PUR Pěna - stříkaná tepelná izolace má mnohé výhody
Společnost Omítky - potěry s.r.o. se specializuje na stříkané tepelné izolace, působí v regionu Uherské Hradiště, Hodonín, Brno. PUR pěna se aplikuje nástřikem, metoda má mnoho výhod a široké použití.
Výroba vybavení interiérů, speciální, atypické prvky z nerezu do exteriéru
Zakázky na speciální, atypické prvky z nerezu do exteriéru i vybavení interiérů z kombinace různých materiálů přijímá firma SEADD Uherské Hradiště.
Stavební zámečnictví - výroba nerezového zábradlí, samonosných schodišť
Společnost KOVSTA s.r.o. Zlín působí v lokalitě Zlínský kraj v oboru stavební zámečnictví. Jde především o výrobu nerezových zábradlí a samonosných schodišť a doprovodné zámečnické práce.
Podlahové topení, podlahový systém Heat-Up pro redistribuci tepla v objektu - řešení vytápění co nenaruší výšku podlahy
Firma Active Elements s.r.o. z regionu Zlín dodává podlahový systém Heat-Up, který umožňuje redistribuci tepla v objektu. Jde o ideální řešení vytápění - podlahové topení, co nenaruší výšku podlahy.
Renovace dřevěných podlah - kvalita za dobrou cenu
Prodejna koberců Ponorka ve Vsetíně Vám nabízí kvalitní renovaci dřevěných podlah za dobrou cenu také v okolí měst Vsetín a Kroměříž.
Koberce PONORKA Josef Juřička
Instalatérské práce, voda, topení, plyn, montáž kotlů, Vsetínsko
Vodoinstalatérské, topenářské a plynařské práce, rozvody trubek pro vodu, kanalizaci, topení a plyn, montáž kotlů, bojlerů, spotřebičů realizuje Pavel Jašek, Vsetínsko.
Plynařství,plynařské práce - rozvody plynu, montáž plynových zařízení
Firma Vodo topo plyn Chrastina provádí plynařské práce v lokalitě Zlín, Vsetín - Zlínský kraj. V oblasti plynařství se zaměřuje na rozvody plynu, montáž plynových zařízení.
Profesionální podlahářské práce v Rožnově pod Radhoštěm – široký výběr podlahové krytiny
Společnost HARMONIE DESIGN Vám zajistí profesionální podlahářské práce v Rožnově pod Radhoštěm a v okolí. Pokud potřebujete kvalitní podlahu, obraťte se na nás, my Vám poradíme a vše zajistíme.
Silnoproudé, slaboproudé rozvody, instalace - kompletní realizace v oboru silnoproud, slaboproud
Vhodné řešení pro silnoproudé i slaboproudé instalace, rozvody dodá společnost ELPO systém Zlín-Klečůvka - Zlínský kraj. Provádíme kompletní realizace v oboru slaboproud, silnoproud.
Designové kovové brány, branky, plotové díly - vypalované
V Zámečnictví Smolinka Kroměříž vyrábí designové kovové brány, branky i plotové díly, úprava pomocí vypalované práškové barvy. Na přání zákazníka je možné vypalovat i firemní loga.
Transport betonu autodomíchávačem, uložení betonových směsí
Přepravu stavebního betonu autodomíchávači s pásovým dopravníkem a uložení betonových směsí až do vzdálenosti 17 metrů realizuje Beton sever - Martin Mikulenka.
Kvalitní nadkrokevní izolace - moderní souvislé zateplení střechy
Společnost Machala UB s.r.o. provádí realizace a rekonstrukce střech v lokalitě Zlínský kraj. V oblasti izolací doporučujeme nadkrokevní izolace - moderní způsob zateplení střechy.
Veškeré instalace vodo topo plyn pro rodinné domy i průmyslové objekty
Společnost Vodo topo plyn Chrastina zajistí topenářské práce v lokalitě Zlín, Vsetín. Provádí instalace, montáž tepelných čerpadel ve spojitosti s dotacemi Zelená úsporám.
Revizní technik elektrických zařízení E2A - osvědčení na revizi el. zařízení NN pro domácnosti i průmysl
Společnost ELPO systém Zlín je držitelem osvědčení na revizi elektrických zařízení v rozsahu E2A. Náš revizní technik je připraven provést revize el.zařízení NN pro domácnosti i průmysl.
Podlahářské práce - pokládka podlahových krytin od kvalitního podlahářství
Pokládku dřevěných, plovoucích, laminátových či korkových podlah, PVC, renovaci a údržbu podlahových krytin realizuje společnost HARMONIE DESIGN také ve Vizovicích, Valašském Meziříčí a okolí.
Realizace čisté objektové prostory - např. pro výrobu léků
Na montáže a realizace čistých objektových prostor, např. kde se vyrábí léky a léčivých přípravků, se specializuje společnost Koberce PONORKA Josefa Juřičky ve Vsetíně.
Koberce PONORKA Josef Juřička
Teplovzdušné rozvody pro akumulační krby a kamna
Využije možnosti krbů pro vytápění celého domu či bytu. Firma Krby Polách realizuje teplovzdušné rozvody pro akumulační krby a kamna v okrese Zlín, Olomouc, Hodonín.
Oprava střechy - poškození vyřeší výměna střešní krytiny, oprava krovu
Se společností Machala UB je oprava střechy bezproblémová, poškození střechy je však nutné řešit co nejdříve. Vyřešíme výměnu střešní krytiny i opravu krovu. Obraťte se na nás v lokalitě Zlínský kraj.
Vnitřní ocelové, nerezové zábradlí, zastřešení dveří-výroba
Výroba firmy SEADD je mimo jiné zaměřena na vnitřní ocelové, nerezové zábradlí i zastřešení dveří. Klientelu máme hlavně v regionu Zlín, Uherské Hradiště.
Výstavba podkroví, půdních vestaveb, zahradních domků
Společnost Machala UB Uherský Brod působí v lokalitě Zlínský kraj - kromě kompletní dodávky střech provádí i realizace podkroví, půdních vestaveb a výstavbu zahradních domků.
Topenářství - rozvody topení, instalace solárních kolektorů, tepelných čerpadel
Firma Vodo topo plyn Chrastina působí v oboru topenářství, v regionu Zlín, Vsetín. Dodáme rozvody topení, pro podlahové vytápění, zajistíme instalace solárních kolektorů, tepelných čerpadel i kotelen.
Dřevěné krovy, kompletní dodávka střechy pro rodinné domy i průmyslové stavby
Společnost Machala UB s.r.o. může být Vašim partnerem pro dřevěné krovy a kompletní dodávku střechy pro rodinné domy i průmyslové stavby. Působí v regionu Zlínský kraj, Zlín, Uherský Brod.
Instalace, montáž tepelných čerpadel a další topenářské práce
Společnost Vodo topo plyn Chrastina zajistí topenářské práce v lokalitě Zlín, Vsetín. Provádí instalace, montáž tepelných čerpadel ve spojitosti s dotacemi Zelená úsporám.
Kompletní dodávky střešních plášťů, střechy na klíč
Hlavní činností společnosti Machala UB s.r.o. Uherský Brod jsou nové střechy na klíč a kompletní dodávky střešních plášťů. Realizuje šikmé i ploché střechy.
Vodoinstalační práce - nové domovní rozvody vody i rekonstrukce
Veškeré práce v oboru vodo topo plyn zajišťuje v regionu Zlín, Vsetín firma Richard Chrastina. Zaměřuje se hlavně na vodoinstalační práce, realizuje nové domovní rozvody vody, odpady i rekonstrukce.