ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

Stavebnictví je důležitým hospodářským odvětvím, které se specializuje na stavební výrobu. Zajišťuje výstavbu, rekonstrukci, demolici i modernizaci sociálních, průmyslových, zemědělských, dopravních i energetických objektů, stavby pozemní, podzemní, vodohospodářské i speciální. Jde o domy, průmyslové objekty, silnice, mosty, přehrady, stožáry atd.

Branky, brány, ploty a pletiva Havlíčkův Brod, křídlové, nesené a posuvné brány, montáže brán
Máme vše pro Vaše nové brány a oplocení, nabízíme rozšířený sortiment pro brány, branky, ploty a pletiva na Vysočině i po celé ČR.
Plynoservis Třebíč, montáž kondenzačních kotlů a tepelných čerpadel, čištění a revize kotlů
Jsme certifikovanou servisní a montážní firmou výrobce kotlů a tepelných čerpadel BUDERUS od německého výrobce Bosch Termotechnika.
Rekonstrukce, opravy střech a realizace střešních konstrukcí na klíč
Rekonstrukcemi, opravami střech a realizacemi střech na klíč včetně provádění veškerých tesařských a pokrývačských prací se v okolí Třebíče zabývá společnost BAUFIRMA MPR s.r.o.
Zakázková kovovýroba zábradlí a žebříků, průmyslových konstrukcí od návrhu přes výrobu až po montáž
Zakázkovou kovovýrobou ocelových, průmyslových konstrukcí, zábradlí a žebříků od návrhu přes výrobu až po montáž se zabývá zámečnictví Jaroslav Borůvka ve Vladislavi u Třebíče.
Zámečnictví Jaroslav Borůvka
Dřevovýroba Třebíč, výroba dřevěných obalů, palet, stavebního řeziva, prodej paliva, pilin, štěpků
Naše firma z okresu Třebíč provádí kompletní služby v oblasti dřevovýroby, prodej dřevěných obalů, palet, paletových přířezů a stavebního řeziva, prodej paliva, pilin a štěpky.
Stavby na klíč Jihlava, rekonstrukce domů, bytů, koupelen, pozemní stavby
Naše stavební firma z Jihlavy provádí kompletní stavby na klíč, rekonstrukce domů, rekonstrukce bytů, rekonstrukce koupelen, pozemní stavby.
Výrobky pro instalaci vody, topení, plynu, sanitární zboží pro vybavení koupelen, umýváren
Kompletní sortiment výrobků pro instalaci vodovodních, topných i plynových systémů a také sanitární zboží pořídíte v prodejnách TRADE LUKÁŠ s.r.o.v Třebíči a v Jihlavě
Jímky na dešťovou vodu z plastu za výhodnou cenu - praktický sběr vody na zahradě
Společnost ITMS plast s.r.o., která poskytuje své služby po celé Vysočině Vám dodá kvalitní plastové jímky pro sběr dešťové vody pro zalévaní zahrady či splachovaní suché toalety.
Kompletní realizace a rekonstrukce domů a bytů - stavby na klíč
Stavbu rodinných domů na klíč, rekonstrukce domů a bytů a stavby průmyslových objektů provádí společnost BAUFIRMA MPR s.r.o., která působí nedaleko Třebíče a Náměšti nad Oslavou.
Zemní práce Klee Třebíč, výkopové práce, úpravy, hloubení stavebních jam, přípojek, kanalizace
Provádíme hloubení stavebních jam, přípojek, kanalizace či topných kanálů, zarovnání terénu, hloubení základů, naložení zeminy nebo jiného sypkého materiálu.
Zakázková kovovýroba – sériové i kusové kovové výrobky na zakázku
Specialistou na zakázkovou kovovýrobu v okolí Třebíče je Zámečnictví Jaroslav Borůvka z Vladislavi. V této zámečnické firmě Vám zhotoví sériové i kusové kovové výrobky na zakázku.
Zámečnictví Jaroslav Borůvka
Prodej tepelné izolace a materiálu pro zateplení fasád domů - deskové izolační systémy
Tepelnou izolaci a materiál pro zateplení fasád domů a bytů, prodává v České republice firma Josef Vaníček ELOV z Vojnova Městce. Pořiďte si deskové izolační systémy LINITHERM a nebudete litovat.
Stavební práce Jihlava, fasády a zateplení budov, strojní omítky, obklady a dlažby, zámkové dlažby
Naším cílem je plnění snů zákazníkům v oblasti stavebnictví v Jihlavě a po okolí. Je pro nás důležitá kvalitně odvedená práce, individuální přístup a Vaše spokojenost.
Vodohospodářské stavby a stavební práce okres Třebíč
Stavební a vodohospodářské práce v kraji Vysočina, stavební společnost kousek od Třebíče, výstavby a úpravy vodních toků, stavební práce všeho druhu.
Výroba konstrukcí z oceli, hliníku, nerezové oceli – lehké a střednětěžké konstrukce
Zakázkovou výrobu lehkých a středně těžkých konstrukcí z oceli, hliníku a nerezové oceli vhodných do interiéru i exteriéru se v okolí Třebíče zabývá zámečnictví Jaroslav Borůvka.
Zámečnictví Jaroslav Borůvka
Hutní a železářské materiály – profily, jekly, úhelníky, plechy, trubky a příruby
Hutní a železářské materiály zakoupíte v okolí Jihlavy a Třebíče v prodejně TRADE LUKÁŠ s.r.o. Najdete u nás profily, jekly, úhelníky, plechy, trubky i příruby.
Výrobky z plastu, plastové jímky samonosné, dvouplášťové, žumpy za akční ceny
Specialista na plastovou výrobu, plastové jímky (žumpy), samonosné, dvouplášťové a k obetonování je společnost ITMS plast s. r. o., s působností po celé ČR.
Bezpečná automatizace budov - řešení pro domácnosti, hotely a kanceláře
Naše dceřinná společnost HDL Automation s.r.o. se zaměřuje na řešení bezpečné automatizace budov (domácnosti, hotely, kanceláře). S našimi systémy získáte komfortní prostředí pro Vás i Vaše klienty.
Sádrokartonářské práce - montáž sádrokartonu při stavebních pracích
Společnost BAUFIRMA MPR s.r.o. provádí veškeré sádrokartonářské práce včetně montáže sádrokartonu při výstavbě rodinných domů i rekonstrukci bytů v okolí Třebíče a Telče.
Kompletní výstavba a rekonstrukce RD a bytů Třebíč, zateplování, hydroizolace, sádrokartony
Naše firma z Třebíče se zabývá kompletní výstavbou a rekonstrukcí RD a bytů, dále provádíme zateplování, hydroizolace, montáže sádrokartonů, obkladů, dlažeb a výstavbou plotů.
Malíři a natěrači Havlíčkův Brod, kompletní malířské a natěračské práce, malby a nátěry po celé ČR
Naše firma z okresu Havlíčkův Brod provádí veškeré malířské, natěračské a tapetářské práce a to po celé České republice, maximum zakrytí, minimum znečištěné plochy!
Prodej materiálu pro tepelné izolace, potřebné pro zateplené průmyslových a komerčních staveb
Na prodej materiálu pro tepelné izolace se zaměřuje společnost Josef Vaníček ELOV působící po celé České republice. Najdete zde vše potřebné pro zateplení průmyslových i komerčních staveb.
Výstavba nových vodních nádrží - rybníků a tůní a odbahňování rybníků
Stavbu nových vodních nádrží, jako jsou tůně, rybníčky a rybníky včetně odbahnění tůní a rybníků zajišťuje v oblasti Vysočiny a okolí Třebíče firma BAUFIRMA MPR s.r.o.
Zámečnická výroba na míru, povrchové úpravy Třebíč, vjezdové brány, ploty, branky, konstrukce
Jsme firma zabývající se předúpravou a finální úpravou povrchu kovu, zámečnickou výrobou na míru jako vjezdové brány, ploty, branky, ocelové konstrukce.
Malířské a natěračské práce Třebíč, přípravné práce před malbou, nátěry radiátoru, nátěr oken
Nabízím Vám své malířské a natěračské služby v celém sortimentu své profese, samozřejmostí jsou přípravné a úklidové práce.