Elektroinstalace v bytech a rodinných domech Praha - váš požadavek vyřešíme co nejdříve!
Potřebujete elektrikáře? Zajistíme služby v oblasti elektrikářských prací, zapojení spotřebičů a další.
Výkopové práce minibagrem Bobcat 316 - výkopy pro základy domu, plot, venkovní přípojky, bazén, jezírko
Veškeré výkopové práce v lokalitě Zlínský kraj, Zlín, Vsetín zajišťuje minibagrem Bobcat 316 Jiří Maliňák z Lutoniny. Zrealizujeme výkopy pro základy domu, plot, venkovní přípojky nebo bazén, jezírko.
Montáž, servis, kontrola kotle na biomasu, dřevní pelety
Společnost Re. Therm servis s.r.o. zajišťuje montáž, kontroly a následný servis kotlů na spalování kusového dříví, biomasu, dřevní štěpku. Poskytuje služby na území Olomouckého a Zlínského kraje.
Materiál pro fóliové izolace-prodej od firmy co hydroizolace dělá a umí
Firma IZOLACE M Uherské Hradiště má zkušenosti s materiály pro hydroizolace - umí a kvalitně položí fóliové izolace. Dodáme práci i materiál. Působíme i v regionu Zlín, Brno.
IZOLACE M s.r.o. Fóliové izolace Zlínský kraj
Výroba, renovace, opravy náhrobků, pomníků - Kamenictví
Mezi hlavní činnosti Kamenosochařství Lysoněk Uherský Brod patří výroba, renovace a opravy náhrobků a pomníků. Jde o rodinnou firmu, v oboru kamenictví působíme od roku 1970.
Kuchyňské pracovní desky z umělého nebo přírodního kamene - výroba na míru
Kuchyňskou pracovní desku z umělého nebo přírodního kamene Vám vyrobí na míru naše společnost HP Kámen s.r.o. z Hulína. Působíme ve Zlíně, Kroměříži, Uherském Hradišti i v Olomouci.
Zateplení stavby - izolace podkroví, střechy, fasády PUR pěnou
Společnost EB - stav s.r.o. provádí zateplení stavby metodou stříkané izolace PUR pěnou. Využívá se jako izolace střechy, podkroví i fasády. Působíme v okolí Zlína, Kroměříže.
Inženýrské sítě na klíč - přípojky inženýrských sítí od projektu po realizace
Společnost STAVIN Ing. Luděk Páleníček se zaměřuje kromě studnařství a zemních prací i na inženýrské sítě na klíč - projekty i realizace. Působíme na Moravě - převážně v okolí Kroměříže, Zlínský kraj.
Zemní práce, terénní úpravy otočným bagrem
Firma Páleníček Martinice provádí zemní práce v lokalitě Zlínský kraj. Pro terénní úpravy jsme vybaveni otočným bagrem.
Stříkaná pěnová izolace - zateplování izolační PUR pěnou
Firma EB - stav s.r.o. působí v regionu Zlínský kraj a zaměřuje se na stříkané pěnové izolace - zateplování izolační PUR pěnou. Tato chytrá pěna se užívá pro zateplení střechy, podkroví i stěn budov.
Skleněné stěny, příčky-vizuální lehkost do kanceláří a bytových prostor
Vizuální lehkost můžete vnést do kanceláří a bytových prostor v podobě skleněné stěny a příčky. Nadstandardní vybavení interiérů s potiskem skla vyrobí firma FRAJT s.r.o. Kroměříž-Zlínský kraj.
Frajt s.r.o. Vybavení sportovních interiérů, hotelů
Elektroinstalace, osvětlení průmyslových hal-komplexní řešení, modernizace
Komplexní řešení elektroinstalace a osvětlení průmyslových hal poskytuje Chropyňská strojírna a.s. v regionu Kroměříž. Provádíme i modernizace stávajícího osvětlení.
Chropyňská strojírna, a.s. Strojírenská výroba Zlínský kraj, Morava
Veškeré kamenické práce - výroba a renovace hrobů, náhrobků, sekání písma
Kamenictví Jan Svák Holešov provádí veškeré kamenické práce - vyrobí nové náhrobky, pomníky včetně sekání písma i přebroušení a renovace starých hrobů, náhrobků.
Čištění, desinfekce kanalizace a potrubí Zlín, čištění potrubí v bytových i nebytových prostorech
Provádíme čištění a desinfekci potrubních i kanalizačních systémů v bytových i nebytových prostorech.
Záchytný systém plochých střech Uherské Hradiště, systémy proti pádu osob, bezpečnostní prvky
Naší hlavní činností jsou hydroizolace z měkčeného PVC pro ploché střechy, bazény, jezírka a montáž rozvodů PVC potrubí a dále záchytný systém plochých střech.
HYDROFOL s.r.o. Hydroizolace a záchytné systémy
Izolace chytrou pěnou - izolační stříkaná PUR pěna
Na izolace chytrou pěnou se zaměřuje společnost EB - stav s.r.o. Zlín - Malenovice. Izolační stříkaná PUR pěna má široké využití v interiéru i exteriéru.
Průmyslové betonové podlahy interiérové, venkovní - realizace, opravy
Společnost Stavby PM Pavel Machů z regionu Zlínský kraj se specializuje na průmyslové betonové podlahy interiérové i venkovní. Realizace i opravy podlah provádí po celé ČR.
Venkovní strojní omítky - zateplované, stříkané fasády
Společnost StavTip Chropyně se zaměřujeme i na venkovní strojní omítky v lokalitě Kroměříž, Zlín, Vyškov, Brno. Provádí stříkané, zateplované fasády.
Zemní, výkopové, bourací práce i odvoz suti, dovoz materiálu
Společnost Výkopové práce-Škrabal s.r.o. zajistí v lokalitě Uherské Hradiště zemní práce, bourací práce i odvozu suti a dovoz materiálu.
Odborná prohlídka, revize plynové kotelny - revizní technik pohlídá lhůty pro pravidelné kontroly
Firma THERMATIC se zaměřuje na odborné prohlídky, revize kotelen v regionu Zlínský kraj. Revizní technik Vám pohlídá lhůty pro pravidelné kontroly, revize plynové kotelny. Vyhnete se tak sankcím.
Instalatérské práce vodo topo plyn - rozvody vody, topení, plynu
Odborné instalatérské práce vodo-topo-plyn v okrese Zlín zajistí firma Petr Jurásek. Realizujeme rozvody vody, topení a plynu.
Studna na klíč - komplexní dodávky studny
Komplexní dodávky studny v regionu Zlínský kraj, Kroměříž, Zlín provádí firma Ing. Luděk Páleníček. Studna na klíč bude zrealizována po schválení návrhu. Vyřídíme i nezbytné legislativní záležitosti.
Podlahářství zajistí pokládků koberců, realizace podlah od A do Z - PVC, vinylové, laminátové podlahy
Podlahové studio Holešov zajistí podkládku koberců a realizace podlah - PVC, dřevěné, vinylové, laminátové podlahy. Podlahářství Radek Sedláček přijímá zakázky v rámci regionu Zlínský kraj.
Malířské práce-dekorační, interiérové malby a nátěry, sádrové stěrky
Interiérové dekorační malby a nátěry, hladké i strukturované sádrové stěrky a běžné malířské práce provádí v regionu Zlín firma Lutonský - Vizovice.
GSP Zlín - zeměměřická kancelář, geodetické práce, vytyčování hranic pozemků,  zeměměřič
GSP Zlín - zeměměřická kancelář, geodetické práce, vytyčování hranic pozemků, zeměměřič, zakládání veškerých staveb, práce v bodových polích, poradenská činnost.