ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

Stavebnictví je důležitým hospodářským odvětvím, které se specializuje na stavební výrobu. Zajišťuje výstavbu, rekonstrukci, demolici i modernizaci sociálních, průmyslových, zemědělských, dopravních i energetických objektů, stavby pozemní, podzemní, vodohospodářské i speciální. Jde o domy, průmyslové objekty, silnice, mosty, přehrady, stožáry atd.

Realizace rozvodů v rodinných domech a novostavbách – profesionání zajištění přívodu elektrické energie
Na realizaci rozvodů v rodinných domech a novostavbách a na profesionální zajištění přívodu elektrické energie se v okolí Jemnic a Dačic zaměřuje společnost Elektro Mikeš, s.r.o.
Elektro Mikeš, s.r.o.
Podlahářství, dřevěné, vinylové, PVC podlahy Třebíč
Komplexní podlahářské služby, od výběru vhodné podlahy, dodávky a položení s finální povrchovou úpravou provádí Podlahářství Leoše Svobody v celém okolí Třebíče.
Podlahářství Leoš Svoboda
Svěřte likvidaci a demolici průmyslových staveb do rukou profesionálů
Společnost M-Recycling s.r.o. sídlící v Novém Městě na Moravě provádí likvidace a demolice průmyslových staveb, demolici kotelen, spaloven, hal a dalších průmyslových staveb v celé České republice.
M-recycling, s.r.o. Výkup železa a kovů
Výměna a montáž plynovodů – profesionální odstranění starých rozvodů a montáž nových
Na výměnu plynovodů, odstranění starých plynových rozvodů a montáž nových pro majitele rodinných domů i bytová družstva se zaměřuje firma Petr Strnad působící v okolí Třebíče.
Petr Strnad Plynové kotle - Třebíč
Hoblované řezivo – bohatý výběr prken a palubek smrk, modřín, jasan, borovice a další dřeviny
Na prodej hoblovaného řeziva s obrovským výběrem prken a palubek z materiálu smrk, jasan, modřín, borovice a mnoho dalších se zaměřuje společnost Wood Rakušan působící na Vysočině.
Wood Rakušan Marek Rakušan
Urbanistické studie – komplexní služby týkající se plánování a rozvoje území
Na tvorbu urbanistických studií a územní plánování, které je důležité pro rozvoj území a využití ploch, se zaměřuje architektonická kancelář DISprojekt, s.r.o. působící v Třebíči a Vysočině.
DISprojekt, s.r.o.
Stylové přízemní bungalovy a patrové rodinné domy, které vám postavíme na přání
Pořiďte si svůj vysněný přízemní bungalov nebo patrový rodinný dům. O výstavbu komfortního bydlení na přání se postará firma Homestead, s.r.o. působící na Vysočině.
Homestead, s.r.o.
Kování černý a bílý smalt a rámy k plotnám – ucelené komplety a zakázková výroba ke kachlovým kamnům
Na kování černého a bílého smaltu, realizaci rámů k plotnám a ucelených kompletů včetně zajištění zakázkové výroby ke kachlovým kamnům se zaměřuje společnost Zikmund & Havelka.
Zikmund & Havelka Výroba kování na kachlová kamna
Prodej kvalitních obkladů, dlažeb a stavební chemie v Pelhřimově
Navštivte prodejnu MÁŠKA v Pelhřimově a vyberte si z kvalitního sortimentu obkladů, dlažeb, stavební chemie a příslušenství. Prodáváme produkty špičkových světových i českých výrobců.
MÁŠKA - Stavební a obchodní spol. s r.o.
Laminátové a plovoucí podlahy, pokládka podlah
Laminátové, plovoucí, dřevěné a vinylové podlahy, pokládka podlah, podlahářské práce, renovace podlah od firmy Podlahářství Svoboda vTřebíči.
Podlahářství Leoš Svoboda
Stylový zahradní nábytek s dlouhou životností – stoly, židle, lehátka, houpačky a mnoho dalšího
Na výrobu stylového zahradního nábytku, jako jsou stoly, židle, lavice, lehátka, houpačky a mnoho dalšího se zaměřuje společnost Tesařství Makáto nejen pro oblasti Moravských Budějovic a Třebíče.
Tesařství Makáto Pila Lukov u Moravských Budějovic
Kvalitní podlahová prkna – smrk, borovice, modřín, jasan, akát, dub a mnoho dalších
Bohatý výběr podlahových prken ve variantách borovice, smrk, modřín, akát, jasan a dub a další truhlářské a stavební řezivo má ve svém sortimentu společnost Wood Rakušan působící na Vysočině.
Wood Rakušan Marek Rakušan
Servis kotlů značek THERMONA, IMMERGAS, COSMOGAS a dalších – práce prováděná specialisty
Na servis kotlů značek THERMONA, IMMERGAS, COSMOGAS, HYDROTHERM, VIADRUS, DAKON a BAXI a související služby se zaměřuje firma Petr Strnad působící v okolí Třebíče.
Petr Strnad Plynové kotle - Třebíč
Snižte své náklady za elektřinu se zkušenými montéry fotovoltaické elektrárny
Využijte obnovitelné zdroje energie pomocí fotovoltaické elektrárny a snižte výdaje za elektřinu. Kontaktujte zkušenou firmu Elektro Mikeš, jejichž působnost, je po celé České republice.
Elektro Mikeš, s.r.o.
Kování na kuchyňská kachlová kamna a pečící trouby – s mosaznými, porcelánovými nebo duralovými úchyty
Na výrobu a dodávku kování na kuchyňská kachlová kamna a pečící trouby v různých provedeních s mosaznými, porcelánovými nebo duralovými úchyty se zaměřuje společnost Zikmund & Havelka.
Zikmund & Havelka Výroba kování na kachlová kamna
Zpracování návrhů, povrchová úprava i montáž – kompletní zakázková výroba zámečnických výrobků
Na zpracování návrhů, povrchovou úpravu i montáž týkající se zakázkové i sériové výroby zámečnických výrobků se nejen pro oblasti Třebíče a Vysočiny zaměřuje společnost Zámečnictví Borůvka.
Zámečnictví Jaroslav Borůvka
Elektroinstalace, výroba rozvaděče pro napájení požárních čerpadel
Zkušení pracovníci z firmy P.J. - MONT, spol. s r.o. z Třebíče Vám zajistí elektroinstalaci Diesel a elektrických požárních čerpadel - zakázky provádíme nejen na Vysočině, ale v rámci celé ČR.
P.J. - MONT, spol. s r.o.
Obklady a dlažby pro váš domov, pokládka obkladů a dlažeb v Jihlavě a okolí
Stavby Tominec je společnost, která se zabývá pokládkou obkladů a dlažeb podle vašich představ a požadavků v Jihlavě a okolí. S námi budete mít krásný, funkční a pohodlný domov.
Elektroinstalace zkušenými profesionály do Vašeho domu či kanceláře
Elektro Mikeš v Telči realizuje komplexní služby v oblasti elektroinstalace v Telči i v rámci dalších měst Jihlavska a Vysočiny. Zajistíme Vám silnoproudé i slaboproudé elektroinstalace.
Elektro Mikeš, s.r.o.
Kompletní kamenosochařské a kamenické práce – profesionální služby za bezkonkureční ceny
Na zpracování přírodního kamene pro různé účely a komplexní kamenosochařské a kamenické práce za bezkonkurenční ceny se v okolí Moravských Budějovic a Třebíče zaměřuje Kamenosochařství Boček a syn.
Kamenosochařství Boček a syn Kamenosochařské práce Moravské Budějovic
Elektromontáže a elektromontážní práce kabelových a venkovních rozvodů
Kvalitní elektromontáže a elektromontážní práce kabelových a venkovních rozvodů NN, VN, VO, MR a distribučních trafostanic Jihlava.
ZMES, s. r. o.
Profesionální svařování a spojování kovových materiálů – metody MIG, MAG, TIG a MMA
Na profesionální svařování a spojování kovových materiálů metodami MIG, MAG, TIG a MMA se zaměřují odborníci působící nejen pro oblasti Třebíče a Vysočiny ze společnosti Zámečnictví Jaroslav Borůvka.
Zámečnictví Jaroslav Borůvka
Montáž tepelného čerpadla pro firmy i rodinné domy včetně zpracování projektu
Optimální systém topení tepelným čerpadlem pro rodinné domy i firmy v Třebíči navrhne a zrealizuje firma K-TOP, s.r.o. Zajistíme montáž tepelného čerpadla včetně zpracování projektu.
K-TOP, s.r.o.
Hliníkové vchodové dveře s automatickým zamykáním – široká škála barevných dekorů
Zabezpečte Váš dům stylovými hliníkovými vchodovými dveřmi AKTIV77 s automatickým zamykáním. Vybírejte z široké škály barevných provedení dveří, které budou dokonale ladit s exteriérem domu.
Garážová vrata a žaluzie Telč Martin Mareček
Montáž a instalace hromosvodů - profesionální služby na Vysočině
Neriskujte své zdraví a nechte si provést montáž a instalaci hromosvodů od profesionálů z jihlavské firmy ELEKTROSLUŽBA CZ s.r.o. pana Tišla, který působí na českém trhu již od roku 1992.
ELEKTROSLUŽBA CZ s.r.o. - Čestmír Tišl