Profesionální stavební firmy provádějí stavby rodinných domů, bytů, průmyslových a dalších objektů, výstavbu kanalizací, silnic a dálnic, rekonstrukce a renovace, zateplování objektů včetně staveb na klíč. Součástí jsou také demolice, opravy, obklady a dlažby, oplocení, projektová dokumentace, vyřízení povolení, stavební dozor a další služby.

Zateplování domů a realizace fasád Hodonín, výstavba domů, silikonové dekorativní omítky
Fasády Chludil se zabývá výstavbou rodinných domů, zateplováním domů a realizací fasád, silikonových dekorativních omítek, rekonstrukcemi bytových jader.
Montáž nábytku, kompletní rekonstrukce bytů, opravy v domácnosti Brno
Montáž nábytku, kompletní rekonstrukce bytů, opravy v domácnosti Brno. Obkladačské, stěhovací instalatérské, malířské, natěračské práce, výměna kuchyňských linek, montáž nábytku, opravy v domácnosti.
Výstavbu rodinných domů na klíč zajistí firma Zednictví Jiří Pokorný
Pokud byste si rádi postavili nový dům, nebo třeba jen uvažujete o rekonstrukci, obraťte se na společnost Zednictví Jiří Pokorný ve Znojmě a blízkém okolí.
Zednictví Jiří Pokorný Znojmo Stavební práce
Realizace staveb opěrných stěn, skelet včetně zpracování technické dokumentace
O realizaci staveb jako jsou opěrné stěny, skelety, nosné zdi a další včetně zpracování jejich technické dokumentace se vám postará známá stavební společnost NEOL – STAV s.r.o. z Olomouce.
Restaurování památkově chráněných objektů Praha, renovace historických fasád, kamenné výzdoby
Zaměřujeme se na renovace interiérů a exteriérů, kompletní rekonstrukce bytových jader a obchodní činnost, děláme restaurování památkově chráněných objektů, fasády včetně uměleckých štuků.
Pozemní stavby Kroměříž, dopravní stavby, vodohospodářské stavby, stavební práce, vlastní doprava
Naše stavební společnost se věnuje stavebním pracem se specializací na pozemní stavby, realizujeme a rekonstruujeme malé i velké stavby, rodinné a bytové domy, sportoviště, dlažby, fasády.
Výstavba a rekonstrukce budov a bytů Brno, zednictví, dlažby, obklady, nátěry fasád, malířské práce
EST stav s.r.o. z Brna se věnuje kompletním profesionálním zednickým, malířským a podlahářským pracem, nové fasády, malby interiérů, pokládka dlažby, obložení obkladů.
Výstavba a rekonstrukce bytových domů na klíč Břeclav, zednické práce, koupelny, pergoly, dlažby
Naše firma z Břeclavi zajišťuje výstavbu a rekonstrukce bytových domů pro soukromý i pro veřejný sektor, koupelny, dlažby, zednické práce, rekonstrukce.
Realizace staveb a průmyslových rekonstrukcí, pronájem strojů a vozidel Chomutov
Pronájem stavební techniky a vozů, stavební práce, realizace stavebních projektů, vodohospodářské stavby, úpravy vodních toků realizuje TRANS-REGION-STAV s.r.o., Chomutov.
Stavby na klíč Jihlava, rekonstrukce domů, bytů, koupelen, pozemní stavby
Naše stavební firma z Jihlavy provádí kompletní stavby na klíč, rekonstrukce domů, rekonstrukce bytů, rekonstrukce koupelen, pozemní stavby.
Budování soustav domovních ČOV s monitoringem on-line a vzdáleným řízením
Technologie společnosti SATTURN Holešov umožňuje budování soustav domovních ČOV s monitoringem a vzdáleným řízením. Jde o systém decentralizovaného čistění odpadních vod pro obce. Působíme po celé ČR.
Kompletní stavební práce Kutná Hora, rodinné domy, fasády, zateplování, půdní přestavby, jádra
Naše firma z Kutné Hory provádí veškeré stavební práce jako jsou výstavby rodinných domů, izolace, fasády, zateplování, půdní přestavby, střechy na klíč.
Stavební práce, stavebniny a zemní práce Tábor, rekonstrukce, zateplení fasád, chodníky, parkoviště
Naše firma z okresu Tábor nabízí novostavby a rekonstrukce rodinných domů a průmyslových objektů, vodoinstalační práce, výstavby komunikací, chodníků a parkovišť.
Stavební činnost Praha, profesionální stavební práce, stavby rodinných domů na klíč, hrubé stavby
Naše stavební firma z Prahy svým zákazníkům nabízí kompletní stavební práce, provádíme hrubé stavby, stavby rodinných domů na klíč, rekonstrukce.
Stavební práce a rekonstrukce Opava, zateplení fasád, dlažby, sádrokartonářské práce
Naše firma z Opavy provádí veškeré profesionální stavební práce, včetně rekonstrukcí, sádrokartonářských prací, zateplení fasád, pokládky obkladů a dlažeb.
Multifunkční společnost Praha – nabídka úklidových služeb, stavebních prací a dopravy
Úklidové, stavební práce a spediční služby Praha, úklid pro váš byt, dům i průmyslový prostor, rekonstrukce bytů a stavební práce, nabídka přepravy – MESMER s.r.o.
MESMER s.r.o. úklidové služby
Profesionální rekonstrukce a stavby komerčních budov a staveb, nemocnic i škol
Stavbu či rekonstrukci komerčních i veřejných budov, nemocnic i škol z kvalitních materiálů, realizuje společnost Intoza s.r.o. nejen v Ostravě, ale v celém Moravskoslezském kraji.
Výstavba parkovišť, chodníků, zpevněných cest a místních komunikací pro města a obce
Výstavbou parkovišť, chodníků, menších zpevněných cest a komunikací a dalších drobných dopravních staveb ve městech a obcích se zabývá firma BobaStav.
Kompletní realizace a rekonstrukce domů a bytů - stavby na klíč
Stavbu rodinných domů na klíč, rekonstrukce domů a bytů a stavby průmyslových objektů provádí společnost BAUFIRMA MPR s.r.o., která působí nedaleko Třebíče a Náměšti nad Oslavou.
Stavby rodinných domů Uničov, rodinné dřevostavby na klíč do 3 měsíců, výstavby zděných domů
Naše firma PB GRAND LIMITED 2010 s.r.o. Uničov se zabývá výstavbou rodinných zděných domů i dřevostaveb.
Domovní čistírny, decentralizované čištění odpadních vod - realizace systému ENCELADUS
Společnost SATTURN HOLEŠOV spol. s r.o. dodává unikátní systém ENCELADUS decentralizovaného čistění odpadních vod pro obce a města. Domovní čistírny odpadních vod jsou jako soustava vzdáleně řízeny.
Rekonstrukce domů, montážní práce Praha, rekonstrukce koupelen, stavby na klíč, montáže kuchyní
Naše firma z Prahy se zabývá výstavbou, rekonstrukcemi a přestavbami rodinných domů, bytových i nebytových prostor a koupelen.
Čističky, septiky a žumpy Prostějov, výroba domovních a malých čistíren odpadních vod, revize
Zabýváme se vývojem, výrobou a montáží zejména domovních a malých čistíren odpadních vod, výroba filtrů, septiků, vodoměrných šachet, plastových nádrží, závlahy a jezírka.
Technické služby a stavby Šestajovice, stavby kanalizací, komunikací a chodníků, dopravní hřiště
Technické služby a stavby Šestajovice se zabývají realizací vodovodních, kanalizačních řadů, komunikací a chodníků, ale i velké dopravní hřiště.
Vodohospodářské stavby a stavební práce okres Třebíč
Stavební a vodohospodářské práce v kraji Vysočina, stavební společnost kousek od Třebíče, výstavby a úpravy vodních toků, stavební práce všeho druhu.