ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

Stavebnictví je důležitým hospodářským odvětvím, které se specializuje na stavební výrobu. Zajišťuje výstavbu, rekonstrukci, demolici i modernizaci sociálních, průmyslových, zemědělských, dopravních i energetických objektů, stavby pozemní, podzemní, vodohospodářské i speciální. Jde o domy, průmyslové objekty, silnice, mosty, přehrady, stožáry atd.

Profesionální a kompletní služby v oblasti projekční činnosti pro stavby nebo veřejný sektor
Pelhřimovská firma PROJEKT CENTRUM NOVA, s.r.o. poskytuje služby v projekční činnosti a inženýrské práce pro průmyslové budovy, veřejný sektor a zajišťuje rovněž i dokumentaci.
Venkovní a vnitřní rozvody kanalizace, vody - montáže, rekonstrukce
Společnost K-TOP, s.r.o. Třebíč působí v oboru vodo topo plyn. V oblasti vodoinstalací se zaměřuje na venkovní a vnitřní rozvody kanalizace, vody - nové montáže i rekonstrukce.
K-TOP, s.r.o.
Střešní latě, fošny, prkna –  stavební řezivo na prodej a výroba na zakázku
Společnost Wood Rakušan se zabývá řezáním fošen a střešních latí ze sušeného řeziva určeného pro truhlářskou či stavební činnost. Naleznete nás v okrese Třebíč sklad: Mladoňovice a Jemnice.
Wood Rakušan Marek Rakušan
Projekční a inženýrské činnosti - stavební projekty pro průmyslové stavby nebo rodinné domy
Pelhřimovská firma PROJEKT CENTRUM NOVA, s.r.o. poskytuje profesionální služby v oblasti projekční a inženýrské činnosti pro pro průmyslové stavby.
Ekonomické moderní rodinné domy, dřevostavby na zakázku
Přijďte si vybrat nové bydlení k odborníkům ze společnosti Homestead, s.r.o. Na zakázku Vám postaví ekonomické moderní rodinné domy a dřevostavby v Kuřimi a Tišnově.
Homestead, s.r.o.
Revize plynových kotlů a zařízení včetně oprav jejich poruch
O revizi a opravy plynových kotlů a dalších plynových zařízení se postará firma Petr Strnad Plynové kotle Třebíč. Opravíme také plynové sporáky, bojlery, topidla a zářiče.
Petr Strnad Plynové kotle - Třebíč
Podlahové studio – dodávka a pokládka podlahových krytin
O dodávku podlah a pokládku podlahových krytin od spolehlivých evropských výrobců se Vám postará společnost Podlahy Kasal ze Žďáru nad Sázavou.
Podlahy Pavel Kasal
Vchodové pultové stříšky z bezpečnostního skla nebo kvalitního dutinkového polykarbonátu
Pultové vchodové přístřešky z odolných materiálů prodává firma ANDĚLCZ. Nakoupíte u nás pultové stříšky z bezpečnostního skla nebo dutinkového polykarbonátu.
Anděl CZ, s.r.o.
Stanovení rozpočtů, zpracování a realizace projektů pro průmyslové areály
Zpracováním a realizací projektů pro průmyslové areály se na Vysočině zabývá firma PROJEKT CENTRUM NOVA s.r.o. z Pelhřimova. Postaráme se kompletní projekční činnost včetně stanovení rozpočtů.
Plynové kotle – servis a údržba pro bezproblémové plynové vytápění
Petr Strnad, expert na plynové topení z Třebíče, si poradí s opravou Vašeho plynového kotle. Kromě servisu provádí i výměnu starého kotle za nový kondenzační vč. potřebné montáže.
Petr Strnad Plynové kotle - Třebíč
Zplyňovací kotle BLAZE – unikátní dřevozplyňovací kotle na kusové dřevo, brikety, štěpku, pelety a piliny
Unikátní kotle BLAZE na dřevo s odtahovým ventilátorem a řídící jednotkou pro regulaci výkonu prodává firma Kamna, krby Láznička – KALA. Pořiďte si dřevozplyňovací kotle na kusové dřevo i pelety.
Kamna, krby Láznička - KALA Láznička Jaromír
3D návrh a zakázková výroba elegantních kuchyňských linek
3D návrh a zakázkovou výrobu kuchyňské linky podle Vašich představ Vám v Rosicích a na Brněnsku zajistí Truhlářství Jiří Kafka.
Truhlářství Jiří Kafka Třebíč
Nerezová zábradlí na francouzská okna s různými druhy výplní
Moderní a designová nerezová zábradlí pro francouzská okna s různými druhy výplní podle vlastního výběru zakoupíte na e-shopu společnosti Anděl CZ, s.r.o.
Anděl CZ, s.r.o.
Konsignačních sklady pro dodavatele a odběratele -  snadné a optimální skladování
Jihlavská firma LAGUS s.r.o. se nezabývá pouze dodávkou speciálních spojovacích součástí, ale také poskytuje skladové služby v podobě konsignačních skladů, které jsou výhodnější než sklady standardní.
LAGUS s.r.o.
Montáž, demontáž a pronájem lešení, Jakub Marek
Společnost Jakub Marek se specializuje na montáž, demontáž a pronájem lešení. Nabízíme rámové fasádní obložení, hliníkové mobilní věže, mobilní oplocení, schodišťové věže.
Moderní a nízkoenergetické rodinné domy na klíč - spolehlivá stavební firma
O výstavbu nízkoenergetických rodinných domů na Vysočině se postará spolehlivá stavební firma Homestead, s.r.o. Staví montované moderní rodinné domy na klíč dle Vašeho přání.
Homestead, s.r.o.
Čištění a pravidelná údržba, servisní prohlídky plynových kotlů
Pravidelné servisní prohlídky plynových kotlů zajistí v okolí Třebíče firma Petr Strnad Plynové kotle. Postaráme se o čištění a pravidelnou údržbu plynových kotlů.
Petr Strnad Plynové kotle - Třebíč
Kompletní služby v oblasti zpracování projektové dokumentace
Nechte si vypracovat projektovou dokumentaci od profesionálů a vyhněte se tak zbytečnému stresu. Brněnská firma PROJEKT CENTRUM NOVA s.r.o. poskytuje kompletní služby v oblasti projektové dokumentace.
Prvotřídní pokládka podlah pro byty, kanceláře, domy i obchodní centra
S výběrem správné podlahy vám poradí firma Podlahy Pavel Kasal. Pokládáme podlahy z prvotřídních materiálů pro interiéry bytů, kanceláří, domů, ale i průmyslových objektů na Vysočině.
Podlahy Pavel Kasal
Rychlá výstavba ekonomických dřevostaveb na klíč, moderní vzhled
Specialistou na rychlou výstavbu ekonomických dřevostaveb na klíč v Havlíčkově Brodě je firma Homestead, s.r.o. Staví bungalovy, moderní i tradiční domy.
Homestead, s.r.o.
Projekční a inženýrská činnost - pomůžeme Vám s výstavbou Vašeho projektu
PROJEKT CENTRUM NOVA, s.r.o. z Pelhřimova poskytuje komplexní projekční a inženýrskou činnost pro průmyslové stavby po celé Vysočině. Zajišťuje dokumentaci, architektonické služby a další.
Zakázková výroba veškerého bytového nábytku včetně interiéru na míru
Veškerý bytový nábytek v široké škále stylů na zakázku vyrábí Truhlářství Kafka. Vytváříme interiéry na míru pro firmy i jednotlivce.
Truhlářství Jiří Kafka Třebíč
Projekce technického zázemí budov projektová dokumentace pro rozvody vody tepla
Pro projekt technického zázemí budov a jeho projektovou dokumentaci pro rozvody vody tepla se obraťte na odborníka v oboru firmu PROJEKT CENTRUM NOVA s.r.o.
Systém kanban - výroba spojovacího materiálu na výzvu - rychlejší výrobní proces
Firma LAGUS s.r.o. poskytuje služby v oblasti výroby spojovacích materiálů na výzvu, ke kterému využívá praktický a optimální systém kanban, který usnadňuje výrobu a urychluje ji.
LAGUS s.r.o.