Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PELUS automation machines s.r.o.

Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PELUS automation machines s.r.o.

Veškerá odvětví průmyslu potřebují pro svoji činnost také kvalitní stroje a vybavení, které je možné nechat vyrobit na míru nebo pronajmout. Ze široké nabídky si dle konkrétních potřeb můžete vybrat svářecí techniku, pily, plazmové a CNC stroje, balicí a třídící linky, stroje kovoobráběcí, potravinářské a textilní, manipulátory, dopravníky a jiné.

Kvalitní váhy pro různá odvětví a provozy - gastro, pultové, expediční nebo řeznické
Široký výběr kvalitních váh pro různá odvětví a provozy seženete od brněnské firmy LESAK s.r.o., která se zaměřuje na vážící systémy, závaží a příslušenství k nim.
LESAK s.r.o.
Multifunkční pedometr eCorazon+ - změřte si kolik denně spálíte kalorií
Firma UTILCELL s.r.o. z okolí Brna nabízí profesionální snímače sil a vážící elektrické zařízeni, k nimž patří i moderní pedometr eCorazon+, který Vám změří počet ušlých kroků či spálených kalorií.
Svařovací inventory MMA VECTOR Welding zakoupíte pohodlně na eshopu i na prodejně
Na prodejně či na eshopu zakoupíte u společnosti Svářecí technika WELDPOINT s.r.o. svařovací inventory MMA VECTOR Welding. Prodejnu najdete v Zakřanech v okrese Brno-venkov.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.
Multifunkční výkonné laserové tiskárny pro barevný i černobílý tisk - formát A4 i A3
Firma Samsontech Josef Samson poskytuje kvalitní a výkonné laserové tiskárny INEO, které jsou vhodné do kanceláří a podniků. Tiskárny tisknou barevně i černobíle do maximálního formátu A3.
Výroba nůžkových bezpečnostních mříží třídy RC1, RC2, RC3 a RC4 - jednokřídlá, plovoucí
Pevné prvky pro zabezpečení oken a dveří prodává společnost AD SECURITY s.r.o. z Brna. Vyrábíme nůžkové bezpečnostní mříže, které jsou certifikovány dle třídy RC1 - RC4.
Soustružení na CNC strojích - práce na CNC, CNC soustruhy
Soustružení na CNC strojích - práce na CNC, CNC soustruhy, obrábění kovových i nekovových materiálů od firmy Kovoobrábění Korvas s.r.o. v Bzenci.
Uskladnění sekaček na trávu přes zimní období za skvělé ceny
Uskladnění sekačky přes zimní období a následný servis složený z vyčištění sekačky, nabroušení nože a kontroly všech funkcí, poskytuje firma Agroservis Holý nedaleko Znojma.
Velkoplošné inkoustové UV LED tiskárny Mimaki - autorizovaný prodej a servis
Autorizovaný prodej a servis revolučních velkoplošných inkoustových UV LED tiskáren Mikami zajišťuje společnost ELECTRON, spol. s r.o. v Brně.
ELECTRON, spol. s r.o.
Bublinkové folie - spolehlivá ochrana Vašeho zboží při přepravě
Široký výběr bublinkových folii Vám poskytne brněnská firma HB pack s.r.o., která se zabývá výrobou a prodejem kvalitních balících materiálů různých tlouštěk, barev a vrstev.
HB pack s.r.o.
Dodávka snímačů sil, vyhodnocovacích jednotek a elektronického vážení
Kvalitní snímače sil a vyhodnocovací zařízení pro zemědělství, laboratoře nebo potravinářství seženete od společnosti UTILCELL s.r.o., která sídlí nedaleko Brna.
Autoservisní nářadí, kompletní vybavení pro autoservisy – prodej na e-shopu
Kompletní vybavení pro autoservisy zakoupíte na e-shopu firmy PROFIKRAFT TRADING, s.r.o. z Brna. Dodáváme autoservisní sady nářadí, zvedáky, lehátka a další pomůcky pro údržbu vozidel.
PROFIKRAFT TRADING, s.r.o.
Úprava zásobníků etiketovacích přístrojů, přegumovávání paletek
Pokud měníte velikost etiket a potřebujete upravit velikost zásobníku etiketovacího přístroje či přegumovat paletku, oslovte společnost JV servis z Mikulova.
Průmyslové váhové terminály s dotykovým LCD displejem do každého provozu
Brněnská firma LESAK s.r.o. zajišťuje pokladní a vážící systémy, ke kterým patří i průmyslové váhové terminály s dotykovým LCD displejem, které jsou vhodné do každého provozu.
LESAK s.r.o.
Produkty HIWIN, lineární technika, vedení, motory, pohony, lineární a rotační osy
Výhradním distributorem produktů HIWIN pro Českou republiku a Slovensko je společnost HIWIN s.r.o. V sortimentu naleznete lineární techniku, vedení, motory, pohony, lineární a rotační osy.
Lepidla, laky, brusné kotouče a další materiál pro lepení, lakování a broušení
ŠH TRADE CZ s.r.o. z Mikulova je společnost, která se zaměřuje na prodej materiálu pro broušení, lakování a lepení. Najdete u nich široký sortiment lepidel, laků a brusných materiálů.
Chlazení pro pivaře a vinaře na míru – chladící boxy na víno, pivo
Chlazení pro pivaře a vinaře na míru sestaví v okolí Brna a jižní Moravy firma Vojtěch Zouhar. Dodáváme chladící boxy na víno a pivo z izolačních skel nebo v kombinaci PUR panelů s izolačním sklem.
Pronájem autojeřábů, pronájem plošin, autojeřábnické služby
Autojeřábnické služby, pronájem plošin a jeřábů nabízí společnost TOMÁŠ NOVOTNÝ - AUTOJEŘÁBY DEMOLICE s.r.o.
Výrobce, subdodavatel strojírenských dílů, CNC obrábění
CNC obrábění a broušení, výroba, distribuce,subdodavatel strojírenských dílů a montážních podskupin strojů, Vám zprostředkuje společnost ZNOJEMSKÉ STROJÍRNY, s.r.o.
ZNOJEMSKÉ STROJÍRNY, s.r.o.
Kovovýroba - pálení, svařování a lisovaní pro ocelové konstrukce, stroje nebo potrubí
Brněnská firma GIOMETAL s.r.o. poskytuje služby v oblasti kovovýroby, kde zajišťuje pálení, svařování nebo lakování pro ocelové konstrukce, stroje nebo potrubí.
GIOMETAL s.r.o.
Svařování kovových i nekovových materiálů, svařovací práce
Svařování, sváření kovových i nekovových materiálů, svařovací práce, svařování železa, kovů a plátů od firmy Kovoobrábění Korvas s.r.o. v Hodoníně
Autojeřáby pro manipulaci s těžkými břemeny od společnosti Autojeřáby Pavel Ingr
Autojeřáby Pavel Ingr se na českém trhu pohybuje již přes dvacet let a zajistí pro Vás spolehlivé autojeřáby pro manipulaci s těžkými břemeny.
Otevírací bezpečnostní mříže Masterdoor, které jsou certifikované dle třídy RC1 - RC4
Společnost AD SECURITY s.r.o. z Brna vyrábí certifikované otevírací mříže třídy RC1 - RC4. Ty slouží pro spolehlivé mechanické zabezpečení nejrůznějších objektů (domy, veřejné budovy).
Bublinkové fólie vhodné pro balení zboží i automobilový průmysl
Bublinkové fólie, které naleznou uplatnění při balení zboží i v automobilovém průmyslu, vyrábí a dodává specialista na obalové materiály, společnost HB pack s.r.o. ze Slavkova u Brna.
HB pack s.r.o.
Výroba náhradních dílů pro cementárny a vápenické odvětví – odborný výrobní servis v okrese Brno
Představujeme vám společnost MELKOV, která pokračuje ve výrobní, montážní a servisní činnosti bývalé společnosti JV-servis v obci Mokrá-Horákov v okrese Brno.
MELKOV, s.r.o.
Profesionální sekačka AS 531 4T AS Motor, prodej, dodávka, distribuce, e-shop
Prodejce, distributor, e-shop se zahradní technikou. Kvalitní čtyřtaktní profesionální sekačku AS 531 4T AS Motor zakoupíte u firmy Gardentech s.r.o.
Gardentech s.r.o.