ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

Stavebnictví je důležitým hospodářským odvětvím, které se specializuje na stavební výrobu. Zajišťuje výstavbu, rekonstrukci, demolici i modernizaci sociálních, průmyslových, zemědělských, dopravních i energetických objektů, stavby pozemní, podzemní, vodohospodářské i speciální. Jde o domy, průmyslové objekty, silnice, mosty, přehrady, stožáry atd.

Plastové obrubníky a hřeby pro neviditelné zakončení okrajů zámkové a zatravňovací dlažby
Plastové obrubníky v různých výškách pro zakončení okrajů zámkové a zatravňovací dlažby nebo oddělení zatravněných ploch včetně hřebů pro jejich ukotvení pořídíte na e-shopu andel.cz.
Anděl CZ, s.r.o.
Renovace starých, zničených podlah v bytových interiérech od profesionálů
Nechte si zrenovovat starou, poničenou podlahu ve vašem bytě od skutečných profesionálů. Kompletní podlahářský servis zajišťuje na Vysočině firma Podlahy Pavel Kasal ze Žďáru nad Sázavou.
Podlahy Pavel Kasal
Kompletní realizace zateplených hal s dokonalou izolací – výrobní, průmyslové haly a další
O kompletní realizace zateplených hal s dokonalou izolací a paropropustností se postará firma Opravy Telč. Dodáváme opláštěné zateplené výrobní a průmyslové ocelové haly.
Opravny Telč, a.s. Ocelové haly a konstrukce
Stavební práce, výstavba rodinných domů na klíč, rekonstrukce, zemní práce, zpracování projektové dokumentace
Firma STAPOS spol.s r.o. nabízí veškeré stavební práce od A do Z. V rámci naší činnosti realizujeme například výstavbu rodinných domů na klíč, rekonstrukce domů a bytů, výstavbu plotů, zemní práce aj.
Položení zámkové dlažby na chodníky či příjezdové cesty, přadlažba chodníků
Zámková dlažba je praktická a stále velmi oblíbená. Položením dlažby, předlažbou chodníků a na další stavební a zednické práce se zaměřuje firma Jaromíra Vyhnálka v okolí Třebíče, Jemnice a Dačic.
Malířské válečky na bázi termofúze Žirovnice – pro profesionály i domácí kutily
Konečně jste se po dlouhém přemlouvání rozhodli, že doma vymalujete? Vyndáte potřebné náčiní a zjistíte, že vám chybí válečky nebo jiné příslušenství?
Betonové protihlukové stěny, panely a mobilní svodidla pro pozemní komunikace - výroba
Prodejem prvků pro pozemní komunikace se zabývá firma Leube Beton s.r.o. z Jihlavy. Vyrábíme betonové protihlukové stěny, panely, mobilní svodidla a další zařízení.
Leube Beton s.r.o.
Prodej obkladů do koupelny, dlažby vnitřní i venkovní
Prodej obkladů do koupelny v mnoha barevných variacích a typech najdete v Třebíči v obchodním domě Haus Spez, který poskytuje vše pro dům i zahradu.
Výroba spojovacího materiálů, šroubů, klipů, matic
Nestandardní spojovací materiál, šrouby, nýty, závlačky, klipy, matice a mnoho dalších vyrábí a dodává česká společnost LAGUS s.r.o. z Jihlavy.
LAGUS s.r.o.
Stavební činnost, rekonstrukce, zateplování budov, kamenné zídky, zhotovení litého kamenného koberce, projekty
Společnost HAPPY STAVBY s.r.o. se sídlem v okrese Žďár nad Sázavou se zabývá veškerou činností v oboru stavebnictví. Součástí naší činnosti jsou také návrhy, rozpočty, projekty a poradenství.
Epoxidové podlahy Havlíčkův Brod – bezespáré, bezprašné a snadné na údržbu
Máte v koupelně opotřebenou podlahu a nechce se vám ji zbytečně bourat? Nechte si ji rychle a kvalitně opravit epoxidovým materiálem.
Elektrikářské práce a dodávka elektroinstalačního materiálu – ušetříme váš čas a peníze
Chcete zabránit úderu blesku do vašeho domu? Chraňte sebe a svůj majetek a nechte si namontovat hromosvod od firmy Elektro Bureš, která provádí elektrikářské práce.
Truhlářské potřeby Moravské Budějovice – prodejna pro kutily a stavebníky
Konečně jste si našli trochu času abyste dohnali práci, kterou neustále odkládáte. Potřebujete zbrousit trámy, ale když vyndáte brusku zjistíte, že vám došli brusné pásy. A co teď?
Rekonstrukce střech na historických budov a památkových objektů
Zkušený tesařský tým, který je profesionálem na rekonstrukce střech a krovů na historických a památkových budovách, je nedílnou součástí společnosti KROVYS s.r.o. z Telče.
Krovys, s.r.o.
Vrtání studní a hledání pramene Polná – kvalitní voda bez chemie
Přemýšlíte, zda se napojíte pouze na vodovodní řád nebo si necháte vyvrtat studnu? Pokud chcete ušetřit, a navíc mít kvalitní, čistou vodu není o čem přemýšlet.
Stavba domu či průmyslového objektu Havlíčkův Brod - dodávka staveb na klíč
Díky našim bohatým zkušenostem vám zrealizujeme velmi kvalitní stavbu na klíč za minimální náklady, a ještě vám můžeme doporučit nejvhodnější dodavatele s kterými spolupracujeme.
Elektroinstalace a elektromontážní činnost – elektrické vytápění, osvětlení a mnoho dalšího
Elektroinstalace a elektromontážní činnost elektrického vytápění, osvětlení, ozvučení a mnoho dalšího zajišťuje společnost Elektro Puchner – elektroinstalace Moravské Budějovice.
Plynové a elektrické kotle nebo kotle na tuhá paliva - montáže, opravy a servis
Pan Petr Bouda z Havlíčkova Brodu pro Vás vyřídí veškeré vodoinstalační, plynárenské a topenářské práce od instalace a oprav kotlů po servis plynových přípojek.
Prodej, dodávka a montáž hliníkových vchodových dveří
Kvalitní hliníkové vchodové dveře v několika barevných dekor s vynikajícími tepelně-izolačními vlastnostmi v okolí Jemnice a Slavonic prodává a montuje firma Garážová vrata a žaluzie z Telče.
Garážová vrata a žaluzie Telč Martin Mareček
Územní studie, regulační plány pro lepší život ve městech i vesnicích
Realizace územních studií a regulačních plánů od firmy DISprojekt s.r.o. Třebíč. To je harmonické a stylové bydlení ve městech i vesnicích.
DISprojekt, s.r.o.
Zemní, výkopové a přípravné práce pro stavby - hloubení
Široké spektrum služeb v oblasti zemních a výkopových prací nebo přípravné práce pro stavby zajišťuje v okolí Jemnice a Dačic firma Jaromír Vyhnálek - Stavební a zednické práce.
Panely, lodžie a prefabrikované haly - výroba stavebních betonových prvků
Na výrobu a prodej stavebních betonových prvků se specializuje firma Leube Beton s.r.o. z Jihlavy. Dodáváme panely, lodžie a prefabrikované haly pro občanské výstavby i stavitelství.
Leube Beton s.r.o.
Montáž střešní krytiny, pergol a jiných přístřešků dle Vašich přání
Společnost BAUFIRMA MPR s.r.o. Vám zrealizuje střechu, pergolu, či jakýkoliv jiný přístřešek včetně veškerých tesařských a pokrývačských prací v kraji Vysočina.
Revize elektrických zařízení a hromosvodů – zajištění bezpečnosti provozu a snížení rizika požáru
Výchozí a pravidelné revize elektrických zařízení a hromosvodů zajistí společnost Elektro Puchner – elektroinstalace Moravské Budějovice, která se zaměřuje i na elektroinstalace.
Tepelná izolace průmyslového potrubí, nádrží – všechny druhy izolace
O izolaci průmyslového potrubí a nádrží provádí na Vysočině firma Dolmont Energo, s.r.o. Izolaci provádíme všemi typy izolačních materiálů.
DOLMONT ENERGO s.r.o.