Profesionální stavební firmy provádějí stavby rodinných domů, bytů, průmyslových a dalších objektů, výstavbu kanalizací, silnic a dálnic, rekonstrukce a renovace, zateplování objektů včetně staveb na klíč. Součástí jsou také demolice, opravy, obklady a dlažby, oplocení, projektová dokumentace, vyřízení povolení, stavební dozor a další služby.

Rekonstrukce a renovace koupelen - vodoinstalatérské a topenářské práce
Třebíčská firma K-TOP s.r.o. Vám pomůže s rekonstrukcí nebo renovací Vaší koupelny. Zajistí rovněž i vodoinstalatérské nebo topenářské práce.
K-TOP, s.r.o.
Decentrální ČOV s telemetrickým řídícím systémem pro malé obce
Společnost SATTURN HOLEŠOV realizuje pro malé obce i města soustavy ČOV s telemetrickým řídícím systémem - jde o decentrální způsob čištění odpadních vod.
Komplexní stavební činnost po celé ČR, průmyslové, obchodní, veřejné a bytové stavby, rekonstrukce bytů
Společnost GEDOS Nový Jičín stavební společnost a.s. se sídlem v Moravskoslezském kraji poskytuje již od roku 1992 komplexní služby v oblasti stavebnictví po celé České republice.
Stavební práce, výstavba a rekonstrukce obydlí
Stavení firma z Prahy realizuje výstavbu a rekonstrukci rodinných domů a bytů. Zajišťujeme zednické práce, obklady, fasády dle požadavků klienta.
Jiří Navrátil stavební práce
Vodohospodářské a dopravní stavby, inženýrské sítě, zemní práce, likvidace starých zátěží skládek
STAVBY Škrobánek s.r.o. se zabývá prováděním vodohospodářských a dopravních staveb, inženýrských sítí, zemních prací, likvidací starých zátěží skládek odpadu a také výstavbou gabionových konstrukcí.
Stavební práce, rekonstrukce na klíč nebo zateplení fasád od Stavby Rechych
Stavby Rechych z Vyškova je stavební firma, která kromě stavebních prací nabízí i rekonstrukce na klíč nebo zateplení fasád včetně výměny oken a dveří.
Realizace staveb domů, rekonstrukce, zateplení fasád, obkladačské práce, pokládka dlažeb
Společnost Ivan Shushman se sídlem v Pardubicích v Pardubickém kraji se zabývá veškerými stavebními pracemi včetně montážních činností.
Kompletní stavební práce a odborný tým zaměstnanců - VALTR, generální dodavatel staveb
VALTR, generální dodavatel staveb s.r.o. je společnost z Olomouce, která se již přes 30 let věnuje kompletním stavebním pracím od začátku do konce. Od vypracování plánů po realizaci.
Stavební a zednické práce, výstavba a rekonstrukce domů
Komplexní stavební práce, výstavba rodinných domů, základy, hrubá stavba, rekonstrukce bytů, koupelen i terénní práce zajišťuje společnost ELITT stavební s.r.o.
ELITT stavební s.r.o.
Výstavba občanských, bytových staveb nebo jejich rekonstrukce ve Vyškově
Společnost WAGNER stavební společnost s.r.o. je stavební společnost z Vyškova, která se zaměřuje především na výstavbu občanských a bytových staveb, zemědělské stavby a zámečnickou výrobu.
Stavební činnost, revitalizace a opravy panelových domů, výškové práce horolezeckou technikou
Společnost Milan Průša - ALPSTAV se sídlem v Ústí nad Labem se zabývá komplexní stavební činností se zaměřením na revitalizace a opravy panelových domů.
Stavební a demoliční práce v Ostravě od Zdeněk Pastva s.r.o.
Ostravská společnost Zdeněk Pastva s.r.o. se zabývá stavebními a demoličními prácemi v Ostravě a jejím okolí. Individuální přístupy ke každé zakázce.
Rodinné domy na klíč, rekonstrukce a průmyslové objekty od STAVOTREND Pořičí s.r.o.
STAVOTREND Pořičí s.r.o. je rodinná stavební firma, která se v Pardubickém kraji zabývá stavební a inženýrskou činností, zemními prácemi a rekonstrukcemi.
Stavební práce, realizace nemovitostí na klíč, rekonstrukce interiérů a exteriérů
Firma Ing.Aleksandr Kalashyan se sídlem v Praze se zabývá veškerými stavebními pracemi. V rámce své činnosti nabízíme především realizaci nemovitostí na klíč a rekonstrukce interiérů a exteriérů.
Stavební práce na klíč Semily - stavby, rekonstrukce, zateplení budov
Jsme autorizovaná firma pro provádění pozemních staveb: Zateplování fasád budov, stavby na klíč, rekonstrukce, vestavby, PENB - průkazy energetické náročnosti budov - D-BAU s.r.o. Semily
Výstavba, rekonstrukce bytových domů - nové komfortní byty
Společnost INSTA CZ s.r.o. je spolehlivým dodavatelem v oblasti výstavby bytových domů i jejich rekonstrukce. Zakázky přijímáme především v lokalitě Olomouc, Prostějov, Vyškov.
Stavby pro bydlení – rodinné domy, bytové domy a garáže Praha
Architektonické stavby na klíč, domy, bytové jednotky a garáže s kompletním zajištěním projetu a výstavby či průmyslové stavby. Odborný personál a bezkonkurenční ceny zajišťuje SPING STAV s.r.o.
SPING STAV spol.s r.o. Designové rodinné domy Praha
Komplexní stavební činnost, výstavba rodinných domů na klíč, rekonstrukce
Společnost EMI-STAV s.r.o. se sídlem v Praze se zabývá veškerými službami v oblasti stavebnictví - interiérové rekonstrukce, pokládka obkladů a dlažeb, realizace stropů, montáž sádrokartonů, aj.
Rekonstrukce rodinných domů a bytů a další stavební práce od Radim Brabec
Radim Brabec z Násedlovic z okolí Hodonína pro Vás zajistí veškeré rekonstrukční práce rodinných domů a bytů. Od stavebních a zednických prací po pokládku podlah.
Vodohospodářské a inženýrské služby pro Vás vyřídí společnost VIS z Hradce Králové
Společnost Vodohospodářsko-inženýrské práce s.r.o. - VIS - z Hradce Králové pro Vás zajistí veškeré práce ohledně veřejného zásobování vodou nebo odkanalizování.
Zemní práce, vodní a vodohospodářské stavby, revitalizace vodních toků a výstavba vodních nádrží
Společnost K.L.M.v.o.s. se sídlem ve Vsetíně se specializuje na veškeré zemní práce a zabývá se také realizací vodních a vodohospodářských staveb, revitalizací vodních toků a výstavbou vodních nádrží.
K.L.M., v.o.s. zemní práce Vsetín
Realizace průmyslových staveb, zemní práce za využití vlastních zemních strojů a příslušenství
Společnost Stavby Šafanda s.r.o. se sídlem v Krnově již od roku 2004 nabízí služby v oblasti stavebnictví (průmyslové stavby) a autodopravy, ale také zemní práce, demolice, inženýrské sítě a další.
Stavby Šafanda, s.r.o.
Rekonstrukce bytů a rodinných domů - veškeré řemeslné práce
Kompletní rekonstrukci bytů a rodinných domů zajistí ve Znojmě, Miroslavi a jejich blízkém okolí Zednictví Jiří Pokorný.
Zednictví Jiří Pokorný Znojmo Stavební práce
Stavby pro výrobu a služby, bytová výstavba
Stavbu bytových prostor a komplexů či stavbu objektů pro výrobu a služby zajistí v okolí Znojma a Třebíče stavební společnost ATLANTA, a.s.
ATLANTA, a.s.
Komplexní stavební práce, úpravy zahrad, návrhy domů, rozvody inženýrských sítí, malířské práce a další
ACHIVA EXPERT s.r.o. nabízí komplexní stavební práce. Realizujeme pozemní stavby, rekonstrukce, úpravy zahrad, návrhy domů, rozvody inženýrských sítí, stěhování, malířské a natěračské práce.