Instalatér - domovní instalace, revize vody, plynu, topení
Instalatér Petr Jurásek působí v regionu Zlín, Zlínský kraj. Zajišťuje servisní služby, provádí domovní instalace i revize vody, topení a plynu.
Revize, kontroly plynových zařízení, kotlů, sporáků, plynovodů - pohlídáme lhůty revizí
Ohledně revize plynových kotlů, sporáků, plynovodů a dalších plynových zařízení se obracejte v regionu Zlín, Kroměříž, Zlínský kraj na firmu THERMATIC. Díky znalosti zákona pohlídáme lhůty revizí.
Podřezání zdiva diamantovým lanem - izolace kamenného, smíšeného, betonového zdiva
Firma ACHP služby s.r.o. provádí mechanické i chemické izolace zdiva v regionu Zlínský, Olomoucký a Moravskoslezský kraj. U kamenného, smíšeného a betonového zdiva provádí podřezání diamantovým lanem.
Revize plynu, plynových zařízení, tlakových nádob od zkušeného revizního technika
Revize plynu, plynových zařízení, tlakových nádob se musí pravidelně opakovat, proto se v regionu Zlín, Kroměříž, Zlínský kraj obraťte na zkušeného revizního technika Ing. Nohavu z firmy THERMATIC.
Stavební truhlářství, nábytek pro domácnost - vestavné skříně, kuchyňské linky ze dřeva, dýhy, lamina
Truhlářství Karal Otrokovice vyrábí nábytek pro domácnost ze dřeva, dýhy, lamina. Vybavení bytu, vestavné skříně, kuchyňské linky i stavebně-truhlářské výrobky. Působí v regionu Zlínský kraj.
Dekorativní plastické malby, reklamní malby a nápisy na fasády, domy
Dekorativní plastické malby v interiéru provádí firma Lutonský z regionu Zlín. Za použití horolezecké techniky vytvoříme i reklamní malby a nápisy na fasády, domy.
Podřezání zdiva řetězovou pilou - mechanické izolace vlhkého cihelného zdiva
Firma ACHP služby s.r.o. z Bystřice pod Hostýnem provádí izolace zdiva, působí v lokalitě Zlínský, Olomoucký, Moravskoslezský kraj. V rámci mechanické izolace provádí podřezání zdiva řetězovou pilou.
Návrhy a realizace vybavení interiérů - zakázková výroba bytového nábytku z masivního dřeva, lamina i dýhy
Truhlářství Milan Bajer Zlín se zabývá návrhy a realizací vybavení do interiérů. Působí především ve Zlínském kraji a Praze. Nábytek vyrábíme z masivního dřeva a také z lamina i dýhy.
Čištění kopaných studní Zlín, asanace studní, revitalizace a desinfekce studní, čerpání špinavé vody
Čištění kopaných studní Zlín, asanace studní, revitalizace a desinfekce studní, čerpání znečištěné vody, odstranění usazené vrstvy nečistot ze dna, odkalení studny.
Nátěry fasád rodinných domů, průmyslových, historických budov Zlín
Firma LUTONSKÝ - VIZOVICE s.r.o. se zaměřuje na nátěry fasád rodinných domů i historických budov a průmyslových budov v regionu Zlín.
Instalatér, voda, topení, plyn a odpady Zlín, výměny vodoměrů, zapojování praček a myček
Instalatér, voda, topení, plyn a odpady Zlín, výměny vodoměrů, zapojování praček a myček, výměny van, WC, umyvadel, sprchových koutů, opravy rozvodů vody, dodávky bojlerů.
Výkopové práce Uherské Hradiště, úpravy terénů, výkopy bazénů, čističek, jímek, sklepů a plotů
Výkopové práce Uherské Hradiště, úpravy terénů, výkopy bazénů, čističek, jímek, sklepů a plotů, základy, přípravné práce, obkopání pro dodatečné izolace, výkopy přípojek.
Elektromontáže, záruční a pozáruční servis a revize elektroinstalací Kroměříž, silnoproud
Realizace a dodávky elektroinstalací silnoproudu v komerční a bytové výstavbě, elektromontáže, záruční a pozáruční servis a revize elektroinstalací.
Údržba kopaných studní - oprava vnějšího pláště studny, výměna čerpadla
U kopaných studní je doporučeno dělat pravidelnou kontrolu a údržbu. V lokalitě Kroměříž, Zlínský kraj se obracejte na firmu Páleníček. Zajistí opravu vnějšího pláště studny i výměnu čerpadla.
Sanace, izolace zdiva pomocí chemické injektáže - dodatečná hydroizolace vlhkého zdiva
Společnost ACHP služby s.r.o. z Bystřice pod Hostýnem provádí sanace, izolace zdiva pomocí chemické injektáže. Jde o řešení dodatečné hydroizolace zdiva. Působíme v regionu Zlínský, Olomoucký kraj.
Elektroinstalační práce, hromosvody Zlín, elektroinstalace, projekce a revize hromosvodů
Elektroinstalační práce NN, hromosvody Zlín, elektroinstalace, projekce a revize hromosvodů pro všechny druhy budov.
KV Elektro s.r.o.
Luxusní malby-lazurované, plastické, dekorativní
Buďte originální, nechejte si výmalbu bytu provést od firmy Lutonský - Vizovice, která nabízí luxusní, dekorativní malby, stěrky, plastické malby. Převážně působí v regionu Vsetín a Zlín.
Domovní instalatérské práce vodo-topo-plyn
Firma Ing. Luděk Páleníček provádí i domovní instalace - instalatérské práce vodo-topo-plyn. Působíme v oblasti Zlín, Kroměříž i okolních regionech.
Instalatérské práce Vsetín, rozvody vody, instalace ústředního topení, montáže plynových kotlů
Instalatérské práce Vsetín, rozvody vody, instalace ústředního topení, montáže plynových kotlů, plynařské práce, vodo, topo, plyn.
Tapetování, bezešvé tekuté, stříkané tapety, 3D nástřik Variopaint
Tapetování v regionu Zlín a okolí zajistí firma Lutonský Vizovice. Aplikujeme stříkané tapety - 3D nástřik Variopaint i bezešvé tekuté tapety vhodné pro alergiky.
Rekonstrukce koupelen a bytových jader Kroměříž, renovace rozvodů vody a topení, montáž kotle
Rekonstrukce koupelen a bytových jader Kroměříž, renovace rozvodů vody a topení, montáž kotle, výměny topných těles, čerpadel, kotlů.
Zámečnické práce Vsetín, bedny za traktory, brány, ploty, kovové schody
Zámečnická zakázková výroba Vsetín, bedny za traktory, brány, ploty, kovové schody, kooperace.
Sádrokartonářské práce pro firmy - sádrokartonové konstrukce, příčky, podhledy
Společnost Izolinvest s.r.o. Zlín - Tečovice provádí sádrokartonářské práce pro firmy v rámci celé ČR, především v regionu Zlínský kraj a Praha. Montujeme sádrokartonové konstrukce, příčky, podhledy.
Izolinvest s.r.o. Stavební izolace Zlín
Kamenictví, restaurátorské práce, náhrobky Halenkov, obklady, kuchyňské pracovní desky
Kamenictví, restaurátorské práce, náhrobky Halenkov, obklady, kuchyňské pracovní desky, kompletní výroba pomníků, sekání nápisů včetně povrchové úpravy.
Nadkrokevní izolace střechy u novostavby - pro větší obytnou plochu v podkroví
Společnost Buček střechy doporučuje u novostavby zvolit při izolaci střechy nadkrokevní izolace, docílíte tak větší obytné plochy v podkroví. Obraťte se na nás v lokalitě Uherský Brod, Zlínský kraj.