ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

Stavebnictví je důležitým hospodářským odvětvím, které se specializuje na stavební výrobu. Zajišťuje výstavbu, rekonstrukci, demolici i modernizaci sociálních, průmyslových, zemědělských, dopravních i energetických objektů, stavby pozemní, podzemní, vodohospodářské i speciální. Jde o domy, průmyslové objekty, silnice, mosty, přehrady, stožáry atd.

Marmoleum – ekologická přírodní podlahová krytina pro Váš domov
Firma Pavel Kasal na Vysočině prodává a zajišťuje pokládku marmolea - kvalitní, přírodní a ekologické podlahové krytiny pro Váš domov.
Podlahy Pavel Kasal
Stavební činnost, výstavba rodinných domů na klíč, dřevostavby
Výstavbu rodinných domů a dřevostaveb na klíč v Poličce i Svitavách zrealizuje firma Homestead, s.r.o., která má se stavební činností dlouholeté zkušenosti.
Homestead, s.r.o.
Montáže, revize, elektro, elektroinstalace, elektrorevize
Kompletní služby v oblasti elektroinstalace, elektromontáže a revizí pro elektro pro Vás zajistí jihlavská firma ELEKTROSLUŽBA CZ s.r.o., která poskytuje své služby po celé Vysočině.
ELEKTROSLUŽBA CZ s.r.o. - Čestmír Tišl
Akrylátové barvy pro kreativní tvorbu v malém balení – metalické, matné, lesklé, efektové, patinovací
Široký sortiment akrylátových barev v malém balení pro použití v interiéru i exteriéru zakoupíte na-eshopu barvyartemiss.cz. Prodáváme akrylové barvy metalické, matné, lesklé, efektové i patinovací.
barvyartemiss.cz, s.r.o.
Projekty pro rekonstrukce závodních kuchyní a veřejného stravování
Potřebujete vypracovat projekt pro rekonstrukci závodní kuchyně či veřejného stravování? Obraťte se na firmu PROJEKT CENTRUM NOVA, s.r.o.
Kvalitní jeřábnické práce a zvedání břemen – rodinná firma s více než 10 lety zkušeností
Zvedání břemen, zajištění obsluhy a precizní jeřábnické práce poskytuje v oblasti Vysočiny a Jihlavy společnost Promi Moving s.r.o. s vybavením o různé nosnosti a použitím i do těžkých terénů.
Výstavba a provozování vodovodů, kanalizací a vodohospodářských děl
Společnost VODAK Humpolec, s.r.o. se věnuje výstavbě, rekonstrukci a provozování vodovodů, kanalizací a vodohospodářských děl.
Kvalitní plotové systémy Tahokov, kované, drátěné a PVC oplocení, plotové panely
Dům, pozemek, zahradu nebo průmyslový objekt oplotí firma Lubomír Votava s.r.o. Dodáváme kované, PVC i drátěné ploty nebo plotové systémy Tahokov nejen v Třebíči, ale na území celé Vysočiny.
Lubomír Votava s.r.o. Plotové systémy Třebíč
Špičkové podlahové krytiny, které měníme v domech, bytech a komerčních budovách
O výměnu staré podlahové krytiny za novou se postará firma Podlahy Pavel Kasal ze Žďáru nad Sázavou. Kvalitní podlahy pokládáme v domech, bytech, komerčních a administrativních prostorách.
Podlahy Pavel Kasal
Dřevostavby a domy na klíč - nízkoenergetické a rychlé bydlení na míru
Vlastní bydlení v nízkoenergetickém rodinném domě či v dřevostavbě na Vysočině Vám rychle a na míru zajistí společnost Homestead, s.r.o., která staví dřevostavby a domy na klíč.
Homestead, s.r.o.
QUICK-STEP plovoucí laminátová podlaha - pokládka od profesionálů
Společnost Podlahy Kasal poskytuje komplexní podlahářské práce a zajistí Vám pokládku plovoucí laminátové podlahy QUICK-STEP, která je velmi oblíbená díky svému atraktivnímu vzhledu a vlastnostem.
Podlahy Pavel Kasal
Fasády a zateplení budov Jihlava, zateplovací systém, snížení spotřeby energie, strojní omítky
Společnost Stavby Tominec se specializuje na fasády a zateplení budov. Dále realizuje strojní omítky, obkladačské a dlaždičské práce.
Plynařské práce - rekonstrukce starých rozvodů plynu a montáže
Společnost K-TOP s.r.o. poskytuje profesionální služby v oblasti plynařství. Firma zajistí rekonstrukce rozvodů starých plynů, finální dodávky nebo dodávky na klíč.
K-TOP, s.r.o.
Opravy krovů historických objektů pod záštitou zkušených tesařů
Firma Krovys s.r.o. profesionálové v oblasti tesařství Vám zajistí opravy a rekonstrukce historických a památkových budov v okolí Telče a Slavonic.
Krovys, s.r.o.
Bydlete rychle a kvalitně v nízkoenergetickém domě dle Vašich představ.
Vlastní a kvalitní bydlení v nízkoenergetickém domě dle Vašich představ Vám zajistí specialisté v oboru - firma Homestead s.r.o. na Vysočině.Bydlete rychle a kvalitně!
Homestead, s.r.o.
Topenářství, topenářské práce – návrh, realizace, opravy, servis vytápění
Veškeré topenářské práce svěřte do rukou topenářství Petr Strnad z Třebíče. Navrhujeme a realizujeme ústřední, podlahové nebo sálavé vytápění, montáž kotlů a provádíme opravy systémů vytápění.
Petr Strnad Plynové kotle - Třebíč
Modřínové obkladové palubky bez suků, v kvalitě A
Výrobou kvalitních modřínových obkladových palubek bez suků, vhodných pro vnitřní i venkovní použití, se zabývá společnost Wood Rakušan z Mladoňovic.
Wood Rakušan Marek Rakušan
Prodej sanitární techniky - toalety, vany, umyvadla a sprchové systémy
Pro nové sanitární vybavení do Vaši koupelny si zajeďte do třebíčského obchodního domu Haus Spezi, kde najdete kompletní sortiment zboží pro rekonstrukci koupelny od kachliček po nábytek.
Kompletní dodávka a montáž opláštění budov, hal, jízdáren a ocelových konstrukcí
Pokud potřebujete vyřešit nedostatky starší stavby, obraťte se na firmu Opravny Telč, a.s., která se zabývá kompletní dodávkou a montáží opláštění ocelových konstrukcí, hal, budov a jízdáren.
Opravny Telč, a.s. Ocelové haly a konstrukce
Kompletní elektroinstalační práce - montáže rozvodů a elektra
Kompletní elektromontážní a elektroinstalační práce, instalaci hromosvodů či prodej elektromateriálu pro Vás zajistí ELEKTROSLUŽBA CZ s.r.o. - Čestmír Tišl, která působí po celé Vysočině.
ELEKTROSLUŽBA CZ s.r.o. - Čestmír Tišl
Moderní energeticky úsporné dřevostavby, typové bungalovy na klíč
Dřevostavby se těší stále větší oblibě. Kompletní služby ve výstavbě moderních energeticky úsporných dřevostaveb na Vysočině poskytuje společnost Homestead, s.r.o. Postaví typové bungalovy na klíč.
Homestead, s.r.o.
Plynaři, servis, revize či oprava plynového kotle pro Třebíč, Velké Meziříčí, Jihlava
Plynaři - servis, revize či oprava plynového kotle. Lokalita Třebíč, Velké Meziříčí, Jihlava provádí firma K-TOP, s.r.o. Kompletní dodávka i dílčí opravy, rekonstrukce starých rozvodů plynu.
K-TOP, s.r.o.
Výstavba nezateplených montovaných hal, opláštění nezateplených hal
Výstavbu nezateplených montovaných hal včetně konstrukce zajistí kdekoliv na území České republiky firma Opravny Telč. Postaráme se také o opláštění nezateplených hal trapézovým plechem.
Opravny Telč, a.s. Ocelové haly a konstrukce
Kvalitní provedení klempířských prací
Kvalitní klempířské práce provádí v okolí Telče, Jemnice a Dačic Telčská společnost KROVYS s.r.o.
Krovys, s.r.o.