Profesionální stavební firmy provádějí stavby rodinných domů, bytů, průmyslových a dalších objektů, výstavbu kanalizací, silnic a dálnic, rekonstrukce a renovace, zateplování objektů včetně staveb na klíč. Součástí jsou také demolice, opravy, obklady a dlažby, oplocení, projektová dokumentace, vyřízení povolení, stavební dozor a další služby.

Oprava, zateplení rodinných domů OKAL - termofasáda, se kterou výrazně ušetříte
Stavební firma RD Komex, s.r.o. z Jeseníku provádí opravy a zateplení rodinných domů OKAL. Specializuje se na termofásády, která vám ušetří na energiiích.
RD KOMEX s.r.o.
Tesařské práce, tesaři, dřevěné krovy, vazníkové konstrukce
Tesařské práce, dřevěné krovy a vazníkové konstrukce, dřevostavby zpracované na CNC strojích od tesařské firmy EURODACH v Pohořelicích - kvalitní řemeslné práce.
Realizace a rekonstrukce všech druhů objektů Kladno, opravy objektů, zateplení fasád, sádrokartony
Provádíme veškeré zednické práce, opravy a rekonstrukce všech druhů objektů, zateplení fasád, montáže sádrokartonových konstrukcí a příček, malby a nátěry, pokládku zámkových dlažeb.
Nová moderní koupelna – profesionální rekonstrukce bytového jádra, obkladačské práce
O profesionální rekonstrukci bytových jader, zhotovení nové moderní elegantní koupelny, obkladačské práce, to vše zařídí firma Zednictví Antonín Habiňák v okolí Brna-venkov i Mikulova.
Zednické práce, obklady, sádrokartony a stavba domů na klíč
Komplexní stavební práce v Jihomoravském kraji. Stavby rodinných domů na klíč. Sádrokartony, obklady, omítky, výkopy, fasády, bourací práce i bytová jádra.
Stavební práce, výstavba a rekonstrukce obytných i průmyslových objektů
Stavební společnost COMPACT STAVBY s.r.o. se sídlem v Praze 1 zajišťuje komplexní provedení stavebních prací při výstavbě a rekonstrukcích budov po celé ČR.
Stavební práce všeho druhu, výstavba budov na klíč
Výstavba rodinných domů na klíč. Rekonstrukce bytů a bytových jader, sádrokartony, monolitické konstrukce a další stavební práce zajišťuje firma Stavby RS-mont, s.r.o.
Rekonstrukce, opravy, vyklízení, údržba bytů před nastěhováním
kompletní rekonstrukce domů a bytů, vyklízení, dokončovací práce, výstavba plotů, obkladačské práce, zednické práce, údržba bytů, rozvody sítí voda, topení elektro
Stavební firma KOBRA Zlín, výstavba rodinných domů na klíč, rekonstrukce staveb, odvoz zeminy
Nabízíme stavební práce, zateplování fasád, rekonstrukce bytových jader, výstavby rodinných domů na klíč, zemní a výkopové práce, odvoz zeminy a kontejnerovou dopravu.
Stavby pasivních domů, nízkoenergetických domů a zděných roubenek Benešov
Firma Ing. Eduard Babor se sídlem v okrese Benešov se zaměřuje na poskytování služeb v oblasti výstavby pasivních domů, nízkoenergetických domů a zděných roubenek.
Kompletní realizace novostaveb a výstavba zděných rodinných domů
Realizaci novostaveb, jako jsou zděné rodinné domy, které budou plně odpovídat Vašim snům a představám, zajistí v okolí Moravského Krumlova a Ivančic Zednictví Jiří Pokorný.
Zednictví Jiří Pokorný Znojmo Stavební práce
Rekonstrukce, přestavba koupelny, bytu a bytových jader
Pokud máte zastaralou koupelnu nebo byt a rádi by jste se pustili do rekonstrukce nebo přestavby, tak se obraťte se na stavební firmu Tomáš Viktorini fungující v Praze a okolí.
Tomáš Viktorini s.r.o.
Stavební práce, železobetonové a ocelové konstrukce
Stavba budov, dopravní a vodohospodářských staveb, železobetonových monolitických a ocelových konstrukcí, tesařské i instalatérské práce realizuje AJTM s.r.o., Litvínov.
Nízkoenergetické a pasivní domy, dřevostavby na klíč
O stavbu rodinného domu na klíč se postará firma Stavovald z Ivančic. Postavíme Vám nízkoenergetický nebo pasivní dům i dřevostavbu.
Stavovald Vladimír Vald
Rekonstrukce bytů, domů, interiérů, zateplení fasády
Společnost Sanitsystem s.r.o. Otrokovice se zaměřuje nejen na koupelny, ale i na kompletní stavební práce, konkrétně rekonstrukce domů, bytů, interiérů i zateplení fasády.
Kompletní stavební práce Kroměříž, výstavba domů na klíč, rekonstrukce domů, půdních vestaveb
Naší specializací jsou především profesionálně provedené rekonstrukce domů a bytů a kvalitní řemeslná činnost, výstavba domů na klíč.
Stavební a obkladačské práce Praha, kompletní stavební práce na klíč v bytech a domech
Díky kvalitním stavebním a obkladačským pracem dokážeme provést jakékoliv rekonstrukce koupelen a bytových jader.
Ladislav Neubauer - stavební práce
Velké stavební projekty Liberec, Praha - projekty staveb včetně dokumentace
Naše firma se zabývá realizací velkých stavebních projektů jako jsou například hotely, nemocnice, penziony nebo bytové domy, poskytujeme technický dozor a dozor kvality pro naše zákazníky.
Výstavba rodinných domů na klíč - realizace včetně základové desky a přípojek
Firma ZOUBEKSTAV s.r.o. z Olšan u Prostějova realizuje rodinné domy na klíč včetně základové desky a přípojek. Svěřte výstavbu vysněného bydlení v okolí Olomouce a Přerova do rukou odborníků.
ZOUBEKSTAV s.r.o.
Lajnování sportovních hřišť Slavkov u Brna, lajnování umělých hřišť a víceúčelových sportovišť
Naše firma se specializuje na lajnování všech druhů umělých povrchů hřišť a víceúčelových sportovišť jak v interiéru, tak i v exteriéru.
Domek Akorát včetně vnitřního vybavení, se skleněnou fasádou - 4 typy domu, varianta S bez nutnosti stavebního povolení
Společnost FRAJT s.r.o. Kroměříž přichází s novým řešením rodinného domu - Domek Akorát s unikátní skleněnou fasádou s potiskem. Různé typy domu na klíč včetně vnitřního vybavení.
Frajt s.r.o. Vybavení sportovních interiérů, hotelů
Výstavba obytných budov, rekonstrukce interiérů
Kompletní stavební práce od společnosti Operace Progres s.r.o. Výstavba a rekonstrukce RD i bytových jednotek. Dodržení termínů, spolehlivost a vysoká kvalita provedených prací.
Dlaždické a asfaltérské práce Praha - kompletní realizace
Kompletní realizaci dlaždických a asfaltérských prací v Praze, výstavby a rekonstrukce komunikací, místních cest, chodníků, pěších zón provádí společnost DAP. a.s.
DAP. a.s. Dlaždičské a asfaltérské práce Praha
Zednické práce Břeclav, rekonstrukce bytových jader, rekonstrukce bytů, rodinných domů
Naše firma Jiří Chudárek z Břeclavi provádí kompletní stavební a zednické práce včetně rekonstrukcí bytů, domů a bytových jader.
Stavební práce, stavebnictví Žďár nad Sázavou, hrubé stavby, půdní vestavby, montáž sádrokartonů
Stavební práce, stavebnictví Žďár nad Sázavou, hrubé stavby, půdní vestavby, montáž sádrokartonových příček, rekonstrukce koupelen a bytových jader.