Ozdobné prvky na střechy - výroba lapačů, chrličů vody, věžiček
Dekorativní klempířské prvky vyrábí umělecký klempíř Josef Kolínek. Výroba je zaměřena na lapače, chrliče vody, věžičky a další ozdobné prvky na střechy. Působíme v lokalitě Kroměříz, Zlínský kraj.
Umělecké klempířství-vikýře, věžičky, větrné růžice a další ozdobné klempířské výrobky
Josef Kolínek z regionu Kroměříž provádí práce v oboru umělecké klempířství. Vyrábí vikýře, věžičky, větrné růžice, korouhve pro historické stavby a další ozdobné klempířské výrobky.
Recepční, barové pulty a další vybavení komerčních prostor ze skla
Skleněné části pro recepční, barové pulty a další vybavení komerčních prostor ze skla dodá firma Frajt s.r.o. z regionu Zlínský kraj.
Frajt s.r.o. Vybavení sportovních interiérů, hotelů
Studnařské práce, regenerace a dezinfekce studny
Veškeré studnařské práce v regionu Kroměříž zajistí firma Ing. Luděk Páleníček. Za účelem regenerace studny provádí její vyčištění a dezinfekci.
Instalace ústředního, podlahového topení, solární systémy-topenářské práce
Topenářské práce pro klientelu z regionu Zlín zajistí firma Břetislav Přecechtěl - provádí instalace ústředního, podlahového topení, dodá solární systémy.
Malosériová, zakázková zámečnická výroba - strojní, stavební zámečnictví
Společnost XAN 89 s.r.o. je zámečnictví s dlouholetou tradicí. Naším oborem je strojní a stavební zámečnictví, malosériová i zakázková výroba. Působíme především v regionu Zlínský kraj, Kroměříž.
XAN 89 s.r.o. Strojní zámečnictví Kroměříž
Výhodná výměna, montáž ekologického kotle v rámci Kotlíková dotace
V rámci akce Kotlíková dotace se můžete obrátit při montáži ekologického kotle na firmu Břetislav Přecechtěl. Výměna kotle je díky dotaci výhodná.
Studnařství, renovace studní, vyčištění kanalizace Kroměříž
Firma Páleníček působí v oboru studnařství a zákazníkům z regionu Kroměříž, Zlín provádí renovace studní. Kontaktovat ji můžete i ohledně vyčištění kanalizace.
Rekonstrukce starých plynových rozvodů-instalace, montáž nových v nerez oceli, mosazi
Ohledně rekonstrukce starých plynových rozvodů se v regionu Zlín, Uherské Hradiště, Kroměříž obraťte na firmu Břetislav Přecechtěl. Provádíme instalace, montáž rozvodů plynu v nerez oceli, mosazi.
Kvalitní voda ve studni odborným čištěním a renovací studny
Aby voda ve studni byla kvalitní, je nutné ji udržovat odborným čištěním a renovací studny. V regionu Zlín, Kroměříž studnařské práce provádí firma Ing. Luděk Páleníček.
Vodoinstalace, montáže, opravy kanalizace, rozvody vody včetně projektů
Kompletní vodoinstalace, rozvody vody a montáže i opravy kanalizace provádí v regionu Zlínský kraj firma Břetislav Přecechtěl. Zajistíme dodávky projektů.
Montáže, opravy, seřízení a servis hořáků, včetně uvedení kotlů do provozu
Společnost SEA CZ, a.s. Vám zajistí servisní činnost ze středisek Zlín a Kolín. Montáž, oprava a servis kotelen, hořáků, kotlů, plynu, vody či topení. Naše firma Vám rychle uvede potřebné do provozu.
Instalační práce vodo topo plyn na klíč v regionu Zlínský kraj
Společnost Břetislav Přecechtěl provádí instalační práce vodo topo plyn na klíč převážně v regionu Zlín a Uherské Hradiště. Zajistí i servisní práce a dodávky instalačního materiálu.
Tichá, úsporná klimatizace Toshiba pro byty, domy, komerční prostory
Pořiďte si klimatizaci u firmy Fresh Air. Pro byty, domy, komerční prostory je vhodná klimatizace Toshiba, je tichá a úsporná. Montáže v regionu Zlín, Uherské Hradiště.
Podstropní, nástěnné klimatizace Acond, LG, Sinclair, Toshiba
Pro chlazení interiéru v létě jsou ideální nástěnné či podstropní klimatizace - Acond, LG, Sinclair, Toshiba. Montáže v regionu Zlín, Hodonín, Kyjov nabízí firma Fresh Air.
Studnařství - odborné vyčištění studny
Studnařství Ing. Luděk Páleníček zajistí, aby Vaše studna byla v bezvadném technickém stavu - provede odborné vyčištění studny, úpravu zdroje vody. Působí hlavně v lokalitě Olomoucký, Zlínský kraj.
Čištění, regenerace studní, kopané studny
Předcházejte kontaminaci vody ve studni a provádějte čištění kopané studny. Regenerace studní je nutná pro udržení kvality vody. V regionu Kroměříž, Zlínský kraj oslovte firmu Ing. Luděk Páleníček.
Celoskleněné, skleněné dveře s digitálním potiskem - designové provedení
Novinkou firmy FRAJT z regionu Kroměříž-Zlínský kraj jsou designové celoskleněné dveře s digitálním potiskem a vizuálním efektem Image Glasss Double vision. Skleněné dveře tvoří předěl dvou místností.
Frajt s.r.o. Vybavení sportovních interiérů, hotelů
Nástěnné klimatizace, průmyslové chlazení-montáže, opravy
Průmyslové chlazení, nástěnné klimatizace v regionu Zlínský kraj, Hodonín, Kyjov, Veselí nad Moravou dodá firma FRESH AIR. Provádíme montáže i opravy chladící techniky.
Montáže elektroinstalací, silnoproud, slaboproud a MaR
Elektromontážní práce, montáže elektroinstalací v rodinných domech, kancelářích, výrobních halách, silnoproud, slaboproud a MaR realizuje společnost ELMIS CZ, s.r.o., okres Kroměříž.
Kompletní realizace vytápění - plynové, elektrické, podlahové, teplovodní rozvody
Firma Břetislav Přecechtěl zajistí kompletní realizace vytápění v lokalitě Zlín, Zlínský kraj. Instalujeme následující vytápěcí systémy - teplovodní rozvody, plynové, elektrické, podlahové vytápění.
Záruční, pozáruční servis bytové klimatizace - kontrola chladiva, dezinfekce
Firma FRESH AIR zajišťuje v regionu Uherské Hradiště, Hodonín, Zlín záruční i pozáruční servis pro bytové klimatizace. Pravidelná údržba, dezinfekce, kontrola chladiva prodlouží životnost klimatizace.
Interiérové schody, schodiště s dřevěným obložením-samonosné, kovové, betonové
Společnost TVT EURO-okna Uherské Hradiště dodá interiérové schody, schodiště s dřevěným obložením lze zrealizovat jako samonosné, betonové či kovové.
Energeticky efektivní vytápění, chlazení - komfortní, úsporný systém
Společnost Active Elements s.r.o. z regionu Zlín přináší komfortní, úsporný systém vytápění a chlazení. Jde o energeticky efektivní řešení, využívající obnovitelné zdroje energie.
Strojní omítky, lité potěry cementové, anhydritové
Společnost Omítky - potěry s.r.o. z Uherského Hradiště se zaměřuje na strojní omítky a lité potěry cementové, anhydritové. K dispozici má moderní stroje. Působí i v lokalitě Brno, Hodonín, Vsetín.