Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PELUS automation machines s.r.o.

Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PELUS automation machines s.r.o.

Veškerá odvětví průmyslu potřebují pro svoji činnost také kvalitní stroje a vybavení, které je možné nechat vyrobit na míru nebo pronajmout. Ze široké nabídky si dle konkrétních potřeb můžete vybrat svářecí techniku, pily, plazmové a CNC stroje, balicí a třídící linky, stroje kovoobráběcí, potravinářské a textilní, manipulátory, dopravníky a jiné.

Bodovky pro karosářské práce. Karosářské stroje vybavené pro bodování a vytahování.
Na bodovky pro karosářské práce se specializuje firma FORMICA WELD spol. s r.o. Brno, která poskytuje i další sortiment příslušenství.
FORMICA WELD spol. s r.o.
Kovoobrábění, obrábění na CNC soustruzích, CNC stroje a frézky
Kovoobrábění, obrábění na CNC soustruzích, CNC stroje a frézky, obráběcí stroje od firmy Kovoobrábění Korvas s.r.o. v Hodoníně, Jihomoravský kraj.
Prodej svařovacích hořáků, svářecích kabelů a jejich náhradních dílů - servis
Firma Svářecí technika WELDPOINT s.r.o. poskytuje ve svém internetovém obchodě prodej svářecích hořáků a kabelů, náhradních dílů pro hořáky a kabely. Postarají se o servis záruční i pozáruční.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.
Systémy pro kontinuální měření stavu PHM ve skladovacích nádržích
Novinka naší společnosti jsou systémy pro kontinuální měření stavu PHM ve skladovacích nádržích. Vhodným doplněním technologie čerpací stanice PHM jsou systémy pro kontinuální měření stavu PHM ve skladovacích nádržích. Naše společnost UNIDATAZ je výrobcem a dodavatelem řídicí jednotky hladinoměrů PLM609 s dotykovým displejem. K jednotce ...
Chemické čištění odolných skvrn z oděvů a hloubkové čištění koberců
Odolné skvrny ze saka, kostýmu nebo kabátů odstraní pomocí šetrného chemického čištění Prádelna a mandlovna Marie Horáková ve Vyškově. Postaráme se také o hloubkové čištění koberců.
Marie Horáková Prádelna a mandlovna
Gastrozařízení, nerezové gastro vybavení, velkokuchyně, profikuchyně, prodej gastro zařízení
Firma Petr Hrůza - CHEVRON GASTRO má dlouholeté zkušenosti ve výrobě a dodávce gastrozařízení pro velkokuchyně a profikuchyně.
Rekuperační větrání pro rodinné domy i komerční objekty - ochrana proti plísním
Kvalitní rekuperační větrání pro Jihomoravský kraj Vám do bytu, domu nebo kanceláře spolehlivě zařídí firma bbklima99, s.r.o. se sídlem ve Znojmě.
Klimatizace a vzduchotechnika Znojmo, bbklima99 s.r.o.
Zakázková výroba průmyslových obalů – sáčky, reklamní tašky a pytle s tiskem i bez
Rozjíždíte právě svůj e-shop a přemýšlíte v čem budete své zboží doručovat zákazníkům? Naše firma Obaly Javůrek vám na zakázku vyrobí sáčky s potiskem vaší značky.
Obaly Javůrek s.r.o.
Zpracování plechů a profilových materiálů, kovovýroba, zámečnické práce, obrábění, povrchové úpravy
Společnost JMKovo-BK s.r.o. se zabývá zpracováním plechů a profilových materiálů, služeb v oblasti kusové a sériové výroby.
JMKovo-BK s.r.o. Zpracování kovů
Recyklovatelné Bag-in-Boxy (BiB) do mléčných automatů - sáčky pro sterilní balení mléka
Sáčky pro sterilní balení mléka dodává v České republice firma Model Pack Shop. Pořiďte si recyklovatelné Bag-in-Boxy (BiB) do mléčných automatů, které zvyšují trvanlivost čerstvých produktů.
Model Pack Shop Brno e-shop obaly a krabice
Autorizovaný servis a opravy čerpadel značky Grundfos, Wilo a Pedrollo
Firma Antlia je autorizovaným servisním partnerem renomované značky čerpadel Grundfos, ale také Wilo a Pedrollo. Provádíme opravy poruch i preventivní údržbu.
Antlia Prodej a opravy čerpadel Znojmo
Lehké ocelové konstrukce pro firmy - odolné, stabilní a cenové dostupné
Brněnská firma GIOMETAL s.r.o. poskytuje služby v oblasti vzduchotechniky a kovovýroby. Firma vyrábí a montuje lehké ocelové konstrukce, které jsou odolné, stabilní a cenově dostupné.
GIOMETAL s.r.o.
Úspora nákladů díky optimalizaci tisku
Ušetřete náklady díky optimalizaci tisku. Podrobnou analýzu a návrh komplexního tiskového řešení pro Vás vypracuje společnost Samsontech, která působí v okolí Brna.
Oslovte nás skrze instalace, či přestavby technologií u dřevozpracovatelů, Česká republika
Přes instalace, reinstalace, či přestavby technologií u dřevozpracovatelů vyzkoušejte renomovanou firmu SD install se sídlem v České republiky.
SD Install Gustav Schuh
Rotavátory, kypřiče a kultivátory, prodej, dodávka
Prodej, maloobchod, dodávka rotovátory, kypřiče, kultivátory zn. Husqvarna, Honda, McCulloch, Vari zakoupíte od naší firmy GARDENTECH Jaroslav Toninger z Brna.
GARDENTECH Jaroslav Toninger
Řídicí jednotka PLM609 - kontinuální měření stavu PHM ve skladovacích nádržích
Řídicí jednotka PLM609 pro kontinuální měření stavu PHM ve skladovacích nádržích prodává firma UNIDATAZ s.r.o. ze Znojma.
Speciální dřevěné obaly s vnitřní fixací pro ochranu zboží při transportu – zakázková výroba
Speciální dřevěné obaly pro ochranu zboží při transportu na zakázku vyrábí firma Dřevovýroba Popp a syn, s.r.o. ze Znojemska. Dodáváme dřevěné obalové materiály z hoblovaného řeziva s vnitřní fixací.
Dřevovýroba Popp a syn, s.r.o.
Motorové sekačky Weibang nebo elektrické Makita – dokonalý trávník za přijatelnou cenu
Prodej a servis nejen motorových a elektrických sekaček značek Weibang a Makita umožňuje v Moravském Krumlově společnost Agroservis Holý, která provozuje i e-shop.
Multifunkční tiskárny DEVELOP, KONICA-MINOLTA – prodej, servis
Prodej, servis a pronájem multifunkčních tiskáren DEVELOP a KONICA-MINOLTA zajišťuje společnost SAMSONTECH. Působí v oblasti Brna, Brna-venkova a Vysočiny pro menší i větší zákazníky.
Kovovýroba z oceli a nerezi v okrese Hodonín, svářečské, zámečnické, soustružnické práce, frézování, montáž
Firma Kovo Vlašic s.r.o. se sídlem v okrese Hodoníny se již od roku 1995 zabývá zakázkovou kovovýrobou z oceli a nerezi. Vyrábíme především zábradlí, schody, vrata, brány a také mnoho dalších věcí.
MAREL, kalibrační zařízení a stroje na zpracování masa
Komplexní dodávky pro obchody a potravinářský průmysl, včetně kalibrační techniky a strojů na zpracování masa MAREL, zajišťuje UNIPROX, spol. s.r.o.
Pronájem nízkoobjemových a velkoobjemových kontejnerů na odpad a odvoz suti
Nízko a velkoobjemové kontejnery na suť a odpad pronajímá v okolí Znojma Autodoprava Bohdálek. Zajistíme dovoz odpadu včetně jeho likvidace.
Autodoprava Bohdálek Znojmo Zemní a výkopové práce
Anticovid roztoky na dezinfekci rukou - dávkovací stojany české výroby
Českou výrobou automatických dávkovacích stojanů se zabývá společnost AM-Metal, s.r.o. z Kuřimi u Brna. Dále u nás pořídíte anticovid roztoky na dezinfekci rukou, jež dodáváme v 1l a 5l balení.
Odnosky na jednu až tři lahve vína z vlnité lepenky včetně potisku loga, motivu na přání
Odnosky na jednu, dvě nebo tři lahve vína z vlnité lepenky dodává firma Stillus. Odnosky můžeme na přání označit logem nebo jinými motivy na přání.
Obalový materiál od PPFOL - laminační, BOPP nebo teplem smrštitelné fólie
Bohatý sortiment pro balení naleznete u firmy PPFOL ze Slavkova u Brna, která nabízí kvalitní obalový materiál pro potravinářské i nepotravinářské účely.