ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

Stavebnictví je důležitým hospodářským odvětvím, které se specializuje na stavební výrobu. Zajišťuje výstavbu, rekonstrukci, demolici i modernizaci sociálních, průmyslových, zemědělských, dopravních i energetických objektů, stavby pozemní, podzemní, vodohospodářské i speciální. Jde o domy, průmyslové objekty, silnice, mosty, přehrady, stožáry atd.

Plachtové haly s jednoduchou montáží - stavebnicový systém ocelových trubek
Nízkonákladové řešení různých staveb Vám přináší firma NAUTIG SE Halmont z Jihlavy. V rámci České republiky dodáváme plachtové haly, které jednoduše namontujete díky stavebnicovému systému.
NAUTIG SE Halmont
Protipožární nátěry dřevěných konstrukcí a montáže desek CETRIS – služby certifikovaných odborníků
Na protipožární nátěry dřevěných konstrukcí a montáže cementotřískových desek CETRIS se zaměřují certifikovaní odborníci ze společnosti Krovys, s.r.o. nejen v okolí Dačic a Slavonic.
Krovys, s.r.o.
Elektromontáže a elektromontážní práce
Elektromontáže a elektromontážní práce v oblasti kabelových a venkovních rozvodů, distribučních trafostanic Třebíč - Vysočina
ZMES, s. r. o.
Výroba a restaurování pomníků a náhrobních kamenů – profesionální  kamenosochařské práce
Na restaurování a výrobu pomníků a náhradních kamenů a další kamenické práce se zaměřuje společnost Kamenosochařství Boček a syn působící v oblastech Moravských Budějovic a Třebíče.
Kamenosochařství Boček a syn Kamenosochařské práce Moravské Budějovic
Gumové rohože a podlahoviny – dorazy a další produkty nejen pro dopravní prostředky a logistiku
Na prodej gumových rohoží, podlahoviny a dorazů vhodných nejen pro dopravní prostředky, logistiku a transport zboží se zaměřuje společnost Anděl CZ, s.r.o. provozující e-shop.
Anděl CZ, s.r.o.
Betonář a svářeč – volná pracovní místa s možností kariérního růstu a získání dalšího odborného oprávnění
Volná pracovní místa na pozici svářeč a betonář s možností kariérního růstu a mnoha benefity jsou ve stabilní společnosti Leube Beton s.r.o. v Jihlavě, která je součástí nadnárodní skupiny Leube.
Leube Beton, s.r.o. Kariéra
Drážní svršky a protihlukové stěny pro pozemní komunikace - výroba, dodávka
Prvky pro traťové vedení a pozemní komunikace vyrábí firma Leube Beton s.r.o. z Jihlavy. Dodáváme drážní svršky a protihlukové stěny Faseton pro širokou škálu zákazníků.
Leube Beton s.r.o.
Stavebnicové hliníkové zábradlí - komponenty, příslušenství
Komponenty pro stavebnicové hliníkové zábradlí, jako jsou sloupky, výplně, madla, držáky, koncovky, záslepky, spojovací materiál a různé příslušenství dodává firma Andělcz, s.r.o.
Anděl CZ, s.r.o.
Vybavení stájí na klíč - výroba venkovních i vnitřních boxů pro koně
Kvalitní a bezpečné venkovní i vnitřní boxy pro koně vyrábí firma Equicov s.r.o. - zajistí kompletní vybavení stájí na klíč, které splňuje nejvyšší standardy.
Equicov s.r.o. Vybavení stájí Třebíč
Betonové lodžie podle požadavků developera - pro rekonstrukce domů
Rekonstrukce betonových lodžií pro panelové domy provádí firma Leube Beton s.r.o. z Jihlavy. Zvětšení, zasklení, výstavbu lodžií a jiné služby realizujeme podle požadavků developera.
Leube Beton s.r.o.
Nové Polypropylenové kanalizační trubky OSMA KG2000 SN16 Humpolec
Ostendorf – OSMA Humpolec představuje novinku – trubky KG2000 Polypropylen SN16 jde o systém kanalizačních trubek a tvarovek pro exponovaná místa a pro výstavbu kanalizace v náročných podmínkách.
Ostendorf - OSMA s.r.o. Výroba plastového potrubí
Prefabrikované průmyslové haly a konstrukční betonové prvky - výroba, dodávka
Konstrukční betonové části v různém provedení dodává firma Leube Beton s.r.o. z Jihlavy. Vyrábíme vazníky, panely, stěny, schodiště a jiné prvky pro prefabrikované průmyslové haly.
Leube Beton s.r.o.
Betonové svršky pro pozemní komunikace - panely, kamenná a zámková dlažba
Panely, kamennou, zámkovou dlažbu a jiné betonové svršky vyrábí firma Leube Beton s.r.o. z Jihlavy. Jsme spolehlivým partnerem v oblasti výroby prefabrikátů pro firmy a developery.
Leube Beton s.r.o.
Záruční servis, pozáruční pravidelné kontroly, servisní prohlídky, opravy garážových vrat a brán
Záruční servis garážových vrat a brán provádí v Třebíči firma Lubomír Votava s.r.o. Zajistíme také pravidelné pozáruční kontroly a servisní prohlídky nebo opravy námi vyráběných vrat a brán.
Lubomír Votava s.r.o. Plotové systémy Třebíč
Práce s jeřábem – skvělý pomocník pro zvedání těžkých břemen
Společnost FERRUM s.r.o. z Třebíče Vám zapůjčí jeřáb pro zvedání břemen na stavbách, při pokládání těžké střešní krytiny. K dispozici je i zařízení pro přepravu buněk či paletovací zařízení.
FERRUM s.r.o. Hutní materiály
Betonové prvky pro bytové stavby - schody, výtahové šachty, závěsné fasádní panely
Prefabrikované betonové prvky pro bytové stavby, jako jsou schody, výtahové šachty i závěsné fasádní panely, dodává firma Leube Beton s.r.o.
Leube Beton s.r.o.
Výroba pergol a altánů – profesionální tesařské práce přesně podle představ zákazníků
Na zakázkovou výrobu pergol a altánů a profesionální tesařské práce na míru přesně podle představ zákazníků se zaměřuje společnost Tesařství Makáto působící v Moravských Budějovicích a Třebíči.
Tesařství Makáto Pila Lukov u Moravských Budějovic
Železobetonové prefabrikáty pro samostatné, vícečetné, přízemní a patrové garáže
Plošné železobetonové prefabrikáty pro výstavbu samostatných, vícečetných, přízemních i patrových garáží objednávejte u společnosti Leube Beton s.r.o.
Leube Beton s.r.o.
Montáž plynových a elektrických kotlů a kotlů na tuhá paliva
Dodávku a montáž různých typů kotlů zajistí firma K-top. Instalujeme plynové a elektrické kotle a kotle na tuhá paliva značek DAKON, THERM, PROTHERM, VIADRUS a další výrobky předních výrobců kotlů.
K-TOP, s.r.o.
Výměna starého plynového kotle za nový uspoří až 30% plynu včetně rychlejšího vytápění
Neodkládejte výměnu starého kotle za nový. Nejenže bude vytápění rychlejší, ale uspoří vám až 30% plynu! Pokud hledáte specialisty v oblasti plynových kotlů v Třebíči, pak volejte firmu Petr Strnad.
Petr Strnad Plynové kotle - Třebíč
Volná pracovní místa na pozici betonáře a svářeče – práce pro stabilní společnost
Několik volných pracovních míst na pozici betonáře a svářeče se nachází ve stabilní společnosti Leube Beton s. r. o. z Jihlavy, která hledá nové zaměstnance pro výrobu svých betonových produktů.
Leube Beton s.r.o.
Vchodové stříšky na zastřešení vchodů, balkónů, výloh – prodej přes e-shop
Oválné vchodové stříšky z polykarbonátu německé výroby opatřené rámem z nerezi s různou šířkou pro zastřešení vchodů, balkonů nebo výloh zakoupíte prostřednictvím e-shopu ANDĚLCZ.
Anděl CZ, s.r.o.
Pilařská výroba, pořez kulatiny – řezivo pro truhlářskou a stavební činnost
Pilařskou výrobou a pořezem kulatiny se v okolí Jemnice a Dačic zabývá společnost Wood Rakušan. Dodáváme kvalitní řezivo vhodné pro truhlářskou i stavební činnost.
Wood Rakušan Marek Rakušan
Nabídka práce revizního technika elektro - zaměstnání v oboru elektro
Společnost ELEKTROSLUŽBA CZ s.r.o. hledá nové zaměstnance na pozici revizního technika pro elektro, elektrikáře nebo technika pro přípravy a rozpočty. Stabilní zázemí profesionální české firmy.
ELEKTROSLUŽBA CZ s.r.o. - Čestmír Tišl
Spojovací díly nejen pro automobilový průmysl a  nestandardní spojovací materiál
Pokud hledáte dodavatele spojovacího materiálu, ať již standardního či nestandardního, pak se neváhejte obrátit na proslulou společnost LAGUS s.r.o. z Jihlavy.
LAGUS s.r.o.