Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PELUS automation machines s.r.o.

Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PELUS automation machines s.r.o.

Veškerá odvětví průmyslu potřebují pro svoji činnost také kvalitní stroje a vybavení, které je možné nechat vyrobit na míru nebo pronajmout. Ze široké nabídky si dle konkrétních potřeb můžete vybrat svářecí techniku, pily, plazmové a CNC stroje, balicí a třídící linky, stroje kovoobráběcí, potravinářské a textilní, manipulátory, dopravníky a jiné.

Prodej průmyslové filtry - farmaceutický průmysl a zdravotnictví
Prodej průmyslové filtry - farmaceutický průmysl a zdravotnictví od firmy C-FILTER FILTRY, s.r.o. z Brna. Určené pro výrobu léčiv a zdravotnického materiálu.
C-FILTER FILTRY, s.r.o.
Travní traktory SECO s různým vybavením - seřízení a odzkoušení zdarma, servis
Výkonnou zahradní techniku prodává naše firma GARDENTECH z Brna. Dodáváme travní traktory SECO s různým vybavením, které Vám seřídíme a odzkoušíme zdarma včetně předprodejního servisu.
GARDENTECH Jaroslav Toninger
Technické kontroly a revize plynu pro VZV - profesionální kontrola a revize VZV
Firma Moravia Manipul s.r.o. Brno poskytuje služby v oblasti technických kontrol a revizí plynu pro vysokozdvižné vozíky za příznivé ceny a s profesionálním vybavením.
Moravia Manipul, s.r.o.
Svislé soustruhy VTLD – výroba na zakázku včetně dodávky, montáže a servisu
Svislé soustruhy VTLD s pevným rámem nebo pojízdným protálem na zakázku vyrobí, dodá a namontuje a uvede do provozu firma VTL Blansko, a.s. Zajišťujeme i servis svislých soustruhů.
VTL Blansko, a.s. Prodej, servis obráběcích strojů
Výstavba ocelových konstrukcí pro průmyslové haly a objekty – výrobní a skladovací haly, jízdárny a další
Ocelové konstrukce pro průmyslové haly realizuje firma SD INSTALL ze Znojma. Postavíme konstrukce pro výrobní a skladovací haly, jízdárny a profesionální střelnice a další typy montážních staveb.
SD Install Gustav Schuh
CNC soustružené díly z oceli, nerezové oceli a hliníku – kusová i sériová výroba
CNC soustružené díly z oceli, nerezové oceli a hliníku vyráběné na špičkových obráběcích centrech v kusové i sériové výrobě dodává firma Znojemské strojírny s.r.o.
ZNOJEMSKÉ STROJÍRNY, s.r.o.
Spolehlivý automatizovaný tok zboží pro optimální zaskladnění
Spolehlivé řešení pro automatický tok zboží nejen v rámci optimálního zaskladnění pomocí RECA iSTORAGE si vezme na starost firma Reca spol s.r.o. z Brna jež je proslulá poctivým a upřímným přístupem.
Čistící zóny, interiérové a textilní rohože - výroba a prodej
Rámy, vstupní čistící zóny a rohože s logem, textilní, interiérové a na hrubé nečistoty vyrábí a prodává firma DIAMANT AK s.r.o. z Brna.
DIAMANT AK s.r.o.
Výkonné velkoplošné solventní tiskárny Mimaki pro profesionální využití
Autorizovaný prodejce tiskáren Mimaki, firma ELECTRON, spol. s r.o. v Brně dodává výkonné a cenově dostupné velkoplošné solventní tiskárny pro profesionální využití.
ELECTRON, spol. s r.o.
Prodej olejů pro zemědělskou techniku - Shell, Paramo a Mogul
Značkové motorové oleje vhodné pro zemědělskou techniku, jako jsou Shell, Castrol, Mogul či Paramo naleznete u MICRO, s.r.o.
MICRO, s.r.o. Prodej olejů a maziv
Paletové vážící vozíky pro obchodní i neobchodní vážení, vozíky s displejem
Paletové vážící vozíky vhodné pro obchodní i neobchodní vážení vám zajistí firma LESAK s.r.o., Brno.
LESAK s.r.o.
Průmyslové vlhčené utěrky bez silikonů balené v kyblíku
Průmyslové vlhčené utěrky v dávkovacím kyblíku pro univerzální použití, které navíc neobsahují silikony, vyrábí firma ZVG CZ s.r.o.
ZVG CZ s.r.o.
Rychlá a jednoduchá identifikace s čipovými hodinkami kolem zápěstí
Společnost IdentCORE s.r.o., se specializuje na zakázkovou výrobu bezkontaktních čipových klíčenek, náramků a dalšího příslušenství. Čipové hodinky s RFID čipem zajišťují jednoduchou identifikaci.
IdentCORE s.r.o.
Přenosná suchá dochlazovací zařízení – chlazení na pivo a sudové nápoje, chladící výčep
Přenosná suchá zařízení na chlazení piva a dalších sudových nápojů pro domácí použití i společenské akce s menším počtem konzumentů dodává firma Karel Kašpar LEDO servis.
Karel Kašpar LEDO servis
Kovovýroba, CNC obrábění, strojírenství, dodavatel strojírenských součástí
Kovovýroba, CNC obrábění, strojírenství, dodavatel významných evropských strojírenských součástí je firma ZNOJEMSKÉ STROJÍRNY, s.r.o. ze Znojma
ZNOJEMSKÉ STROJÍRNY, s.r.o.
Okenní program – stěrky a kbelíky, držáky rozmýváku, teleskopické tyče
Kompletní sortiment pomůcek pro každodenní úklid skleněných ploch prodává firma FALKO F a L s.r.o. Pomocí našich kloubových stěrek, teleskopických tyčí a návleků s padem umyjete okna hravě.
Falko F a L s.r.o. Úklidová technika
Řezání lanovou pilou - mostních pilířů, masivních konstrukcí, silných stěn, základů
Řezání lanovou pilou - mostních pilířů, masivních konstrukcí, silných stěn, základů provádí firma BBG-BENDA, s.r.o. Tuto profesionální práci dělají v rámci celé České republiky.
BBG-BENDA, s.r.o.
Průmyslové utěrky do autoservisu, dílny a haly - efektivní čistění
Společnost ZVG CZ s.r.o. ze Znojma dodává průmyslové leštící a čistící utěrky pro snadné a efektivní čištění do autoservisů, dílen a do průmyslových hal.
ZVG CZ s.r.o.
Výroba peletovacích linek, zemědělských strojů a zařízení
Sháníte-li odborníka na výrobu, údržbu, či servis peletovacích linek nebo jiných zemědělských strojů a zařízení, tak oslovte firmu HAIVA Tasovice.
HAIVA Tasovice s.r.o.
Pronájem kancelářských a skladových kontejnerů včetně dopravy a složení
Pronájem kancelářských a skladových kontejnerů vhodných k uskladnění materiálu nebo jako mobilní kancelář zajišťuje v oblastech Znojma a Moravského Krumlova společnost Autodoprava Bohdálek.
Autodoprava Bohdálek Znojmo Zemní a výkopové práce
Vytápění klimatizací, tepelné čerpadlo vzduch vzduch - levný způsob topení
Hledáte levný a rychlý způsob jak vytopit chatu, pracovnu nebo jinou místnost? Oslovte firmu LEDO servis, která Vám zajistí vytápění klimatizací, tepelným čerpadlem vzduch vzduch nejen na Znojemsku.
Karel Kašpar LEDO servis
Textilní rohože, rohožové systémy, rohožky, vstupní čistící zóny, prodej, dodávka, montáž
Výrobu, dodávku, montáž textilních rohoží, rohožových systémů, rohožek, vstupních čistících zón s logem, rýmy, lemovkami a dalšími doplňky zajistí firma DIAMANT AK s.r.o.
DIAMANT AK s.r.o.
Univerzální zametací zařízení - zametače pro průmyslové areály, farmy i stavby
Univerzální zametací zařízení je skvělým pomocníkem k odstranění nečistot - zametače jsou vhodné pro průmyslové areály, farmy i na stavby. Jejich výrobou a prodejem se zabývá firma GreenMech, s.r.o.
GreenMech, s.r.o.
Zvelebení interiéru a exteriéru kulturních a historických objektů tryskáním
Zvelebení interiéru a exteriéru historických a kulturních památek zajišťuje Tryskání a pískování Vladimír Veselý. Renovujeme hrady, zámky, kostely, fontány, kašny sochy a další.
Tryskání a pískování Vladimír Veselý
Prodej čističky na obilí, předčističky nečistot z obilovin a luskovin
Prodej čističky na obilí, předčističky nečistot z obilovin a luskovin od firmy AGROING BRNO s.r.o. Jsou určeny pro předčištění a čištění surovin před skladováním.
AGROING BRNO s.r.o.