Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PELUS automation machines s.r.o.

Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PELUS automation machines s.r.o.

Veškerá odvětví průmyslu potřebují pro svoji činnost také kvalitní stroje a vybavení, které je možné nechat vyrobit na míru nebo pronajmout. Ze široké nabídky si dle konkrétních potřeb můžete vybrat svářecí techniku, pily, plazmové a CNC stroje, balicí a třídící linky, stroje kovoobráběcí, potravinářské a textilní, manipulátory, dopravníky a jiné.

Měrky svarů pro měření svářecích operací, kvalitní svářecí technika
Kvalitní měrky svarů pro měření svářecích operací v provedení šablonovém, stupnicovém nebo digitální s displejem od firmy Svářecí technika WELDPOINT.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.
Moderní technika a zařízení – linka pro práškové lakování a lakovací kabiny
Moderní techniku a zařízení, linky pro práškové lakování a speciální lakovací kabiny na míru dle potřeb zákazníků vyrábí specialisté ze společnosti SURFIN Technology s.r.o. z Brna.
Prodej motorových olejů značek Castrol, Shell, Total
Kvalitní motorové oleje značek Castrol, Shell či Total naleznete na e-shopu a v kamenné prodejně společnosti MICRO, s.r.o. z Kuřimi.
MICRO, s.r.o. Prodej olejů a maziv
Přistavení kontejnerů na odvoz stavební suti a dalšího odpadu
O přistavení kontejnerů na stavební suť a další odpad včetně odvozu kontejnerů a likvidaci odpadu se postará firma DS Partner s.r.o.
Ochranné a zahrazovací sloupky a patníky – zvýšení bezpečnosti v ulicích měst a obcí
Zahrazovací, sklopné a výstražné sloupky, ochranné, zesílené a jiné druhy patníků nejen pro zvýšení bezpečnosti ve městech prodává společnost Městský mobiliář e-shop PONTTE.CZ z Brna.
Konstrukce frézovacích a vrtacích upínačů pro strojírenskou výrobu
Nejrůznější strojírenské díly a komponenty vyrábí Nástrojárna R-TOOLS z Brna. Specializujeme se na konstrukce frézovacích a vrtacích upínačů pro různá odvětví průmyslu.
Ing. Vladimíra Rumlenová Nástrojárna R-TOOLS
Filtry podle typu filtrace - vzduchové filtry prodej a dodávka
Filtry podle typu filtrace - vzduchové, olejové, palivové a další filtry prodává, dodává a nabízí kompletní sortiment filtrů firma C-FILTER FILTRY, s.r.o. z Brna.
C-FILTER FILTRY, s.r.o.
Dodavatel technologických zařízení pro plynárenský průmysl
Firma TECHKO, spol. s.r.o. z Brna zajistí výrobu a také instalaci regulačních stanic plynu, plynových kotelen, filtrů a separátorů, elektrických rozváděčů i teplovodních výměníků.
TECHKO, spol. s r.o.
Výroba, dodávka otočných stolů  - samostatný celek nebo příslušenství k obráběcím strojům
Výrobou a dodávkou strojírenských otočných stolů se zabývá firma VTL Blansko, a.s. Otočné stoly lze použít jako samostatný funkční celek nebo jako příslušenství k různým obráběcím strojům.
VTL Blansko, a.s. Prodej, servis obráběcích strojů
Prodej křovinořezy, vyžínače Husqvarna, VARI
Prodej křovinořezy, vyžínače Husqvarna, VARI v prodejně či eshopu firmy GARDENTECH. Lehký vyžínač s akumulátorem a nabíječkou. Možnost zvýšení nastavitelných řídítek.
GARDENTECH Jaroslav Toninger
Multifunkční víceúčelový olej pro všechny části obráběcích strojů – hydrauliku, kluzná vedení i převody
Multifunkční víceúčelový olej pro všechny části obráběcích strojů je olej TOTAL Drosera MS. Tento olej, který je vhodný pro hydrauliku, kluzná vedení i převody dodává firma MERLIN- PLUS spol. s.r.o.
Prodej kvalitních střešních ventilátorů pro šikmé a ploché střechy včetně ventilátorů pro komíny
Výhradní zástupce odvětrávacích systému značky VILPE, společnost Jakub Kokeš CZ s.r.o., Vám zajistí prodej kvalitních střešních ventilátorů pro šikmé a ploché střechy včetně ventilátorů pro komíny.
VILPE Brno
Autorizovaný prodej, e-shop polosyntetických motorových olejů
Oleje a maziva minerální, polosyntetické, syntetické, hydraulické, průmyslové, pro nákladní automobily, aditiva do nafty i benzinu to vše zakoupíte u firmy MICRO, s.r.o. z Kuřimi.
MICRO, s.r.o. Prodej olejů a maziv
Výprodej v eshopu. Předváděcí kusy - benzínové sekačky, elektrocentrály, traktory se sběrným košem
Výprodej předváděcích kusů v eshopu firmy Gardentech s.r.o. Benzínové sekačky, elektrocentrály, traktory se sběrným košem, ale také vyžínač, elektrický prozvzdušňovač.
Gardentech s.r.o.
Prodej, dodávka servomotorů, servopohonů  a řídících systémů
Řídící systémy, servomotory, digitální servozesilovače, návrh, dodávka, programování, komplexní dodávku a prodej zajistí firma TG Drives, s.r.o. z Brna.
TG Drives, s.r.o.
Montáže vzduchotechniky včetně dodávky vzduchotechnických jednotek – práce prováděná specialisty
Kvalitní montáže vzduchotechniky včetně dodávky vzduchotechnických jednotek pro bezproblémový chod a funkčnost zajišťují odborníci ze společnosti GIOMETAL s.r.o.
GIOMETAL s.r.o.
Profesionální skladování obilovin - kvalitní sila, zásobníky nebo systémy pro velké haly a sklady
Brněnská firma AGROING BRNO s.r.o. poskytuje profesionální příslušenství pro skladování obilovin, mezi než patří sila, zásobníky nebo systémy pro velké haly a sklady.
AGROING BRNO s.r.o.
Samochodné štěpkovače, štěpkovací stroje s vlastním pohonem - prodej
Samochodné štěpkovače nebo-li štěpkovací stroje s vlastním pohonem pro štěpkování dřevní hmoty zakoupíte u firmy GreenMech, s.r.o. v Bořeticích na jižní Moravě.
GreenMech, s.r.o.
Dodávka kvalitních výrobníků ledu značky Brema včetně instalace
Dodávku a instalaci prvotřídních výrobníků kostkového, kalíškového ledu nebo ledové tříště zajistí ve Znojmě a blízkém okolí firma Karel Kašpar Ledoservis.
Karel Kašpar LEDO servis
Práškové lakování, robotizace a samoučící roboty – technologie šetrné k životnímu prostředí
Technologie do lakoven pro práškové lakování, samoučící roboty a robotizaci pracovišť nejen pro snížení dopadu na životní prostředí zajišťují odborníci společnosti SURFIN Technology s. r. o. z Brna.
Renovace a tryskání starých omítek – kulturní památky, historické objekty
Renovaci starých omítek pomocí tryskání nejen u kulturních památek a historických objektů se zabývá firma Vladimír Veselý – Tryskání a pískování.
Tryskání a pískování Vladimír Veselý
Obaly, krabice a tašky na víno v různých provedeních – bohatý výběr na e-shopu i v prodejnách
Různé provedení obalů, krabic a dárkových či firemních tašek na víno má ve svém bohatém sortimentu společnost Model Pack Shop nejen na e-shopu, ale také na prodejnách v okolí Břeclavi a Mikulova.
Model Pack Shop Brno e-shop obaly a krabice
Kompletní dodávka sušičky na dřevěnou štěpku včetně elektroinstalace
Kompletní dodávku sušičky na dřevěnou štěpku s kapacitou sušení až 16 tun za hodinu zajišťuje firma SD Install. Postaráme se o dodávku, montáž, elektroinstalaci i uvedení do provozu.
SD Install Gustav Schuh
Svařování nerezu, různých ocelí a zpracování nerezových plechů – práce prováděná odborníky
Svařování nerezu, různých legovaných a nelegovaných ocelí a zpracování nerezových plechů zajistí specialisté společnosti GIOMETAL s.r.o. z Brna.
GIOMETAL s.r.o.
Práce se s spárovou pilou – řezání komunikací, zpevněných ploch a dělící a dilatační spáry
Provádění dělících nebo dilatačních spár, řezání komunikací a zpevněných ploch pomocí spárové pily a další s tím související činnosti realizují odborníci ze společnosti BBG-BENDA, s.r.o. z Brna.
BBG-BENDA, s.r.o.