Profesionální stavební firmy provádějí stavby rodinných domů, bytů, průmyslových a dalších objektů, výstavbu kanalizací, silnic a dálnic, rekonstrukce a renovace, zateplování objektů včetně staveb na klíč. Součástí jsou také demolice, opravy, obklady a dlažby, oplocení, projektová dokumentace, vyřízení povolení, stavební dozor a další služby.

Výstavba zpevněných ploch - prostorné venkovní parkoviště, parkovací stání
Plánujete stavbu venkovního parkoviště? Chcete aby bylo prostorné a dostatečně zpevněné? Dopravní stavby Smrčka s.r.o. Vám zajistí realizaci a výstavbu parkovacího stání ve Znojmě i Třebíči.
Dopravní stavby Smrčka s.r.o.
Hloubkové zakládání staveb - piloty, mikropiloty, štětovnicové stěny, štětovnice
Společnost GEOSTAV spol. s r.o. se zabývá hloubkovým zakládáním staveb. Provádí piloty, mikropiloty a štětovnicové stěny - štětovnice. Zakázky realizuje po celé ČR i na Slovensku.
Rekonstrukce koupelen v domech, bytech včetně instalatérských prací
Kompletní rekonstrukci koupelen v domech i bytech včetně veškerých vodoinstalatérských prací zajistí stavební firma Jaromír Vyhnálek.
Stavební a projekční činnost a rekonstrukce nemovitostí  - Petr Doležal
Společnost pana Petra Doležala poskytuje profesionální stavební a projekční práce po celé České republice. Společnost sídlí v Brně - Žabovřesky.
Výstavba komunikací, chodníků, zpevněných ploch a další stavební práce
Výstavbu komunikací, chodníků a zpevněných ploch zajišťuje v okolí Brna a Blanska společnost DS Partner s. r. o., která se dokáže postarat i o další stavební a zemní práce.
Rekonstrukce a výstavba rodinných domů a základové desky od Independent Financial Company s.r.o.
Společnost Independent Financial Company s.r.o. z Prahy provádí rekonstrukce a výstavby rodinných domů a jejich přestavby nebo přístavby.
Systémy pro zasakování srážkových, dešťových vod
Dle legislativy je povinné zajistit zasakování srážkových, dešťových vod. Firma EKODRILL Zlín dodává systémy, zasakovací zařízení pro akumulaci srážkové vody.
Dřevostavby, srubové domy, sruby, roubené domy, roubenky, chaty, dřevěné přístřešky
Výrobou masivních i menších dřevěných staveb se zabývá společnost Dřevostavby Čertner.
Stavební práce od demolice, výkopů až po stavbu rodinných domů
Ať už chcete stavět, bourat, udělat výkopové práce nebo jenom pokládku dlažby, pak je tu pro Vás společnost pana Oleksandra Ivanovyče Velyčka z okresu Turnov.
Stavba rodinný domů, pokládka dlažby nebo střešní krytiny od STAVBY KOMPLET
Společnost STAVBY KOMPLET z Citobily v okrese Louny pro Vás nabízí kompletní stavební práce od stavby rodinný domů po pokládku dlažby nebo střešních krytin.
Průmyslová technologická zařízení Praha – pro vodní hospodářství
Společnost W.P.E. a.s. se sídlem v Praze nabízí obcím nebo průmyslovým podnikům služby výstavby kompletních technologických zařízení pro vodní hospodářství.
W.P.E. a.s. Water Purification Engineering
Komplexní stavební práce od Sessin stav - rekonstrukce, výstavby, pokládky i instalace
Sessin stav je stavební společnost, která nabízí komplexní stavební práce a pomůže Vám s rekonstrukcí bytu, výstavbou rodinného domu nebo s pokládkou zámkové dlažby.
Zednictví, stavitelství - půdní vestavby, hrubé stavby, zateplení domu v okolí Třebíče
V oboru zednictví, stavitelství působí Jaromír Vyhnálek z Jemnice. Přijímá zakázky v okolí Třebíče, Dačic. Provádí převážně půdní vestavby, zateplení domu, hrubé stavby i RD na klíč.
Levné zahradní dřevěné domky, zakázková výroba z kvalitního dřeva
Levné zahradní domky smontujeme během pár hodin - vše vyrábíme na zakázku z kvalitního dřeva. Působíme v okolí Opavy a Ostravy.
VPS J&M s.r.o. Výroba dřevěné zahradní doplňky
Dřevovýroba a pilařské práce - výroba dřevostaveb a prodej palivového dříví
Pila Rozsochatec s.r.o. z Havlíčkova Brodu zajišťuje dřevařské a pilařské práce, mezi její spektrum patří i výroba dřevostaveb a prodej palivového dříví.
Povrchové úpravy a čistění odpadních vod Praha – návrhy zařízení a jejich projekce, výroba, servis
Návrhy, projekcí výrobou i servisem zařízení pro úpravy povrchových vod a čištění odpadních vod se zabývá tým odborníků ve společnosti W.P.E. a.s. se sídlem v Praze.
W.P.E. a.s. Water Purification Engineering
Stavební, zemní a výkopové práce provádí Tomáš Matyska, okres Náchod
Společnost Tomáš Matyska sídlící v obci Machov v okrese Náchod se zabývá různými stavebními pracemi, ale také zemními a výkopovými pracemi.
Výstavba a rekonstrukce koupelen, koupelnové studio
Projektovou dokumentaci, rekonstrukci a výstavbu koupelen nebo zednické obkladačské a vodoinstalační práce pro Vás zajistí ve Znojmě firma FATO Hlaváč, s.r.o.
FATO Hlaváč, s.r.o.
Nízkoenergetické stavby Brno – komplexní realizace včetně nalezení pozemku vhodného ke stavbě
Už vás nebaví platit nájem v cizím bytě, když si můžete pořídit vlastní dům? Co takhle rovnou stavbu, která bude ekologická? My víme o firmě, která vám s tím pomůže a sídlí v Brně.
Dřevostavby, moderní nízkoenergetické domy na klíč
Moderní nízkoenergetické dřevostavby na klíč, které můžete mít postavené již od 4 měsíců, staví společnost ALKADOMKY DŘEVOSTAVBY s.r.o.
Zateplení domů, fasád – ochrana před nepříznivými vlivy, snížení tepelných ztrát
Zateplení domů a fasád – účinné řešení pro snížení tepelných ztrát a účinnou ochranu před nepříznivými vlivy počasí realizuje v okolí Dačic a Jemnice stavební firma Jaromír Vyhnálek.
Komplexní stavební práce, okres Vsetín, výstavba rodinných domů, rekonstrukce koupelen, dotační program Nová zelená úsporám
Firma Jaroslav Lušovský nabízí komplexní stavební práce. Působíme především v okolí Dolní Bečvy v okrese Vsetín, ale v případě potřeby realizujeme zakázky po celé ČR.
Kompletní stavební činnost, novostavby, rekonstrukce, stavební dozor
Společnost DV Tech s.r.o. se zabývá stavební činností. Provádí stavbu domů, rekonstrukce domů a bytových jader, zateplení, fasády, interiérové přestavby a přípravu základových desek.
Stavební práce Kroměříž, rekonstrukce historických objektů, tesařské, klempířské a pokrývačské práce
Společnost Ing.Nedoma s.r.o. se zabývá stavebními pracemi v oborech HSV i PSV.Specializujeme se především na rekonstrukce, kdy nabízíme zednické, zateplovací, tesařské, klempířské a pokrývačské práce.
Opravy a rekonstrukce vozovek Jihomoravský kraj – kvalitní služby ryze české firmy
Sháníte kvalitní firmu pro opravu vozovky nebo potřebujete rovnou její rekonstrukci? Vše zařídí firma Soukup Miloš, která se zabývá nejen tím, zajímá vás více?