Instalace plynových spotřebičů, ohřívačů vody
Společnost VTP Pelka s.r.o. zajistí v regionu Uherské Hradiště instalatérské práce. Můžete se na nás obrátit ohledně instalace plynových spotřebičů, ohřívačů vody.
VTP PELKA s.r.o. Prodejna instalačního materiálu UH
Autojeřáby, vozový park Tatra, Liaz - jeřábnické práce s obsluhou
Moderní autojeřáby pro manipulační práce má ve vozovém parku firma Autojeřáby Blaha. Jeřábnické práce s obsluhou poskytujeme po celé ČR. Sídlo je ve Starém Městě u Uherského Hradiště-Zlínský kraj.
AUTOJEŘÁBY BLAHA s.r.o.
Kompletní pokrývačské, klempířské, tesařské práce a izolace střech, podkroví
Firma TOM střechy realizuje nové střechy a zajišťuje tedy kompletní pokrývačské, klempířské, tesařské práce i izolace střech a podkroví. Působí v lokalitě Zlínský kraj-Uherský Brod, Uherské Hradiště.
TOM střechy Tomáš Zimčík
Elektromontážní firma, elektrikáři - elektroinstalace, revize, fotovoltaické systémy
UV servisní, spol. s r.o. elektromontážní firma Zlín - Lípa provádí revize elektro, elektroinstalace i fotovoltaické systémy v lokalitě Zlínský kraj.
UV servisní, spol. s r.o. Fotovoltaika Zlín, Vsetín
Izolace střechy fólií Fatrafol, Alkorplan - dlouhodobá ochrana střešního pláště
Společnost IZOLACE M Uherské Hradiště provádí izolace střechy fólií Fatrafol, která zajistí dlouhodobou ochranu střešního pláště. Firma působí v regionu Zlínský kraj, Olomoucký kraj.
IZOLACE M s.r.o. Fóliové izolace Zlínský kraj
Polotovary pro stolaře za dobré ceny - výroba schodiště a nábytku z masivu na míru
Firma PODHAJI s.r.o. ve Vizovicích u Zlína se jako významný producent dřevěných prvků v České republice zabývá výrobou schodiště a nábytku z masivu. Nabízíme kvalitní výrobky za dobré ceny.
PODHAJI s.r.o. Výroba spárovek, nášlapů na schody Zlín
Montáže, servisní práce v oboru vodo-topo-plyn
Zakázky v oboru vodo-topo-plyn přijímá společnost VTP Pelka z regionu Uherské Hradiště. Zajistíme montáže i servisní práce.
VTP PELKA s.r.o. Prodejna instalačního materiálu UH
Jeřábnické práce s obsluhou - autojeřáby ČKD Tatra, Liaz
Veškeré jeřábnické práce s obsluhou zajistí společnost Autojeřáby Blaha Staré Město v regionu Zlínský kraj i Hodonín - Jihomoravský kraj. Pronajmeme autojeřáby ČKD Tatra, Liaz.
AUTOJEŘÁBY BLAHA s.r.o.
Hydroizolace bazénů, balkonů, terasy-fóliový systém Fatrafol
Hydroizolace bazénů, balkonů, terasy v okrese Uherské Hradiště, Zlín, Brno provádí firma IZOLACE M. Používá fóliový systém Fatrafol vhodný pro jakýkoli povrch.
IZOLACE M s.r.o. Fóliové izolace Zlínský kraj
Dřevěné podlahy Uherské Hradiště - podlahové krytiny s odbornou pokládkou
Kvalita, krása a trvanlivost dřevěných podlah je dostupná i za příznivou cenu. Podlahové studio Jegla Babice Uherské Hradiště se zabývá prodejem a odbornou pokládkou kvalitních dřevěných podlah.
Podlahové studio Jegla - Radim Jegla Podlahářství Uherské Hradiště
Výroba dílů z plechu, svarky, výlisky-zakázkové zámečnictví
Výroba firmy ZAKO Turčín Zlín-Březnice je zaměřena na zámečnické díly s možností následné montáže. Zakázkové zámečnictví - výlisky, díly z plechu a svarky velkých rozměrů.
ZAKO Turčín, spol. s r.o. Strojírenský podnik Zlín
Jeřábnické práce jeřáby Liebherr, LTM-s nosností od 35t do 70t
Pro manipulaci s břemeny si pronajměte jeřáby Liebherr 35t-70t od firmy Autojeřáby Harsa. Jeřábnické práce provádíme po celé ČR, převážně v regionu Zlín, Vsetín, Kroměříž, Uherské Hradiště.
Autojeřáby Zlín Miroslav Harsa
Izolace proti radonu, metanu, úniku chemických látek
Společnost IZOLACE M provádí i speciální fóliové izolace spodní stavby - proti radonu, metanu, úniku chemických látek, benzínu apod. Působí převážně v lokalitě Zlín, Uherské Hradiště.
IZOLACE M s.r.o. Fóliové izolace Zlínský kraj
Autojeřáby, jeřábnické práce s obsluhou
Společnost Autojeřáby Blaha Staré Město-Uherské Hradiště provádí veškeré manipulační jeřábnické práce s obsluhou. Působíme i v regionu Zlínský kraj, Zlín.
AUTOJEŘÁBY BLAHA s.r.o.
Profesionální podlaháři, odborná pokládka a montáž všech podlah
Odbornou pokládku a montáž všech podlah vám udělají profesionální podlaháři z Podlahového studia Jegla, kteří působí v okrese Uherské Hradiště a Zlín.
Podlahové studio Jegla - Radim Jegla Podlahářství Uherské Hradiště
Odborné topenářské, plynařské, vodoinstalační práce-drobné i velké zakázky
Společnost VTP Pelka z okresu Uherské Hradiště realizuje drobné i velké zakázky v oboru vodo topo plyn. Odborné topenářské, plynařské, vodoinstalační práce provádí po celé ČR.
VTP PELKA s.r.o. Prodejna instalačního materiálu UH
Topenářské práce - dodávka ústředního topení, výměna otopných těles, tepelných izolací
Firma VTP Pelka provádí kompletní práce v oboru vodo-topo-plyn v lokalitě Uherské Hradiště. Zajistí dodávky ústředního topení, výměny otopných těles, tepelných izolací a další topenářské práce.
VTP PELKA s.r.o. Prodejna instalačního materiálu UH
Služby v oblasti kovovýroby - kovoobrábění, CNC obrábění, soustružení, frézování, vyvrtávání
Společnost ZPS-MECHANIKA a.s. Zlín se zaměřuje na kovoobrábění a zámečnickou výrobu. Realizujeme zakázky v oblasti kovovýroby - CNC obrábění, soustružení, frézování, vyvrtávání.
Voda, topení, plyn Zlín, montáže vodovodního a kanalizačního potrubí, podlahové vytápění, plynovod
Naše firma se zabývá vodoinstalatérskými, topenářskými a plynařskými pracemi, kompletní montáže a servis s nejnovějšími technologiemi.
DKR-instal s.r.o. Komplexní servis vodo topo plyn Zlín
Termo Moštěk, voda topení plyn Uherské Hradiště, rekonstrukce bytových jader, instalatérství
Provádíme kompletní dodávky a montáže ústředního topení hlavně pro stavební firmy, plynoinstalace, vodoinstalace, montáž kanalizace, dodávka a montáž koupelen, elektroinstalace.
Termo Moštěk Intalatérství Uherské Hradiště
Montáž, instalace, servis podlahového vytápění, ústředního topení
Montáže podlahového vytápění i instalace ústředního topení provádí firma VTP Pelka, která provádí topenářské práce v regionu Uherské Hradiště. Zajistí i servis v oboru.
VTP PELKA s.r.o. Prodejna instalačního materiálu UH
Bourací, demoliční práce-demolice domů, průmyslových budov, drobných objektů
Firma Martin Zelina se postará v regionu Zlínský kraj, Vsetín o demolice domů, průmyslových budov i drobných objektů, včetně odstranění suti. Provedeme bourací, demoliční práce vlastní technikou.
Zelina Martin Recyklační dvůr Míškovice, Hulín
Zámečnická výroba na zakázku - ocelové pergoly, nerezové schody, zábradlí
Zámečnictví Vít Hél přijímá zakázky pro rok 2023 v regionu Uherské Hradiště, Zlínský kraj, Hodonín. Vyrábíme ocelové pergoly, nerezové schody, zábradlí, ploty, brány aj. zámečnické výrobky na zakázku.
Vít Hél Zámečnictví Uherský Ostroh
Hluboké studniční vrty-zdroj kvalitní pitné vody
Firma EKODRILL Zlín staví vrtané studny. Hluboké studniční vrty jsou zárukou, že získáte zdroj kvalitní pitné vody. Provádíme hydrogeologický průzkum pro nalezení podzemní vody.
Recyklační dvůr na zpracování stavebního odpadu Zlín, Kroměříž
V obci Míškovice nedaleko Zlína i Kroměříže můžete využít Recyklační dvůr na zpracování stavebního odpadu a suti ze stavby.
Zelina Martin Recyklační dvůr Míškovice, Hulín