Hromosvody bytových, rodinných domů, průmyslových budov a běžné elektroinstalace
Společnost UV servisní, spol. s r.o. působí ve Zlínském kraji v oblasti elektroinstalací a zajišťuje i dodávku hromosvodové soustavy - hromosvody u bytových, rodinných domů a průmyslových budov.
UV servisní, spol. s r.o. Fotovoltaika Zlín, Vsetín
Stavební práce Kroměříž, rekonstrukce historických objektů, tesařské, klempířské a pokrývačské práce
Společnost Ing.Nedoma s.r.o. se zabývá stavebními pracemi v oborech HSV i PSV.Specializujeme se především na rekonstrukce, kdy nabízíme zednické, zateplovací, tesařské, klempířské a pokrývačské práce.
Potipožární a ochranné nátěry ocelových, dřevěných konstrukcí
Firma Lutonský Vizovice provádí speciální protipožární nátěry s atestem na kov i dřevo i ochranné nátěry ocelových, dřevěných konstrukcí. Působíme v regionu Zlín.
Kompletní podlahářské práce - pokládka podlahy do domácnosti, firmy
Kompletní podlahářské práce pro Vás v lokalitě Kroměříž, Holešov nebo Přerov zajistí firma Podlahy Zavadil. Ať už jste vybrali podlahy do domácnosti nebo firmy, nechejte pokládku na nás.
Vnější strojní omítky - fasádní omítky na rodinných, bytových domech
Na strojní fasádní omítky na RD i bytových domech se specializuje pan Alfréd Popek. Pro vnější omítky používá materiál ProfiBaustoffe. Působí především v regionu Zlínský, Olomoucký, Jihomoravský kraj.
Natěračské práce - nátěry podlah, potravinářské nátěry
Firma Lutonský - Vizovice s.r.o. provádí natěračské práce všeho druhu - specializuje se i na nátěry podlah, ocelových konstrukcí a potravinářské nátěry.
Sádrové, štukové vnitřní strojní omítky - omítání stěn, stropů v rodinných, bytových domech
Alfréd Popek se zaměřuje na strojní omítání stěn a stropů v rodinných a bytových domech. Pro vnitřní strojní omítky používá kvalitní hmoty ProfiBaustoffe. Působí v regionu Zlínský, Jihomoravský kraj.
Elektrotechnik, revize elektro - revizní technik elektrických zařízení, hromosvodů, rozváděčů v objektech třídy A
Revizní technik elektro - Bc. Vladimír Pavelka má oprávnění pro revize elektrických zařízení, hrovosvodů, strojů, rozváděčů v objektech třídy A. Působí v lokalitě Zlínský kraj.
Průmyslové elektromontáže, elektroinstalace technologických zařízení
Společnost Chropyňská strojírna, a.s. provádí kompletní průmyslové elektromontáže a elektroinstalace technologických, výrobních zařízení.
Chropyňská strojírna, a.s. Strojírenská výroba Zlínský kraj, Morava
Malíři pokojů, natěrači z Vizovic provádí veškeré malířské, natěračské práce
Firma Lutonský - Vizovice s.r.o. provádí veškeré malířské a natěračské práce v okolí měst Zlín, Vsetín, Fryšták, Slušovice. Naši malíři pokojů a natěrači odvádí profesionální práci.
Dřevěné a laminátové podlahy za výhodné ceny z podlahářství Hulín
Menší rodinné podlahářství Podlahy Vícha s.r.o. Hulín dodá podlahy od špičkových výrobců, zaměřuje se převážně na dřevěné, laminátové podlahy a vinylové podlahy a schody. Působí okolo Brna, Kroměříže.
Zakázkové zámečnictví a kovovýroba na obráběcích a CNC strojích v NV Kovo
VN Kovo z Uherského Hradiště je česká firma, která se ve svém podnikání specializuje na zakázkové zámečnictví a kovovýrobu na obráběcích a CNC strojích.
Skleněné sprchové kouty, koupelnové zástěny, zrcadla na míru ze sklenářství
Vybavení koupelny ze skla dodá na míru sklenářství Skloservis-Brod s.r.o. Uherský Brod. Vyrábíme zrcadla, skleněné sprchové kouty, koupelnové zástěny ze skla. Možnost pískování různých motivů.
Zhotovení, realizace strojních omítek u rodinných, bytových domů
Alfréd Popek se specializuje na zhotovení strojních omítek u rodinných a bytových domů. Zhotovení strojní omítky je rychlé a kvalitní. Působnost firmy - Jihomoravský, Zlínský kraj a Olomoucký kraj.
Pokládka podlah včetně vyrovnání nerovnosti - suché podlahové systémy Fermacell
Společnost Podlahy Vícha s.r.o. Hulín využívá podlahové systémy a prvky Fermacell®, je to řešení pro vyrovnání nerovnosti podlah před pokládkou nových podlah. Působíme v lokalitě Kroměříž, Zlín, Brno.
Stříkané fasády rychle - nátěry omítkových fasád, lepené tepelné izolace
Firma Omítky Popek s.r.o. přijímá zakázky na stříkané fasády v lokalitě Zlínský, Jihomoravský kraj. Řešíme lepené tepelné izolace, nátěry omítkových směsí. Chcete-li mít fasádu rychle, oslovte nás.
Zakázková zámečnická výroba-ocelové, kovové skříně, schodiště, zábradlí
Firma Montema Otrokovice působí i v oboru stavebně zámečnická výroba. Zakázková výroba v regionu Zlín-kovové konstrukce, skříně, ocelové schodiště, zábradlí a regály.
Montáž, výměna plynových kotlů, bojlerů
Snadná a rychlá výměna či montáž plynových spotřebičů - kotlů, bojlerů s firmou VTP Pelka s.r.o. Uherské Hradiště.
VTP PELKA s.r.o. Prodejna instalačního materiálu UH
Truhlářství Mojmír Navrátil - nábytek z masivu i lamina nebo kuchyně na míru
Zakázkovou výrobu nábytku a kuchyní na míru z masivu pro Vás v okrese Uherského Hradiště vyrobí truhlář Mojmír Navrátil z Bojkovic.
Skleněné výrobky na míru - celoskleněné dveře, stěny, zástěny do kuchyně, zábradlí, nábytek, obklady ze skla
SKLOSERVIS-BROD s.r.o. je sklenářství s dlouholetou historií. Vyrábíme skleněné výrobky na míru - celoskleněné dveře, stěny, zástěny do kuchyně, zábradlí, nábytek, obklady ze skla.
Průmyslové malby, nátěry od profesionálů z malířství, natěračství Hubíkovi
V malířství, natěračství Hubíkovi Otrokovice máme tým profesionálů. Realizujeme především zakázky v okolí Zlína, komplexně provedeme průmyslové malby, nátěry i práce v bytových objektech.
Prodej pokládka vinylu - vinylové podlahy, schody do každého interiéru
Menší rodinné podlahářství Podlahy Vícha s.r.o. Hulín dodá podlahy od špičkových výrobců, zaměřuje se převážně na dřevěné, laminátové podlahy a vinylové podlahy a schody. Působí okolo Brna, Kroměříže.
Městský mobiliář - výroba laviček, odpadkových košů, přístřešků, stojanů, stání pro kontejnery
Společnost XAN 89 s.r.o. se zabývá kovovýrobou i zámečnickou výrobou. Zaměřujeme se i na městský mobiliář, především výrobu laviče, košů, stojanů. Působí především v regionu Zlínský kraj, Kroměříž.
XAN 89 s.r.o. Strojní zámečnictví Kroměříž
Montáž, demontáž, výroba ocelové konstrukce
Firma MONTEMA Otrokovice u Zlína provádí montáž, demontáž ocelových konstrukcí nejen v regionu Zlínský kraj. Zakázková výroba je zaměřena na ocelové konstrukce a zámečnické výrobky.
V oboru topenářství, kominictví, kamnářství zajistíme montáž, servisní služby i konzultace
Firma Re. Therm servis s.r.o. z Jalubí u Uherského Hradiště působí v oboru topenářství, kamnářství, kominictví. Na Moravě má více než 20000 zákazníků, pro které zajištuje servisní služby a konzultace.