Profesionální stavební firmy provádějí stavby rodinných domů, bytů, průmyslových a dalších objektů, výstavbu kanalizací, silnic a dálnic, rekonstrukce a renovace, zateplování objektů včetně staveb na klíč. Součástí jsou také demolice, opravy, obklady a dlažby, oplocení, projektová dokumentace, vyřízení povolení, stavební dozor a další služby.

Stavby pro výrobu a služby, bytová výstavba
Stavbu bytových prostor a komplexů či stavbu objektů pro výrobu a služby zajistí v okolí Znojma a Třebíče stavební společnost ATLANTA, a.s.
ATLANTA, a.s.
Komplexní stavební práce, úpravy zahrad, návrhy domů, rozvody inženýrských sítí, malířské práce a další
ACHIVA EXPERT s.r.o. nabízí komplexní stavební práce. Realizujeme pozemní stavby, rekonstrukce, úpravy zahrad, návrhy domů, rozvody inženýrských sítí, stěhování, malířské a natěračské práce.
Komplexní stavební činnost, specializace na stavbu a rekonstrukce vinných sklepů
AIG stavební s.r.o. se sídlem v Šardicích se zabývá komplexní stavební činností. Naší specializací je především stavba a rekonstrukce vinných sklepů. Další činností je zámečnická a stolařská výroba.
Dřevostavby, kvalitní nízkoenergetické dřevodomky - dodávky a montáž
Dřevostavby,kvalitní nízkoenergetické dřevodomky, dodávka a montáž nízkoenergetických dřevostaveb od firmy EURODACH s.r.o. v Pohořelicích u Brna.
Stavba a rekonstrukce domů na klíč
Firma IVRERO s.r.o. poskytuje kompletní stavební práce. Provádíme jak menší zednické práce, tak i rekonstrukce a stavbu domů.
Návrhy, projektování a výstavba nízkoenergetických, pasivních a nulových domů - dřevostaveb
Společnost Efektivní Bydlení, spol. s r.o. se sídlem v Jihlavě se zabývá návrhy, projektováním a výstavbou nízkoenergetických, pasivních a nulových domů se specializací na dřevostavby.
Zednické práce – domy na klíč, rekonstrukce, zateplení fasád
Zednickými pracemi, stavbou domů na klíč, rekonstrukcemi a zateplením fasád se v Třebíči a jejím okolí zabývá společnost BAUFIRMA MPR s.r.o.
Výstavby rodinných domů, rekonstrukce bytů i nebytových prostor
Toužíte po novém bydlení? Chcete si postavit dům či rekonstruovat byt? Hledáte spolehlivou stavební firmu, která Vám pomůže, poradí a vše zařídí?
SCRUB STAV s.r.o. - developerská stavební společnost Praha
Společnost SCRUB STAV s.r.o. se sídlem v Praze se zabývá komplexním řešením developerských projektů rodinných a bytových domů, samostatných rodinných domů na klíč a také kompletních rekonstrukcí.
Zednictví Sliž - obec Bystřice (Moravskoslezský kraj)
Firma Zednictví Sliž se sídlem v obci Bystřice v Moravskoslezském kraji se již téměř 25 let zabývá komplexní stavební činností, především rekonstrukcemi bytů a výstavbou rodinných domů.
Výstavba čističek odpadních vod Kutná Hora, průmyslové čističky pro města, obce a podniky
Pro města, obce a průmyslové podniky realizujeme výstavbu průmyslových čistíren odpadních vod, zajišťujeme úpravu náhonů a odbahňování rybníků.
PBK-MONT s.r.o. - Praha (Středočeský kraj)
Společnost PBK-MONT s.r.o. se sídlem v Praze se zabývá komplexními návrhy a realizací interiérů, exteriérů a dřevostaveb.
Stavební společnost HATTRICK PLUS s.r.o. - Ostrava - Vítkovice
Stavební společnost HATTRICK PLUS s.r.o. se sídlem v Ostravě Vítkovicích se již od roku 2006 zabývá především prováděním průmyslových staveb a rekonstrukcemi výrobních prostor.
Měření, údržba a optimalizace výkonu fotovoltaických elektráren
Měření, údržba a optimalizace výkonu fotovoltaických elektráren od firmy S.G. CZ, spol. s r.o. Kompletní servis služeb i s pravidelnými prohlídkami střídačů a stringů.
S.G. CZ, spol. s r.o.
Rekonstrukce objektů, obkladačské práce Pardubice, nové obložení koupelen, obklady stěn, dlažby
Svým zákazníkům provádíme profesionální rekonstrukce objektů, nové obložení koupelen, rekonstrukce bytových jader, nové obklady stěn a dlažby.
HC STAV s.r.o. Bytová výstavba Pardubice
Novostavby, rekonstrukce a přestavby domů Ostrava, zateplení fasád, zdění, dlažby a obklady
Provádíme kompletní stavební činnost jako jsou novostavby včetně rodinných domů, rekonstrukce a přestavby RD, zateplení fasád, zdění, montážní práce lešení, oken, parapetů, obklady a dlažby.
Stavební firma Jiří Přes Kyjov – realizace střech, dřevostaveb a rekonstrukcí
Stavební práce všeho druhu Kyjov, stavby dřevěných domů, pokryvačské práce stavebního typu, realizace menších rekonstrukcí.
Profesionální stavební služby v oboru průmyslu a energetiky se sídlem v Litvínově
Sháníte pro svůj projekt odborného a flexibilního dodavatele stavebních prací? Potřebujete zadat práci zodpovědné společnosti s kvalitním vybavením a prokazatelnými zkušenostmi?
FIRECLAY, spol. s r.o. Komplexní průmyslové stavby Litvínov
DEHON s.r.o. - Hranice (okres Přerov)
Společnost DEHON s.r.o. se zabývá výstavbou a rekonstrukcemi domů na klíč.
Stavba rodinných domů, rekonstrukce Praha, zpevnění konstrukce stropů, zateplování, přístavby
Naše firma z Prahy provádí realizace novostaveb rodinných domů, rekonstrukce a zateplování rodinných domů, rekonstrukce bytů, realizujeme drobné i velké projekty.
Dřevostavby Milotice, poloroubené dřevostavby Hodonín, výstavba dřevostavby suchou cestou
Zajišťujeme výstavbu dřevostaveb, které disponují vynikajícími technologickými vlastnostmi stavby, dřevostavby jsou velmi přesné, nevyžadují vícenáklady!
Výstavba rodinných domů, zateplení fasád Nový Jičín, rekonstrukce bytových jader, elektroinstalace
Svým zákazníkům z Nového Jičína provádíme výstavbu rodinných domů, kompletní rekonstrukce domů, rekonstrukce bytových jader, zateplení fasád, obkladačské práce, elektroinstalační práce.
Stavební práce Česká Třebová, novostavby, rekonstrukce, půdní vestavby, zateplení a izolace
Naše stavební firma z České Třebové provádí profesionální výstavbu nových domů, dále rekonstrukce objektů, půdní vestavby, provádíme veškeré izolace a zateplování staveb.
Dopravní stavby - rekonstrukce, výstavba zpevněných ploch, chodníků, komunikací, cyklostezky
Jedním z oborů zaměření firmy Vlk - stavební jsou i dopravní stavby. Realizuje v rámci regionu Zlín, Zlínský kraj dopravní stavby - zpevněné plochy, chodníky, komunikace
Kompletní stavební činnost Chrudim, rodinné domy na klíč, rekonstrukce a opravy domů, dlažby
Stavební firma z Chrudimi provádí kompletní stavební činnost, výstavbu rodinných domů na klíč, rekonstrukce a opravy domů, pokládku zámkové dlažby, zateplování staveb a konstrukcí.