Vrtané studny-kopání, vrtání, výstavba studní, rozbory vody
Specializaci na vrtané studny v regionu Zlín má firma EKODRILL s.r.o. Provádí výstavbu, kopání, vrtání studní a zajistí i rozbory a úpravu studniční vody.
Nátěry, čištění konstrukcí, fasád a střech ve výškách
Profesionální čištění fasád, sřech a různých typů konstrukcí po celé ČR provádí firma Čištění fasád Zlín. Pro práce ve výškách využíváme horolezeckou techniku.
ČISTÍRNA FASÁD s.r.o. Chemické čištění fasád, střech Zlín
Zemní, výkopové, demoliční práce - demolice objektů, průmyslových hal, rodinných domů
Martin Zelina provádí zemní, výkopové, demoliční práce v lokalitě Zlínský kraj. Pvovedeme demolice objektů, průmyslových hal, rodinných domů včetně odvozu a likvidace stavebního odpadu.
Zelina Martin Recyklační dvůr Míškovice, Hulín
Výstavba, vrtání studní ve všech druzích hornin-vrtané studny od Ekodrill
Společnost EKODRILL dodává vrtané studny na klíč. Vrtání studní jsme schopni provést ve všech druzích hornin. Zakázky převážně Morava, region Zlín, Uherské Hradiště.
Geodetická kancelář - geodetické práce, zaměření hranic pozemku
Společnost PAVELKA - VTP s.r.o. se mimo práce v oboru vodo, topo, plyn zaměřuje na geodetické práce v lokalitě Uherský Brod, Zlínský kraj. Geodetická kancelář je v obci Vlčnov.
PAVELKA - VTP s.r.o. tepelná čerpadla, solární systémy UH
Přípojky kanalizace, rozvody vody, topení, plynu pro RD, průmyslové objekty
Společnost PK INSTALACE s.r.o. zajišťuje kompletní instalatérské práce v oboru voda, topení, plyn po celé ČR. Řešíme přípojky kanalizace, rozvody pro RD i průmyslové objekty. Provoz Zlín, Slavičín.
Zkušení elektrikáři s dlouholetou praxí - elektroinstalace slaboproud, silnoproud
Zkušení elekrikáři ze společnosti JML-Elektro s.r.o. jsou Vám k dispozici v okolí Zlína i vzdálenějších lokalitách. Provádíme elekroinstalace - slaboproud i silnoproud.
Topenářské práce - montáž podlahového topení, otopných těles, krbů, kamen, tepelných čerpadel
Společnost PK INSTALACE s.r.o. v oblasti topenářských prací zajistí montáž podlahového topení, solárního topení, otopných těles, krbů, kamen i tepelných čerpadel.
Prodej, montáže kotlů - veškeré instalatérské, topenářské práce
Firma DKR-instal s.r.o. Zlín provádí veškeré instalatérské, topenářské a plynařské práce. Zabývá se prodejem a montáží kotlů zn. WOLF, VIESSMANN, IMMERGAS, BUDERUS, JUNKERS.
DKR-instal s.r.o. Komplexní servis vodo topo plyn Zlín
Podlahy Marmorette-nejprodávanější, stálobarevné přírodní linoleum, marmoleum
V dnešní době patří mezi nejprodávanější podlahy přírodní linoleum - marmoleum Marmorette je stálobarevné, dostupné ve spoustě vzorů u firmy Podlahové studio Jegla Uherské Hradiště.
Podlahové studio Jegla - Radim Jegla Podlahářství Uherské Hradiště
Prodej podlahových krytin za nízké ceny - podlahové studio zajistí i pokládku
Podlahové studio Jegla Babice se zabývá prodejem podlahových krytin všeho druhu. Překvapí Vás naše nízké ceny. Naše podlahářství zajistí i pokládku, působíme v regionu Zlínský kraj.
Podlahové studio Jegla - Radim Jegla Podlahářství Uherské Hradiště
Výroba z oceli, nerezu - schodiště, zábradlí, madla, brány, nerezové molo
Zámečnictví Uherský Ostroh - Vít Hél se zaměřuje na výrobu schodiště včetně zábradlí, brány, nerezová mola a další výrobky z oceli či nerezu. Působíme v lokalitě Uherské Hradiště, Veselí i Bzenec.
Vít Hél Zámečnictví Uherský Ostroh
Realizace, rekonstrukce kotelen - montáže, servis, revize všech typů kotlů
Společnost PK INSTALACE s.r.o. se specializuje na realizace, rekonstrukce kotelen v rámci celé ČR. Zajistíme montáže kotlů a následný servis a revize. Provozovny máme ve Zlíně a Slavičíně.
Strojní čištění kanalizace - efektivní čištění odpadů, odpadních stoupaček, kanalizačního potrubí
Servisní práce v oblasti kanalizací poskytuje v regionu Uherské Hradiště, Uherský Brod firma PAVELKA - VTP s.r.o., zajistíme strojní čištění kanalizace, kanalizačního potrubí, stoupaček, odpadů.
PAVELKA - VTP s.r.o. tepelná čerpadla, solární systémy UH
Vrtané studny - vlastní zdroj podzemní vody, pro zásobování pitnou vodou
Pokud máte vlastní zdroj podzemní vody, firma EKODRILL Zlín Vám pomůže vybudovat vlastní studnu pro zásobování pitnou vodou. Realizujeme vrtané studny převážně na Moravě, v lokalitě Zlínský kraj.
Recyklace, zpracování zbytkového stavebního odpadu a suti
Ohledně recyklace, zpracování suti a jiného stavebního odpadu můžete oslovit firmu Martin Zelina Míškovice nedaleko Zlína i Kroměříže. Zajistíme vše spojené se recyklací.
Zelina Martin Recyklační dvůr Míškovice, Hulín
Instalace osvětlení v průmyslových provozech, areálech-vlastní divize elektro
Chropyňská strojírna instaluje osvětlení v průmyslových provozech. Vlastní divize elektro provádí instalace ve výrobních areálech, halách, skladovacích prostorách apod.
Chropyňská strojírna, a.s. Strojírenská výroba Zlínský kraj, Morava
Přípravné stavební práce, zemní práce pásovým mini rypadlem Doosan
Martin Zelina má k dispozici pásové rypadlo DOOSAN DX62R pro přípravné stavební práce. Zemní práce mini rypadlem lze provádět i v těsným prostorech. Přijímáme zakázky v regionu Zlínský kraj, Kroměříž.
Zelina Martin Recyklační dvůr Míškovice, Hulín
Bourání, demolice objektů, domů a výkopy základů domu
Společnost Martin Zelina se postará v okrese Zlín, Kroměříž o bourání domů a objektů určených k demolici, včetně odstranění suti. Provedeme i výkopy základů nového domu.
Zelina Martin Recyklační dvůr Míškovice, Hulín
Zakázková výroba nábytku na míru - dveře, skříně, schodiště a vybavení do dětských pokojů
Na míru vyrobené interiérové dveře, zárubně, skříně, nábytek do dětských pokojů, ale i schodiště a další vybavení do domácností zajišťuje společnost TOM stolařství ve Zlíně a Vsetíně.
TOM stolařství Tomáš Dlabaja
Kuchyňské linky, vestavěné skříně, nábytek do ložnic a dalších pokojů - zakázková výroba na míru
Kuchyňské linky, vestavěné skříně, postele a další nábytek nejen do ložnic vyrobený na míru realizují specialisté společnosti TOM stolařství ve Zlíně a Vsetíně.
TOM stolařství Tomáš Dlabaja
Interiérové dveře, schodiště, vestavěné skříně a další nábytek vyráběný na míru - práce prováděna specialisty
Interiérové dveře, schodiště, podlahy a zakázkovou výrobu dalšího nábytku na míru zajišťují specialisté společnosti TOM stolařství působící nejen ve Zlíně a Vsetíně.
TOM stolařství Tomáš Dlabaja
Kopání, vrtání a výstavba studní, vrtané studny, rozbory vody
Specializací firmy EKODRILL Zlín je kopání, vrtání a výstavba studní. Zaměřuje se na vrtané studny. Provádí i rozbory vody pro ověření její kvality.
Dodávky, montáže ústředního topení, kanalizace, vodovodu, plynu i kompletní výměna bytového jádra
Společnost Termo Moštěk z Kněžpole u Uherského Hradiště řeší pro firmy i soukromé osoby dodávky a montáže ústředního topení, kanalizace, vodovodu, plynu v lokalitě Zlínský kraj.
Termo Moštěk Intalatérství Uherské Hradiště
Vyhledávání vody, vrty pro čerpadla, hydrogeologický průzkum
Pokud potřebujete provést hydrogeologický průzkum, v regionu Zlín se obracejte na firmu EKODRILL s.r.o., která provádí vyhledávání vody a vrty pro tepelná čerpadla.