Demolice budov, demoliční činnost, izolace, sanace vlhkého zdiva
Na společnost SANPROS Buchlovice se obracejte ohledně demolice budov a sanace vlhkého zdiva. Demoliční činnost a izolace zdiva provádíme v regionu Hodonín, Jihomoravský kraj a Zlínský kraj.
Kontejnerová doprava vozy MAN 5t a Tatra 12t
Martin Zelina zajišťuje přistavení kontejneru a svoz odpadu v okolí měst Zlín, Kroměříž, Holešov a Hulín. Kontejnerová doprava vozy MAN 5t a Tatra 12t.
Zelina Martin Recyklační dvůr Míškovice, Hulín
Návrh, výroba, montáž nábytku z masivního dřeva a lamina
Stolařství Smetana dodá návrhy nábytku. Výroba je možná z masivního dřeva, lamina i dýhy. Zajistíme dodávky, montáže nábytku v regionu Uherské Hradiště, Zlínský kraj.
Podélné, příčné opevnění břehů, rozšíření, čištění koryt potoků, řek
Účinná ochrana proti povodním je čištění koryt potoků a řek, případně rozšíření koryt a opevnění břehů vodních toků. Společnost ZEPAR své služby nabízí v regionu Uherské Hradiště, Zlín, Olomouc.
Zaměření a výroba nábytku na míru přímo od výrobce
V Truhlářství Trtek nabízí zaměření a návrhy nábytku. Výroba nábytku na míru přímo od výrobce Vám ušetří další investice. Obraťte se na nás v regionu Uherské Hradiště.
Revize elektroinstalace a hromosvodů - spolehliví elektrikáři jsou tu pro Vás
Pokud potřebujete revizi elektroinstalace, elektrického zařízení nebo hromosvodu, obraťte se na Vlastimila Kabelku z Kroměříže. Naši spolehliví elektrikáři jsou tu pro Vás v celém Zlínském kraji.
Kancelářský nábytek, vybavení prodejny-Zlínský kraj
Moderní kancelářský nábytek i vybavení prodejny na míru dodá Stolařství Smetana s provozovnou nedaleko Uherského Hradiště-Zlínský kraj.
Dřevěná schodišťová madla, dřevěné zábradlí-výroba na zakázku
Stolařství Smetana z Podolí u Uherského Hradiště vyrábí na zakázku dřevěná schodišťová madla z masivu, která slouží jako zábradlí. Působíme v regionu Zlínský kraj.
Čištění a regenerace studní-úprava a dezinfekce pitné vody
Je nutné pravidelně zajistit čištění studny a úpravy studniční vody. Regenerace studní, dezinfekce zdroje pitné vody zajistí firma EKODRILL Zlín.
Rekonstrukce domů, bytů, přístavby - zednické, sádrokartonářské práce
Pokud se chystáte na rekonstrukci domu nebo přístavbu, obraťte se na firmu StavUR s.r.o., která provádí ve Zlínském kraji veškeré zednické a sádrokartonářské práce spojené s rekonstrukcí domu a bytu.
Interiérový, zahradní nábytek z exotického dřeva-v dekoru wenge, jatoba, teak
Stolařství Smetana vyrábí dýhovaný a masivní nábytek v dekoru wenge, jatoba, teak či dalších exotických dřevin-interiérový i zahradní nábytek. Působíme převážně v regionu Zlín, Uherské Hradiště.
Demoliční činnost, sanace vlhkého zdiva, odvlhčování
Firma SANPROS Buchlovice se zaměřuje na demoliční činnost a sanace zdiva v regionu Uherské Hradiště, Jihomoravský a Zlínský kraj.
Vestavěné, šatní skříně, účelové šatny na míru z Truhlářství Trtek
V truhlářství Trtek Suchá Loz Vám vyrobíme účelové šatny na míru i vestavěné, šatní skříně z laminotřískových desek. Klientelu máme z regionu Uherské Hradiště, Zlínský kraj.
Dřevěné schodiště, zábradlí, obložení stěn, stropu ze dřeva
V Truhlářství a stolářství Zavadil vyrobíme ze dřeva cokoliv. Dřevěné schodiště, zábradlí, obložení stěn, stropu ze dřeva. Působnost Kroměříž, Zlín, Vsetín.
Elektromontáže, instalace silnoproudých, slaboproudých rozvodů
Průmyslové elektromontáže a instalace silnoproudých, slaboproudých rozvodů provádí po celé ČR firma KVE-mont s.r.o. Otrokovice u Zlína
Zdravotní instalace, ústřední vytápění pro průmyslové, komerční objekty
Společnost Besta - Z a.s. Otrokovice dodává zdravotní instalace a ústřední vytápění pro průmyslové, komerční, administrativní objekty i bytové domy v regionu Zlínský kraj.
Vinylové a PVC podlahy, krytiny - odborný prodej a pokládka
Zvažujete-li pořízení vinylové nebo PVC podlahy a hledáte v této oblasti spolehlivou firmu, která vám zajistí odborný prodej i pokládku, pak se jednoznačně obraťte na firmu Harmonie Design ze Vsetína.
Kontaktní zateplovací systémy a fasádní izolace s polystyrenem, minerální vatou
Kontaktní zateplovací systémy a fasádní izolace s polystyrenem a minerální vatou realizuje firma Izolinvest s.r.o., která provádí také izolace střech, balkónů.
Izolinvest s.r.o. Stavební izolace Zlín
Studentský nábytek do dětského pokoje Zlínský kraj, Uherské Hradiště
Je snadné zvolit studentský nábytek i vybavení do dětského pokoje podle 3D návrhů od Stolařství Smetana z okresu Uherské Hradiště. Přijímáme zakázky v regionu Zlínský kraj.
Sanace zdiva, betonových konstrukcí v regionu Zlínský kraj
Problém s vlhkostí budov vyřeší sanace zdiva, betonových konstrukcí. V regionu Zlínský kraj se na odstranění problémů s pronikající vlhkostí zaměřuje firma SANACE Zlín.
Obývací stěny, skříně a veškerý nábytek do obývacího pokoje z lamina
V Truhlářství Trtek vyrábí na míru nábytek do obývacího pokoje, obývací stěny, skříně, televizní stolky i police. Jde o nábytek z lamina. Působí v regionu Zlínský kraj.
Horizontální izolace, tlakové utěsňování, lokální utěsnění průsaků, těsnění trhlin
Firma SANACE Zlín provádí speciální sanační práce v regionu Zlínský kraj - horizontální izolace, lokální tlakové utěsňování průsaků vody, utěsnění trhlin.
Komplexní zateplení stavby, budovy a izolace střechy-zelená úsporám
Společnost SANACE Zlín provádí zateplení budov a izolace střech proti vodě v regionu Zlínský kraj. Provádíme komplexní zateplení stavby s využitím programu Zelená úsporám.
Instalatérské práce - vodo topo plyn, rychle a levně
Naše firma BAHEN Zbyněk Hejný provádí veškeré instalatérské práce v oboru vodo topo plyn jako je vodoinstalace, topenářství a plynoinstalace, to vše rychle a levně ve Zlíně a okolí.
Zemní práce smykovým nakladačem Locust, bobcat, UNC 752
Společnost ELINS PLUS zajišťuje zemní práce smykovým nakladačem Locust UNC 752 v regionu Zlín. Stroj známý jako Bobcat má široké využití díky bohatému příslušenství.