Instalace, montáž podlahového topení, vytápění
Firma VTP Pelka s.r.o. z regionu Uherské Hradiště v rámci oboru topenářství provádí instalace, montáž podlahového topení, vytápění.
VTP PELKA s.r.o. Prodejna instalačního materiálu UH
Komfortní interiérové lité podlahy, měkké podlahové stěrky - jednolitá bezespará podlaha
Společnost Stavby PM Pavel Machů z regionu Zlínský kraj realizuje komfortní interiérové lité podlahy, jde o měkké podlahové stěrky. Jednolitá bezespará podlaha je k dispozici v mnoha barvách.
Zemní práce, vodní a vodohospodářské stavby, revitalizace vodních toků a výstavba vodních nádrží
Společnost K.L.M.v.o.s. se sídlem ve Vsetíně se specializuje na veškeré zemní práce a zabývá se také realizací vodních a vodohospodářských staveb, revitalizací vodních toků a výstavbou vodních nádrží.
K.L.M., v.o.s. zemní práce Vsetín
Polep, obklad schodů vinylem, vinylové schody a podlaha ve stejném designu
Firma Pavel Bradáč - EFEKT Kunovice má specializaci na vinylové podlahy a polep, obklad schodů vinylem. Schody i podlaha tak mohou být sladěny. Zakázky přijimáme v okolí Hodonína, Zlínském kraji.
Zednické, obkladačské, sádrokartonářské a podlahářské práce v okrese Vsetín
Firma - Patrik Adlt již od roku 2008 provádí veškeré zednické, obkladačské, sádrokartonářské a podlahářské práce především v okrese Vsetín.
Renovace, čištění kopaných studní, instalace sacího čerpadla do studny
Společnost Zdravé studny - Roman Vaněk se specializuje na čištění kopaných studní a instalace sacího čerpadla. Naše působnost je v lokalitě Zlínský kraj, Uherské Hradiště.
Stěnová ušlechtilá, podlahová stěrka Pandomo-stěrkové podlahy
Odolné stěrkové podlahy si získali velkou oblibu. Podlahová stěrka Pandomo, která se aplikuje také jako stěnová stěrka, má široké možnosti využití. V okrese Zlín se obracejte na firmu FRANC.
FRANC spol. s r.o. Podlahářství, bytový textil Zlín
Pitná voda z vlastní vrtané studny-s hygienickým atestem
Firma EKODRIL Zlín kompletně dodá vrtané studny i s hygienickým atestem na pitnou vodu. Kvalitní pitná voda z vlastní vrtané studny není problém, dbáme na kvalitu vrtání i použité materiály.
Geodetické práce Rožnov pod Radhoštěm, geometrické plány pro vytyčení staveb, zaměření pozemků
Provádíme geodetické práce, od zaměření staveb, vytyčení hranic pozemku, přes zpracování geodetických podkladů pro projekty, až po ověřování výsledků zeměměřičských činností.
Nerezové zábradlí Vsetín, stavebnicové hliníkové zábradlí, nerezová a dřevěná madla
HB Nerezové zábradlí Vám zajistí kompletní poradenství při výběru zábradlí na terasy, balkóny, schodiště, francouzských oken a plotů. Dále provádíme i ostatní zámečnické práce.
HB nerezové zábradlí Rostislav Bača
Strojně hlazené průmyslové betonové podlahy - vnitřní, venkovní, barevné
Firma Stavby PM Pavel Machů z regionu Zlínský kraj realizuje vnitřní a venkovní průmyslové podlahy i v lokalitě Olomoucký, Moravskoslezský a Jihomoravský kraj. Jde o strojně hlazené betonové podlahy.
Skleněné zábradlí na míru - výplně mezi sloupky i celoskleněné provedení
Skloservis-Brod s.r.o. poskytuje komplexní služby z oblasti sklenářství v lokalitě Uherský Brod, Zlínský kraj. Dodáme zábradlí v celoskleněném provedení i skleněné výplně mezi sloupky.
Stříkaná izolace PUR pěnou - zateplení, hydroizolace, zvukové izolace všech povrchů
PURPANDA s.r.o. Zlín provádí zateplení, hydroizolace, zvukové izolace všech povrchů PUR pěnou. Stříkaná pěnová izolace je nejrychlejším způsobem izolace. Působíme na Moravě, ve Slezsku i na Slovensku.
Zateplení střechy, podkroví PUR pěnou - efektivní tepelná izolace domu
Společnost PURPANDA s.r.o. Zlín je specializovaná firma na izolatérské práce, izolace domu PUR pěnami. Působí na Moravě. Nejčastěji realizuje zateplení střechy, podkroví, podlahy PUR pěnou.
Podlahářské práce - rekonstrukce podlah, pokládka koberců, PVC, vinylu
Rekonstrukce podlahy jen od spolehlivé firmy. V regionu Zlínský kraj, Uherské Hradiště, Hodonín provádí podlahářské práce Pavel Bradáč - EFEKT. S námi pokládka koberců, PVC, vinylu bez starostí.
Sklenářské práce - řezání, broušení, vrtání, pískování skla a výrobky ze skla na zakázku
Společnost Skloservis-Brod provádí veškeré sklenářské práce. Výrobky ze skla na zakázku i úpravy skla na přání - řezání, vrtání, pískování, broušení skla. Působíme v regionu Uherský Brod, Zlínský kraj
Výrobky ze skla - dveře, obklady, dělící stěny, sprchové kouty na míru ze sklenářství
Sklenářství Skloservis-Brod vyrábí různé výrobky ze skla na míru - dveře, obklady stěn, dělící stěny, sprchové kouty, nábytek aj. Působíme v okolí Uherského Brodu - Uherské Hradiště, Zlín, Luhačovice.
Izolatérské práce - izolace PUR pěnami v ČR i na Slovensku
Společnost PURPANDA s.r.o. Zlín provádí izolatérské práce v ČR na Moravě i na Slovensku. Specializujeme se na izolace PUR pěnami.
Obklady schodů, realizace pokládky vnitřní a venkovní dlažby - kamenické práce
Odborné kamenické práce provádí v okolí Zlína, Olomouce a Přerova naše společnost HP kámen s.r.o. z Hulína. Realizujeme obklady schodů a pokládku vnitřní a venkovní dlažby na přání.
MU Zámečnictví Vsetín, výroba plotů, brány, bedny za traktory, zakázková výroba
Naše firma zajišťuje veškeré zámečnické práce, výroba na zakázku ať už jde o ploty, brány, mříže, bedny za traktory, různé stojany a po domluvě mnoho dalšího.
Barevné skleněné obklady za kuchyňskou linku ze sklenářství
Sklenářství Skloservis-Brod ze Zlíského kraje připraví návrh řešení obkladů za kuchyňskou linku, které osloví i náročnější klientelu. Vyrábí barevné skleněné obklady z tvrzeného skla.
Zemní a výkopové práce - základové desky a inženýrské sítě k rodinným domům
Firma Vlk - stavební realizuje zemní a výkopové práce pro vytvoření základové desky a vedení inženýrských sítí. Obraťte se na nás ohledně přípojky vody, kanalizace či plynu v regionu Zlínský kraj.
Podlahy, podlahářství, podlahářské práce Uherský Brod, Kroměříž
Podlahářské práce v regionu Uherský Brod, Uherské Hradiště i Kroměříž provádí Podlahářství Jegla. Na naší vzorkové prodejně zakoupíte podlahy, podlahoviny všeho druhu.
Podlahové studio Jegla - Radim Jegla Podlahářství Uherské Hradiště
Čištění, kontrola, revize komínů - vše vyřeší kominík z Kominictví Koníček
Kominictví Koníček provádí pro zájemce z regionu Uherský Brod, Uherské Hradiště čištění, kontrolu, revize komínů a další služby kominíka.