Rekonstrukce interiérů - sádrokartonářské práce, suchá výstavba
Rychlou a časově nenáročnou rekonstrukci interiéru provedou odborníci na sádrokartonářské práce a suchou výstavbu z firmy KNATEX Zlín, s.r.o. ve Zlínském, Olomouckém i Jihomoravském kraji.
Realizace střešních konstrukcí-zastřešení staveb, objektů
Firma ROGAT Uherské Hradiště má více než 20 let zkušeností v zastřešení staveb, objektů. Realizace střešních konstrukcí provádíme na všech typech střech - nejčastěji v regionu Zlínský kraj.
Demolice objektů, staveb a odvoz suti na skládku stavebního odpadu
Společnost ZEPAR provádí demolice objektů a staveb v regionu Zlínský kraj a Olomoucký kraj. Vyřešíme současně i odvoz suti na skládku stavebního odpadu.
Hydroizolace na bázi folie Sikaplan-ploché střechy odolají náročným podmínkám
Ploché střechy, které dodá firma Rogat s.r.o. Uherské Hradiště, odolají náročným podmínkám. Využitá technologie hydroizolace na bázi fólie Sikaplan.
Podlahářské práce - vyrovnání podkladu pro pokládku podlah
Základem při provádění podlahářských prací je rovný, hladký a pevný povrch, který je nezbytný pro pokládku podlah. Proto vám ve firmě HARMONIE DESIGN zajistí kvalitní vyrovnání a přípravu podkladu.
Půdní vestavba, střešní nástavba domu-podkrovní bydlení přináší vyšší komfort
Vyšší komfort bydlení přináší podkrovní vestavba i střešní nástavba domu. S realizací Vám v regionu Uherské Hradiště pomůže firma ROGAT.
Budování protipovodňové ochrany-zpevnění břehů, úpravy koryt vodních toků
Společnost ZEPAR se zaměřuje na budování protipovodňové ochrany - provádíme zpevnění břehů, různé úpravy koryt vodních toků. Působí nejčastěji v regionu Zlín, Olomouc, Kroměříž.
Výroba nábytku do interiéru, bytu - kuchyně, vestavné skříně, dětské pokoje na míru
Truhlářství Andrášek Uherský Brod vyrábí nábytek do interiéru bytu - výroba je zaměřena především na kuchyně, vestavné skříně, dětské pokoje na míru.
Výškové mytí oken-čištění skel, prosklených ploch ve výškách
Firma BEDNÁŘ UH provádí výškové mytí oken v okrese Uherské Hradiště. Nechejte čištění skel a prosklených ploch ve výškách na nás.
Zemní a výkopové práce a různé terénní úpravy
Veškeré zemní a výkopové práce i různé terénní úpravy i ve složitém terénu zajistí firma Martin Zelina - působnost především v okolí Kroměříže, Holešova.
Zelina Martin Recyklační dvůr Míškovice, Hulín
Čerpání betonu-mobilní, pístové čerpadlo p718 td pro použití na stavbě
Firma TUFÍR má k dispozici mobilní, pístové čerpadlo p718 TD pro čerpání betonu. Nabízíme pronájem čerpadla na stavbě v regionu Uherské Hradiště.
Kácení stromů ve výškách se stromolezeckým vybavením, frézování pařezů
Firma Jiří Petřík provádí kácení stromů se stromolezeckým vybavením, ve výškách. Zajistíme i frézování pařezů a odklizení dřeva. Působíme po celé ČR, často v regionu Uherské Hradiště, Zlín.
Kusová, zámečnická výroba dílů, součástí-zakázkové obrábění nerezi, oceli, hliníku
PROFI renovace Zlín působí v oboru zámečnická výroba. Přijímáme i kusové zakázky, jde hlavně o zakázkové obrábění dílů a součástí z materiálu nerez, ocel, hliník, pozink.
Rizikové kácení stromů včetně odklizení dřeva
Firma Rizikové kácení Jiří Petřík provádí kácení stromů pomocí stromolezeckého vybavení v regionu Uherské Hradiště, Zlínský kraj. Práce provádíme včetně odklizení dřeva.
Komplexní služby vodo-topo, montáž kotlů - spolehlivý instalatér
Společnost Topomat se zabývá kompexními službami v oblasti vodo-topo. Nabízíme nejen prodej, ale také následnou montáž kotlů. Máme spolehlíve instalatéry, kteří odvedou kvalitní práci.
Úprava studniční vody, pitné vody ve studni je nutností
Díky firmě EKODRIL Zlín-Zlínský kraj je možná úprava studniční vody. Využijte vlastní zdroj pitné vody, ale nezapomínejte, že voda ve studni se musí pravidelně kontrolovat.
Drcení, třídění stavební suti a zemní práce traktorbagrem JCB 4CX
V recyklačním dvoře firmy Zelina provedeme drcení a třídění Vámi dovezené stavební suti. Provádíme i zemní práce traktorbagrem JCB 4CX v okrese Kroměříž, Zlín.
Zelina Martin Recyklační dvůr Míškovice, Hulín
Zemní a výkopové práce, demolice a bourací práce kolovým bagrem DH 112
Práce kolovým bagrem DH 112 v regionu Zlínský kraj provádí firma ELINS Plus Otrokovice. Veškeré zemní a výkopové práce i demolice a bourací práce.
Bezpečnostní ořezy, vazby, kácení stromů pro obce, města
Pro obce a města v regionu Uherské Hradiště, Zlín, Hodonín zajistí kácení stromů a bezpečnostní ořezy stromů firma Rizikové kácení Jiří Petřík.
Výroba, montáž kuchyně včetně dodávky spotřebičů, osvětlení a příslušenství
Díky Truhlářství Trtek můžete mít v regionu Uherský Brod, Uherské Hradiště kuchyň bez starostí. Výroba kuchyně i s montáží a dodávkou spotřebičů, osvětlení, příslušenství.
Masivní nábytek co bude dlouho sloužit-z dubu, buku, smrku, jasanu, javoru
Kvalitní masivní nábytek co bude dlouho sloužit dodá Stolářství Smetana. Vybírejte z různých dřevin - z dubu, buku, smrku, jasanu, javoru. Působíme nejčastěji v okolí Zlína, Uherského Hradiště.
Rekultivace, sanace starých skládek tuhého komunálního odpadu
Firma ZEPAR je vybavena pro rekultivace, sanace starých skládek tuhého komunálního odpadu. Služby poskytuje v regionu Zlín, Kroměříž pro podnikatele, obce i města a další organizace.
Tesařské, pokrývačské a klempířské práce ve Zlínském kraji
Společnost ROGAT s.r.o. Uherské Hradiště přijímá zakázky na realizaci střechy ve Zlínském kraji. Odvedeme kompletní tesařské, pokrývačské i klempířské práce na všech typech střech.
Výměna a montáž kotlů i ohřívačů vody - rychle a spolehlivě
Výměnou a montáží kotlů i ohřívačů vody se zabývá společnost Inpra s.r.o. se sídlem ve Zlíně, která své služby provádí rychle a hlavně spolehlivě.
Projektování, dodávka technického zařízení budov, TZB
V oblasti projektování a dodávky technického zařízení budov-TZB působí firma Pipemont. Dodáme projekty pro velké průmyslové firmy v regionu Zlín, Zlínský kraj.