ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

Stavebnictví je důležitým hospodářským odvětvím, které se specializuje na stavební výrobu. Zajišťuje výstavbu, rekonstrukci, demolici i modernizaci sociálních, průmyslových, zemědělských, dopravních i energetických objektů, stavby pozemní, podzemní, vodohospodářské i speciální. Jde o domy, průmyslové objekty, silnice, mosty, přehrady, stožáry atd.

Revize plynu a montáže plynových kotlů nebo plynovodů od Jaroslav Koten
Pan Jaroslav Koten z okresu Žďár nad Sázavou působí jako plynař a může pro Vás udělat revize kotlů a plynovodů, ale i jejich inspekce, opravy nebo montáže.
Plánovaná výstavba rezidenčního domu MyMozart Smíchov – developerský projekt IP INVEST
Hledáte nové bydlení, které je velmi moderní, do centra to máte kousek a když budete chtít vyvenčit svého čtyřnohého miláčka ani to nebude problém?
Renovace dveří a domovních dveří, napínaných stropních podhledů a schodů, odborný závod PORTAS, Havlíčkův Brod
Firma Karel Kocman je odborný závod spol. PORTAS. Zabýváme se realizací moderních a aktuálních renovací s dlouhou životností. Renovace dveří a domovních dveří, napínaných stropních podhledů a schodů.
Montáž cementotřískových desek CETRIS s důrazem na protipožární aplikace
Odbornou montáží nejen protipožárních cementotřískových desek CETRIS se v okolí Telče a na Jihlavsku zabývá společnost KROVYS s.r.o.
Krovys, s.r.o.
Realizace výměníkových stanic pro přeměnu tepelné energie a rozvod tepla
Kompletní realizaci výměníkových stanic, které slouží k přeměně tepelné energie a rozvodu tepla, zajistí na celém území Vysočiny firma Dolmont Energo.
DOLMONT ENERGO s.r.o.
Kompletní pokrývačské práce – pokládka střešních krytin, hydroizolace, zateplení
Kompletní pokrývačské práce, počínaje hydroizolací a zateplením střech až po pokládku střešní krytiny, provádí v okolí Třebíče a Jaroměřic nad Rokytnou stavební firma BAUFIRMA MPR s.r.o.
Zámečnické práce – broušení, dělení, ohýbání materiálu
Zámečnické práce, jako je broušení, dělení či ohýbání materiálu provádí v Třebíči a jeho okolí rodinná firma Jaroslav Borůvka Zámečnictví.
Zámečnictví Jaroslav Borůvka
Šrouby, matice, nýty, klipy - výroba nestandardního spojovacího materiálu
Nestandardní spojovací materiál za skvělé ceny od společnosti Lagus s.r.o. z Jihlavy. Vyrobíme šrouby, matice, nýty, klipy, vruty, mikrošrouby, péra, pojistné kroužky a další.
LAGUS s.r.o.
Plynové kotle od osvědčených výrobců – dodávky, montáž
Dodávku a montáž spolehlivých plynových kotlů zajistí v okolí Náměšti nad Oslavou a Jaroměřic nad Rokytnou společnost K-TOP, s.r.o. Topte bezpečně a úsporně.
K-TOP, s.r.o.
Kompletní opravy historických památek a objektů
Veškeré stavební a zednické práce spojené s opravou historických památek zajistí v okolí Dačic, Telče a Slavonic stavební firma Jaromír Vyhnálek.
Posuvné samonosné brány na kolejnicích s montáží i s pozáručním servisem
Jedinečnou kvalitou a moderním estetickým řešením jsou posuvné samonosné brány na kolejnicích firmy Garážová vrata a žaluzie Mareček z Telče. Postaráme se o dodávku, montáž i pozáruční servis.
Garážová vrata a žaluzie Telč Martin Mareček
Zakázková výroba bioklimatických hliníkových pergol s regulací stínění, odvětráváním přehřátého vzduchu
Bioklimatickou hliníkovou pergolu, která funguje jako protidešťová zábrana, umožňuje regulaci stínění a navíc odvětrání přehřátého vzduchu, vyrábí na zakázku firma Keranos s.r.o. z Velké Bíteše.
Zámečnické konstrukce na klíč – ocelové, kovové schodiště, balkóny, zábradlí, terasy
Zámečnické konstrukce na klíč do interiéru i exteriéru vyrábí firma UNIVARS. Na míru zhotovíme ocelové nebo kovové schodiště, balkóny i zábradlí včetně povrchové úpravy.
UNIVARS, s.r.o.
Montáž rozvodů impulsního potrubí – potrubářské práce
O montáž rozvodů impulsního potrubí se na území Vysočiny postará firma Dolmont Energo z Třebíče. Provádíme také veškeré potrubářské práce, montáže a opravy potrubních systémů.
DOLMONT ENERGO s.r.o.
Profesionální projektanti zaručují nejlepší řešení pro vaši stavbu
V ateliéru DISprojekt s.r.o. působí jen profesionální projektanti, kteří se postarají o řešení Vaší stavby, ať už jde o obytné nebo komerční stavby v okolí Žďáru nad Sázavou nebo Velkého Meziříčí.
DISprojekt, s.r.o.
Zámečnická výroba na zakázku - konstrukce, vrata, schodiště, žebříky
Zámečnickou výrobou se zabývá společnost Opravny Telč, a.s. za použití klasické i moderní technologie vyrobí na zakázku vrata, schodiště, žebříky a různé konstrukce.
Opravny Telč, a.s. Ocelové haly a konstrukce
Jedinečné kovové jídelní sestavy – nechte se unést unikátním designem
Na zakázkovou výrobou jídelních sestav na míru se v okolí Třebíče již dlouhé roky zaměřuje rodinná firma Zámečnictví Jaroslav Borůvka. Neotřelý design kovového nábytku Vás jistě uchvátí.
Zámečnictví Jaroslav Borůvka
Rekonstrukce a renovace koupelen - vodoinstalatérské a topenářské práce
Třebíčská firma K-TOP s.r.o. Vám pomůže s rekonstrukcí nebo renovací Vaší koupelny. Zajistí rovněž i vodoinstalatérské nebo topenářské práce.
K-TOP, s.r.o.
Střešní konstrukce, realizace střech včetně tesařských a pokrývačských prací
Střešní konstrukce a realizace střech včetně tesařských a pokrývačských prací zajišťuje společnost BAUFIRMA MPR s.r.o. z Jaroměřic nad Rokytnou.
Rozvody potrubí pro rozvod tepla a chlazení – montáž, demontáž, opravy
Technologické celky pro rozvod topení a chlazení instaluje firma Dolmont Energo. Zajistíme montáž, demontáž i opravy rozvodů tepla a chlazení.
DOLMONT ENERGO s.r.o.
Výroba a dodávka ocelových konstrukcí na zakázku – kovové stavební konstrukce
Ocelové stavební konstrukce na zakázku realizuje na území celé Vysočiny firma Dolmont Energo. Na míru Vám vytvoříme lehké kovové konstrukce, jako jsou brány, zábradlí, mříže apod.
DOLMONT ENERGO s.r.o.
Prodej a odborné položení korkových a jiných druhů podlah
Prodej a odborné položení koberců, korkových, plovoucích i laminátových podlah, linolea a marmolea zajistí v oblasti Jihlavy pan Pavel Kasal
Podlahy Pavel Kasal
Návrhy, projektování a výstavba nízkoenergetických, pasivních a nulových domů - dřevostaveb
Společnost Efektivní Bydlení, spol. s r.o. se sídlem v Jihlavě se zabývá návrhy, projektováním a výstavbou nízkoenergetických, pasivních a nulových domů se specializací na dřevostavby.
Zednické práce – domy na klíč, rekonstrukce, zateplení fasád
Zednickými pracemi, stavbou domů na klíč, rekonstrukcemi a zateplením fasád se v Třebíči a jejím okolí zabývá společnost BAUFIRMA MPR s.r.o.
Instalační služby Petr Sláma - Jihlava (okres Vysočina)
Firma Petr Sláma se sídlem v Jihlavě v okrese Vysočina již od roku 1992 nabízí svým zákazníkům komplexní instalační služby (vodoinstalatérské, plynoinstalační, topenářské, servisní práce, revize).