Výroba zastřešení venkovních dveří, přístřešky nad vchodové dveře
Společnost SEADD s.r.o. Zlín zaměřuje výrobu na zastřešení venkovních dveří. Přístřešky nad vchodové dveře vyrábí v kombinaci nerez a desek z lexanu v různých barvách.
Revize a čištění plynových kotlů, příprava kotle na topnou sezónu
Vyčištění či zhotovení potřebné revize plynového kotle, uvedení kotle do provozu v rodinných domech či bytech v okolí Prahy od pana Martina Hučína.
Geodetické práce Zlín, zeměměřická činnost, 3D model terénu, inženýrská geodézie, vytyčování hranic
Geodetické práce Zlín, zeměměřická činnost, 3D model terénu, inženýrská geodézie, vytyčování hranic pozemků, pasportizace budov, tvorba geometrických plánů, tvorba virtuálních prohlídek.
Stavebnictví, zednické a obkladačské práce, demolice
Kompletní stavební práce a rekonstrukce rodinných a bytových domů, zhotovení omítek a obkladů, demolice při stavebních úpravách od pana Pavla Varadi z Pašovic.
Geodetické práce, geodeti Zlín, Inženýrská geodézie, vytyčování hranic pozemků, geometrické plány
Geodetické práce, geodeti Zlín, Inženýrská geodézie, vytyčování hranic pozemků, geometrické plány, plány pro projektování, práce v bodových polích, zeměměřičské práce.
Dopravní stavby včetně zemních prací-výstavba silnic, chodníků, parkoviště
Zakázky v oboru dopravní stavby, v regionu Zlínský a JM kraj přijímá firma RYBÁRIK - výstavbu silnic, chodníků, parkoviště realizujeme včetně bouracích a zemních prací.
Hrubé terénní úpravy, modelace terénu - odstranění terénní nerovnosti
Pokud Váš pozemek není ideální, oslovte firmu Rybárik, která provede hrubé terénní úpravy za účelem odstranění terénní nerovnosti a modelace terénu. Působí v regionu Jihomoravský kraj, Zlínský kraj.
Demoliční, bourací práce - bourání rodinných domů, staveb, konstrukcí
Společnost RYBÁRIK s.r.o. zajistí demoliční a bourací práce v regionu Zlínský, Jihomoravský kraj. Bourání provádíme u všech konstrukcí, rodinných domů, běžných staveb, skladů či komínů.
Hydroizolace proti vodě a radonu Uherské Hradiště, izolace střech, balkonů, teras, jezírek
Hydroizolace proti vodě a radonu Uherské Hradiště, izolace plochých střech, balkonů, teras, zahradních jezírek, bazénů.
HYDROFOL s.r.o. Hydroizolace a záchytné systémy
Systém TOPSTEP zábradlí a obklady schodů, schodišť - laminátové, vinylové schody v mnoha dekorech
Společnost TOPSCHODY s.r.o. dodává v regionu Zlínský, Olomoucký kraj schodišťový systém TOPSTEP - jde o obklady schodů, lze vhodně zvolit i zábradlí. Vhodný pro novostavby i při rekonstrukci.
Výroba, realizace onyxové stěny - luxusní, přírodní kámen v interiéru
Interiérová stěna bude Vaší chloubou, pokud zvolíte přírodní kámen v interiéru - onyxové stěny. Realizace provádí firma Kámen DROZD s.r.o., působí po celé ČR, převážně v okolí Uherského Hradiště.
Dřevěné podlahy Befag, Magnum Parket - po pokládce lze ihned použít
V Podlahovém studiu Jegla můžete pořídit třívrstvé podlahy Befag a Magnum Parket. Tyto dřevěné podlahy lze ihned po pokládce používat. Působíme v okrese Uherské Hradiště.
Podlahové studio Jegla - Radim Jegla Podlahářství Uherské Hradiště
Elektromontážní a elektroinstalační práce Hostivice
Martin Hučín z Hostivic v okrese Praha-západ Vám nabízí elektromontážní a elektroinstalační práce, servisní prohlídky, čištění, revize a opravy plynových spotřebičů.
Domovní, bytové elektroinstalace silnoproud, slaboproud a zabezpečovací a počítačové systémy
Montáží domovních a bytových elektroinstalací silnoproudu a slaboproudu V Kroměříži a Zlíně se zabývá ELPAS mont, s.r.o. Pro Vaši bezpečnost také zajistí zabezpečovací, kamerové a počítačové systémy.
Elektroinstalace, silnoproud, slaboproud, MaR
Realizace a dodávky silnoproudu, slaboproudu, měření a regulace včetně technické přípravy poskytuje společnost ELMIS CZ, s.r.o. Nabízíme také servisní práce v oboru elektroinstalací.
Podlahy do průmyslových objektů i obytných budov
Kvalitní realizaci průmyslových podlah včetně návrhů provádí společnost amp build s.r.o. po celé České republice i ve střední Evropě. Uděláme i sanaci všech typů průmyslových podlah.
Instalatérské, topenářské a vodoinstalatérské práce, rozvody vody, vytápění, montáž
Vysoce spolehlivé instalatérské služby poskytuje společnost s bohatými zkušenostmi Karel Šebík z Fryštáku-Horní Ves. Provádíme spolehlivé vodotopenářské práce včetně rekonstrukcí.
Izolace a rekonstrukce střech, špičkové klempířské a pokrývačské práce na Vsetínsku
Kvalitní a bytelnou střechu odolnou proti větru, sněhu i dešti postaví společnost Václav Vondráček z Valašského Meziříčí. Pomocí kvalitního zateplení snížíme Vaše náklady na topení.
Demolice, bourání, výškových staveb, mostů-bourací práce včetně recyklace a odvozu suti
Firma RYBÁRIK s.r.o. provádí bourací práce včetně recyklace, odvozu suti v regionu Uherské Hradiště, Hodonín, Břeclav. Bourání zajistíme u běžných i výškových staveb, mostů i demolice konstrukcí.
Volná místa pro truhláře, stoláře s praxí i bez - práce dobře finančně ohodnocena, včetně zaučení
Firma MG - INTERIER s.r.o. z Březové u Zlína má volná místa pro truhláře a stoláře, práce je vhodná pro pracovníky s praxí i bez, postaráme se o zaučení. Čeká Vás dobré finanční ohodnocení.
Zateplování, zateplení fasád RD, bytových domů, rodinných domů
Hlavním oborem společnost TERMO zateplení s.r.o. Kroměříž je zateplování fasád u RD, rodinných, bytových domů. Působí v lokalitě Zlínský, Olomoucký, Jihomoravský kraj.
Pravidelné kontroly, revize plynu, plynových zařízení, spotřebičů
Společnost GASEDO - Martin Dolanský Zlín zajistí v regionu Zlínský kraj pravidelné kontroly, revize plynu, plynových zařízení a spotřebičů. Provedeme i montáž nových domovních plynovodů.
Kovotepectví, měditepectví, kovotlačitelství, pasířství-originální klempířské prvky
Buďte originální-oživte svůj dům originálními klempířskými prvky. Firma Galanterní klempířství Kolínek - Kroměříž má zkušenosti v oboru kovotepectví, měditepectví, kovotlačitelství, pasířství.
Ústřední topení, vytápění klasické, podlahové, kombinované-montáže
Profesionální topenářské práce v okrese Zlín zajistí Petr Jurásek. Montáže i rekonstrukce topení, ústřední topení, vytápění klasické, podlahové i kombinované.
Střechy rychle a kvalitně, tesařské, pokrývačské a klempířské práce
Realizace střech rychle a kvalitně, tesařské, pokrývačské a klempířské práce, střechy nové, rekonstrukce stávajících zajišťuje STŘECHY TOBOLA s.r.o., Valašské Meziříčí.