Výchozí, pravidelné elektro revize - u elektrických strojů, spotřebičů, ručního nářadí
Společnost ELPO systém s.r.o. provádí výchozí i pravidelné elektro revize podle ČSN 33 1600 ed.2 - u elektrických strojů, spotřebičů a ručního nářadí. Působí v lokalitě Zlín, Zlínský kraj.
Kompletní dodávka dřevostavby, montáže dřevostaveb-pracujeme s kvalitními materiály
V oblasti montáže dřevostaveb je spolehlivým partnerem firma Machala UB s.r.o. Působí převážně v regionu Zlín, Zlínský kraj. Pro kompletní dodávky dřevostavby používáme pouze kvalitní materiály.
Výroba nerezové, hliníkové, ocelové konstrukce
Zakázková výroba firmy SEADD je zaměřena na nerezové, hliníkové a ocelové konstrukce včetně povrchových úprav. Klientelu máme v regionu Zlín, Uherské Hradiště.
Tesařské práce - opravy, rekonstrukce krovů, montáž krovů na novostavbách
Firma KD Služby provádí veškeré tesařské práce na střechách všech typů. Provádí montáž krovů na novostavbách i tesařské opravy, rekonstrukce krovů. Působí převážně v regionu Zlín, Zlínský kraj.
Stavby, rekonstrukce střech od návrhu po položení střešní krytiny
Nechejte návrhy stavby, rekonstrukce střech i položení střešní krytiny na odbornou firmu Machala UB s.r.o. Uherský Brod, která působí v regionu Zlínský kraj.
Kamínková dlažba, kamenný koberec na schodiště, terasu, k bazénu, do vjezdu
Společnost JK Kámen pokládá kamínkové dlažby, kamenný koberec na schodiště, terasu, k bazénu, do vjezdu. Působí v regionu Zlínský, Olomoucký kraj. Kamínková dlažba se dodává v mnoha odstínech.
Výroba, renovace pomníků - pomníky, náhrobky dle finančního limitu
Sériové i originální pomníky vyrobí Kamenictví GAMAR Uherský Ostroh. Výroba je zaměřena na jednohroby i dvouhroby. Provádíme i renovace starých pomníků. Působíme v lokalitě Uherské Hradiště, Hodonín.
Celkové rekonstrukce střech - přestavby sedlové, šikmé střechy
Společnost KD SLUŽBY Napajedla se zaměřuje na celkové rekonstrukce střech v lokalitě Zlín, Zlínský kraj. Rekonstrukce či přestavby provádí u sedlové i šikmé střechy s různým sklonem.
Kamenný koberec v exteriéru - mramorový kamínek v různých barvách
Společnost JK Kámen Kroměříž pokládá kamenný koberec v exteriéru, na výběr mramorový kamínek v různých barvách. Realizují i náročnější zakázky, působí v lokalitě Zlínský, Olomoucký kraj, Brno.
Přírodní, kamenná podlaha-na balkon, terasu, do vjezdu, pod pergolu
Firma JK Kámen dodá kamennou podlahu na balkon, terasu, do vjezdu i pod pergolu. Kamenná podlaha je beze spár, má snadnou údržbu. Působíme v regionu Zlín, Brno, Olomouc.
Pokrývačské práce včetně montáže okapových systémů, oplechování střech
Firma KD SLUŽBY dodá střechy na klíč a provádí rekonstrukce střech v regionu Zlín, Zlínský kraj. Pokrývačské práce provádí včetně klempířských prací - montáže okapových systémů, oplechování střech.
Spolehlivé a pravidelné prohlídky plynového kotle - kompletní instalatérský a bytový servis
Pokud jste ze Zlína nebo jeho okolí a potřebujete opravit kotel, pak se obraťte na firmu BAHEN Zbyněk Hejný, která provádí kompletní instalatérský a bytový servis zahrnující také prohlídky kotlů.
Atypická zakázková kovovýroba - výrobky pro stavebnictví z oceli, nerezu, plechu
Zakázkovou kovovýrobu nejvyšší kvality nabízí ve Zlínském kraji firma VIKOSTEEL s.r.o. Vyrábí veškeré atypické výrobky a konstrukce pro stavebnictví z oceli, nerezu, plechu.
Kamenný koberec na míru - litá podlaha z kamínků
Litá podlaha z kamínků má široké využití v interiéru i exteriéru a je velmi praktická. V regionu Zlínský, Olomoucký kraj se ohledně realizace obraťte na firmu JK Kámen - dodá kamenný koberec na míru.
Pokojové malby, malování, tapetování pokojů, bytů, kanceláří
Spolehlivý malíř pokojů a natěrač v regionu Zlín - Balajka Miroslav. Zaměřujeme se na pokojové malby, tapetování a malování pokojů, bytů, kanceláří i dalších prostor.
Rychlá kalkulace, výpočet ceny střechy, střešní krytiny
Je snadné získat výpočet ceny střešní krytiny před realizací střechy u firmy KLEMPOS-STŘECHY. Rychlá a přesná kalkulace střechy Vám přijde po vyplnění formuláře na webu. Působíme na Zlínsku.
Ploché střechy-zateplení, izolace pomocí střešní PVC folie a polystyrenu
Společnost ROGAT Uherské Hradiště se postará o zateplení ploché střechy ve Zlínském kraji. Izolace provádíme pomocí polystyrenu a PVC střešní folie.
Tesařské, pokrývačské, klempířské práce na všech typech střech
Firma ROGAT Uherské Hradiště provádí tesařské, pokrývačské, klempířské práce na všech typech střech u novostaveb i rekonstrukcí.
Elektromontážní práce - u rodinných domů, průmyslové elektromontáže
Firma KVE-mont s.r.o. provádí elektromontážní práce po celé ČR, převážně v regionu Zlínský, Jihomoravský kraj. Hlavní činností jsou průmyslové elektromontáže, provádí i elektromontáže rodinných domů.
Poradenství a profesionální služby pro Vaši střechu
Ve společnosti SALVATOR STŘECHY se sídlem v Loukově Vám poskytnou profesionální služby a poradí s výběrem nejlepší krytiny, fólií, izolací a okapového systému. Využít můžete také klempířského centra.
Tapetování, lepení tapet - interiérové, dekorativní, bytové i moderní tapety, fototapety
Naše společnost se postará o kvalitní tapetovací práce, které poskytuje po celém Zlínském kraji. Zajistíme Vám lepení moderních a dekorativních tapet i fototapet a to včetně stěrkování.
Geotechnika, geotechnické průzkumy, posudky, výpočty
Geotechnické posudky a výpočty dodá v regionu Zlínský kraj firma Zlíngeo, která působí v oboru Geotechnika-Inženýrská geologie. Provádíme geotechnické průzkumy pro různé typy staveb.
Rekonstrukce koupelen, bytů - montáž keramických obkladů, dlažeb
Firma KERAMO D - Dohorák Kroměříž má mnoho zkušeností v oblasti montáže keramických obkladů, dlažeb při rekonstrukci koupelen a bytů. Patří mezi největší firmy z oboru v regionu Zlínský kraj, Brno.
Moderní, barevné skleněné obklady do interiérů, komerčních prostor
Ve Sklenářství Sedláček Kroměříž vyrábí barevné skleněné obklady do interiérů, komerčních prostor. Moderní skleněné obklady mají využití v koupelně, kuchyni i jako dělící příčky.
Nátěry, malby fasád, podlah, střech, nábytku, řeziva
Natěračské a malířské práce všeho druhu provádí firma Balajka Miroslav Zlín. Provádíme malby a nátěry malých i velkých ploch - nátěry fasád, podlah, střech, nábytku, řeziva.