Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PELUS automation machines s.r.o.

Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PELUS automation machines s.r.o.

Veškerá odvětví průmyslu potřebují pro svoji činnost také kvalitní stroje a vybavení, které je možné nechat vyrobit na míru nebo pronajmout. Ze široké nabídky si dle konkrétních potřeb můžete vybrat svářecí techniku, pily, plazmové a CNC stroje, balicí a třídící linky, stroje kovoobráběcí, potravinářské a textilní, manipulátory, dopravníky a jiné.

Prodej, servis a kalibrace měřící techniky
Společnost WHP TECHNIK s.r.o. se zabývá prodejem, servisem a kalibrací měřící techniky. Zabývá se také návrhy měřící techniky dle vašich požadavků.
Výroba a montáž vah a vážících systémů, rekonstrukce vah, váhy na míru, záruční a pozáruční servis
Společnost Váhy Pecha s. r. o. se zabývá dodáváním, výrobou, montáží a servisem vah a vážících systémů. Současně provádíme také rekonstrukce jakýchkoli vah, např. automobilových, kolejových aj.
Výroba bazénů a jejich zastřešení, výrobky z polypropylénu, polyetylénu, PVC a dalších termoplastů, řezání vodním paprskem
Firma AMM Otáhal s.r.o. se zabývá především výrobou bazénů a jejich zastřešením. V rámci naší činnosti dále vyrábíme kvalitní plastové výrobky z polypropylénu, polyetylénu, PVC a jiných termoplastů.
Etiketovačky lahví, opravy a servis etiketovacích strojů různých značek
Etiketovačky lahví, opravy a servis etiketovacích strojů různých značek a výrobců pro potravinářský a nápojářský průmysl seženete od firmy Vladimír Jarůšek v Mikulově.
Řídicí, informační a pokladní systém UniPOS, podpora pro generování fakturačních podkladů
Řídicí, informační a pokladní systém UniPOS pro čerpací a plnící stanice v několika modulových variantách s různými funkcemi prodává společnost UNIDATAZ s.r.o.
Zapůjčení obytných lodí v Chorvatsku včetně kapitána, hostesek a zajištění stravy
Obytné lodě v Chorvatsku Vám zapůjčí česká společnost CZECH YACHT z Hodonína. Půjčujeme komfortní obytné lodě i s kapitánem, hosteskami a zajištěním stravy.
VIMU s.r.o.
Svářecí technika, svařovací stroje, plazmové stroje, autogenní technika - příslušenství, prodej a servis, Brno
Široký sortiment svářecí techniky, plazmových strojů, brusiva, ochranných pracovních pomůcek, autogenní techniky - příslušenství, prodej a servis od firmy FORMICA WELD spol. s r.o., z Brna.
FORMICA WELD spol. s r.o.
Tepelná čerpadla do bytů a rodinných domů - dodávka, servis
Společnost bbklima99, s.r.o. ze Znojma se zabývá prodejem, montáží a servisem tepelných čerpadel na bázi vzduch-voda, které vám ušetří náklady za vytápění.
Klimatizace a vzduchotechnika Znojmo, bbklima99 s.r.o.
Bezpečnostní systémy a technologie pro stroje a strojní zařízení - bezpečná ochrana zaměstnanců
Bezpečnostní systémy pro stroje a strojní zařízení jejich dodávku i montáž Vám poskytne břeclavská firma Teprostroj s.r.o., která se specializuje na bezpečnostní komponenty.
Teprostroj s.r.o.
Návrh, montáž, opravy a servis výčepních zařízení a chlazení na pivo
Návrh, montáž, opravy a servis výčepních zařízení a chlazení na pivo zajišťuje v širokém okolí Brna a Hustopečí firma Vojtěch Zouhar - Montáž, servis a revize chladících a výčepních zařízení.
Vzdálené monitorování náklonu stěn stavebních jam – kontrola a automatické alarmy
Na kontrolu prostřednictvím automatických alarmů při vzdáleném monitorování náklonu stěn stavebních jam se specializují odborníci ze společnosti UTILCELL, s. r. o. z Brna.
Bublinková fólie – ochrana zboží před poškozením, znečištěním a vlhkostí
Bublinkové fólie od společnosti HB pack s.r.o. ze Slavkova u Brna skvěle ochrání předměty před poškozením, znečištěním a vlhkostí.
HB pack s.r.o.
CNC soustruhy - práce na soustruzích a frézkách, obráběcí stroje Hodonín
CNC soustruhy - práce na soustruzích a frézkách, obráběcí stroje, práce s materiály kov, železo, ocel, litina, měď, nerez, mosaz, hliník a další od firmy Kovoobrábění Korvas s.r.o. v Hodoníně.
Pevné certifikované bezpečnostní mříže třídy 2,3,4, vyráběné pro různé objekty a domy
Výrobou a dodávkou kvalitních zabezpečovacích prvků se zabývá společnost AD SECURITY s.r.o. z České u Brna. Volte pevné certifikované mříže třídy 2,3 nebo 4 pro zabezpečení domu či objektu.
Multifunkční tiskárny - tisková řešení pro domácnost i firmy s kompletním servisem
Firma Samsontech sídlící nedaleko Brna poskytuje výkonné multifunkční tiskárny značek DEVELOP, KONICA-NIKOLTA, HP a dalších. Tiskárny jsou vhodné jak do domácností, tak do firem.
Dílenské vozíky pro autoservisy a pneuservisy – s vybavením i bez, prodej na e-shopu
Dílenské vozíky pro autoservisy a pneuservisy naleznete u naší firmy PROFIKRAFT TRADING, s.r.o. z Brna. Vozíky jsou k zakoupení s vybavením i bez na e-shopu.
PROFIKRAFT TRADING, s.r.o.
Výroba potrubí pro vzduchotechniku - kruhové, hranaté nebo spiro potrubí
Brněnská firma GIOMETAL s.r.o. poskytuje komponenty pro vzduchotechniku. Vyrábí, dodává a montuje kvalitní hranaté potrubí, kruhové potrubí a spiro potrubí.
GIOMETAL s.r.o.
Kalová čerpadla a čerpací technika, opravy, servis, prodej Jihlava
Specialista na opravy, servis a prodej čerpacích zařízení a čerpací techniky. Veškerý servis kalového, ponorného nebo jiného čerpadla zajistí firma Antlia.
Antlia Prodej a opravy čerpadel Znojmo
Výrobce bezkontaktních čipových karet, klíčenek, čteček s RFID technologií
Společnost IdentCORE s.r.o. je výrobce bezkontaktních čipových karet, klíčenek a čteček s RFID technologií vhodných pro identifikační systémy.
IdentCORE s.r.o.
Mlecí kola – drtič kaolinu z přírodního kamene a přesné žulové válce na hřídeli
Výrobu a prodej mlecích kol, drtičů kaolinu z přírodního kamene a žulové válce na hřídeli s použitím například pro potravinářský průmysl zajišťuje společnost METAL GRANIT spol. s r. o. z Letovic.
METAL GRANIT spol. s r.o.
Prosklené a kovové konstrukce pro rodinné či veřejné stavby nebo jako moderní výlohy
Společnost ALUprojekt s.r.o. z Ivančic u Brna je výrobcem a dodavatelem standartních i atypických prosklených a kovových konstrukcí vhodných do moderních, ale i klasických budov.
Kancelářská technika renomovaných značek – tiskárny, dataprojektory, skartovačky
Kvalitní a spolehlivou kancelářskou techniku naleznete u společnosti Samsontech, působící v okolí Brna. Dodávky komplexních tiskových řešení, tiskáren, dataprojektorů, skartovaček a dalších.
Plničky lahví, plnící linka na víno na pivo, stroje na láhve.
Široký sortiment pro nápojářský a pivařský průmysl seženete od firmy Vladimír Jarůšek z Mikulova, která poskytuje plnící linky na víno a pivo a etiketovací stroje na láhve.
Vysoce kvalitní odvětrávací potrubí pro šikmé i ploché střechy finské výroby
Prodej různých typů kvalitních odvětrávacích potrubí, které jsou vhodné pro šikmé i ploché střechy od finské značky VILPE zajistí společnost Jakub Kokeš CZ s.r.o. v Brně.
VILPE Brno
Úprava vody v domácnostech – pijte čistou a kvalitní vodu bez různých nečistot
Děsíte se při pohledu na tekoucí vodu z vašeho kohoutku? Představujete si mnohem kvalitnější vodu a nevíte, jak toho docílit? Instalujte filtrační zařízení přímo do kuchyňské linky.