Profesionální stavební firmy provádějí stavby rodinných domů, bytů, průmyslových a dalších objektů, výstavbu kanalizací, silnic a dálnic, rekonstrukce a renovace, zateplování objektů včetně staveb na klíč. Součástí jsou také demolice, opravy, obklady a dlažby, oplocení, projektová dokumentace, vyřízení povolení, stavební dozor a další služby.

Výstavba rodinných domů na klíč a zateplování fasád a výměna oken od Stavitelství Khýr s.r.o.
Společnost Khýr s.r.o. z Ostravy Heřmanic je stavební firma, která se kromě stavebních prací zabývá i rekonstrukcemi, zateplováním a terénními úpravami.
Dodavatel fotovoltaických panelů a komponentů Plzeň - pro rodinné domy a střešní plochy průmyslových hal
Chcete být šetrní k přírodě a neznečisťovat životní prostředí výrobou elektrické energie? Pořiďte si fotovoltaickou elektrárnu na klíč od generálního dodavatele.
Oprava cest a silnic Praha  -  kompletní servis v oblasti komunikací
Potřebujete opravit výtluky ve vozovce, opravit cestu nebo propadlé kanalizační vpusti šachet? Stačí nám pouze zavolat.
DAP. a.s. Dlaždičské a asfaltérské práce Praha
Realizace a rekonstrukce koupelen, bytového jádra, projektová dokumentace
Demontáž koupelen, bytového jádra, rekonstrukce, projektovou dokumentaci a samotnou realizaci provádí firma FATO Hlaváč, s.r.o. z Moravského Krumlova, okresu Znojmo.
FATO Hlaváč, s.r.o.
Rekonstrukce domů, bytů a koupelen od stavební společnosti MAJK - VM s.r.o.
Společnost MAJK - VM s.r.o. z okresu Kroměříž se zabývá stavební činnosti a pomůže Vám s rekonstrukcí rodinného domu, bytu nebo koupelný, zajišťuje i další stavební činnosti.
Stavby bytových domů a komerčních prostor Praha a okolí od projektu po kolaudaci
Významná obchodní firma Service Financial s.r.o. nabízí své odborné služby realizace staveb bytových domů a komerčních prostor v Praze a okolí včetně zajištění přípravy projektu a právních služeb.
Service Financial s.r.o. Bydlení v Jesenici
Plánovaná výstavba rezidenčního domu MyMozart Smíchov – developerský projekt IP INVEST
Hledáte nové bydlení, které je velmi moderní, do centra to máte kousek a když budete chtít vyvenčit svého čtyřnohého miláčka ani to nebude problém?
Dřevostavby Sittek - Nízkoenergetické stavby v Moravskoslezském kraji
Co si budeme povídat, dnešní doba je velmi náročná. Všechno se zdražuje, ale především stoupají ceny energií. Proto každý šetří kde se dá. Ale naštěstí i toto má řešení.
Stavební práce, výstavba rodinných domů na klíč, rekonstrukce interiérů a exteriérů, pokládka obkladů, podlahářské práce
Firma D&D-construct s.r.o. se zabývá veškerými stavebními pracemi. V rámci naší činnosti realizujeme především výstavbu rodinných domů na klíč a rekonstrukce interiérů a exteriérů různých prostor.
Fotovoltaické elektrárny, návrh, montáž a zajištění dotací
Potřebujete ušetřit za stále se zdražující elektřinu? Chcete ekologický zdroj elektrické energie? Využívejte sluneční zdroj a na svůj dům si nechte namontovat FVE.
PROTECTION & CONSULTING, s.r.o.
Plánované projekty v Praze - nové bydlení Karlín, Kamýk nebo Nové Butovice
Sníte o novém bydlení a netlačí Vás čas? V tom případě je vhodná plánovaná výstavba nových bytů v Praze právě pro Vás.
Trigema a.s. Developerská rezidenční výstavba Praha
Výstavba stavebních objektů, dřevostavby, novostavby, rekonstrukce, inženýrská činnost
Společnost Casing s.r.o. realizuje výstavbu stavebních objektů, dřevostavby, novostavby rodinných domů a rekonstrukce. Firma nabízí také inženýrskou činnost.
Výroba a montáž dřevěných konstrukcí a staveb, stavba krovů, dřevostaveb a dřevěnic. dodávka materiálu
Firma Jan Jašek se zabývá především výrobou a montáží všech typů dřevěných konstrukcí a staveb. Nabízíme také stavbu dřevostaveb a dřevěnic a dodávku materiálu dle přání zákazníka.
Rekonstrukce, renovace a realizace bytových jader, koupelen a zednických prací Plzeň
Bydlíte v bytě s klasickým jádrem a už dlouho přemýšlíte o moderní rekonstrukci? Potřebujete zrenovovat koupelnu nebo provést menší opravy a práce všeho druhu?
Kompletní opravy historických památek a objektů
Veškeré stavební a zednické práce spojené s opravou historických památek zajistí v okolí Dačic, Telče a Slavonic stavební firma Jaromír Vyhnálek.
Rekonstrukce a modernizace rodinných domů, bytů a veřejných budov od Otistav s.r.o.
Otistav s.r.o. z Prahy je stavební firma, která se zabývá rekonstrukcemi a modernizacemi rodinných domů, bytových jader, veřejných budov nebo průmyslových objektů.
Systém ENCELADUS pro monitorování, dálkové řízení domovních ČOV - decentrální čištění odpadních vod
Společnost SATTURN HOLEŠOV získala ocenění v oblasti decentrálního čištění odpadních vod. Unikátní systém ENCELADUS zahrnuje technologie pro monitorování, dálkové řízení domovních ČOV i úpravy vody.
Stavby z monolitického betonu a jeho využití od projektu po provedení
Návrhy a realizace projektů a staveb s využitím monolitického betonu Vám na míru zpracují ve společnosti SPING STAV spol. s r.o. z Prahy.
SPING STAV spol.s r.o. Designové rodinné domy Praha
Kompletní stavební činnosti a rekonstrukce od Stavby Bureš
Společnost Stavby Bureš sídlící v Brně poskytuje kompletní stavební činnosti od rekonstrukcí bytů, rozvody elektřiny, instalatérské práce, revize až po konečné montáže.
Řešení Vašeho bydlení od A do Z to jsou výstavby rodinných domů
Naše firma Stavby Nisa s.r.o. Liberec pro Vás zajistí kompletní výstavbu domů, bytů a komplexní servis včetně inženýringu – získejte dotaci Zelená úsporám díky nám!
Stavby Nisa, s.r.o. Specialisté na bydlení Liberec a okolí
Stavební a úklidové práce - rekonstrukce, stavby na klíč nebo oprava fasád domu
Společnost ETERNIS Profi s.r.o. z Prahy se zabývá stavebními a úklidovými prácemi. Udělá pro Vás rekonstrukci domu či bytu nebo opraví fasád či položí dlažbu.
Stavební a zednické práce, výstavba bytových i nebytových prostor
Kompletní práce v oblasti stavitelství od zednických prací přes betonářské nebo projekční práce pro Vás zajistí znojemská firma ATLANTA, a.s., která je profesionálem na trhu.
ATLANTA, a.s.
Renovace bytů včetně vyklízecí práce včetně odvozu Brno a okolí
Renovace bytů od firmy Seniorservis Brno. Uvítáte při změně nájemníků. Kompletně připravený, čistý byt pro předání novým nájemníkům. Práce jsou provedeny za velmi krátký čas.
Stavební firma, rekonstrukce, přestavby, bourací práce, ostatní stavební práce, dozorování staveb
Stavební firma EVMAT stavby s.r.o. se již více než 15 let zabývá rekonstrukcemi, přestavbami, výstavbou, bouracími pracemi, ostatními stavebními pracemi i dozorováním staveb na území celé ČR.
EVMAT stavby s.r.o.
Zateplení fasád budov nebo sanace vlhkého zdiva od RETO CENTRUM v Praze
Společnost RETO CENTRUM z Prahy se zaměřuje na zateplení fasád, sanaci vlhkého zdiva a výstavbu rodinných domů nebo rekonstrukce bytů, koupit u nich můžete i stavební materiál.