kompletní sortiment filtrů firma C-FILTER FILTRY, s.r.o. z Brna.
C-FILTER FILTRY, s.r.o.
Dodavatel technologických zařízení pro plynárenský průmysl
Firma TECHKO, spol. s.r.o. z Brna zajistí výrobu a také instalaci regulačních stanic plynu, plynových kotelen, filtrů a separátorů, elektrických rozváděčů i teplovodních výměníků.
TECHKO, spol. s r.o.
Vysoká kvalita výrobků a efektivní řízení výroby na CNC strojích
Kvalitní výrobce a dodavatel přesně obráběných dílců, montážních podskupin strojů a průmyslových zařízení jsou ZNOJEMSKÉ STROJÍRNY, u nichž se můžete spolehnout na špičkovou kvalitu výrobků.
ZNOJEMSKÉ STROJÍRNY, s.r.o.
Výroba, dodávka otočných stolů  - samostatný celek nebo příslušenství k obráběcím strojům
Výrobou a dodávkou strojírenských otočných stolů se zabývá firma VTL Blansko, a.s. Otočné stoly lze použít jako samostatný funkční celek nebo jako příslušenství k různým obráběcím strojům.
VTL Blansko, a.s. Prodej, servis obráběcích strojů