ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

Stavebnictví je důležitým hospodářským odvětvím, které se specializuje na stavební výrobu. Zajišťuje výstavbu, rekonstrukci, demolici i modernizaci sociálních, průmyslových, zemědělských, dopravních i energetických objektů, stavby pozemní, podzemní, vodohospodářské i speciální. Jde o domy, průmyslové objekty, silnice, mosty, přehrady, stožáry atd.

Bourací práce – prostory v administrativních a komerčních budovách
S bouracími pracemi v prostorech administrativních a komerčních budovách se v Jihomoravském kraji obraťte na specialistu v oboru- stavební společnost EKOČEK s.r.o. z Jiřic u Miroslavi.
EKOČEK s.r.o. Stavební firma
Zprostředkování firemního vybavení jako je nářadí, technika do provozu i dílny
Vybavení jako je nářadí a technika do vašeho firemního provozu či dílny vám zajišťuje společnost Ploberger s.r.o. ze Znojma, která své služby zprostředkovává v České Republice i zahraničí.
Zemní a výkopové práce, přípravné a dokončovací terénní úpravy pro stavby
Zemní a výkopové práce, přípravné a dokončovací terénní úpravy pro stavby, kompletní realizace kanalizačních přípojek provádí firma ERTRANS, družstvo ve Znojmě.
Rekonstrukce a opravy bytů, revitalizace bytových domů, činžáků, paneláků
Revitalizaci bytových domů, činžáků a panelových bytů zajistí stavební firma EKOČEK s.r.o., která realizuje rekonstrukce a opravy stávajících bytů.
EKOČEK s.r.o. Stavební firma
Dokončovací stavební práce – obkladačské, dlažební, podlahářské, malířské, natěračské
O realizaci všech stavebních prací, jako jsou práce obkladačské, dlažební, podlahářské, ale i malířské a natěračské, se postará Zednictví Jiří Pokorný.
Zednictví Jiří Pokorný Znojmo Stavební práce
Betonářské a bourací práce a rekonstrukce rodinných domů od české firmy
Stavební společnost ATLANTA, a.s. z Nového Šaldorfu má již dlouholeté postavení na trhu. Společnost poskytuje služby z oboru stavebnictví, jako jsou rekonstrukce, bourací a betonářské práce.
ATLANTA, a.s.
Ruční a šroubovací nářadí pro efektivní bezpečnou práci
Kvalita za skvělou cenu, to je ruční a šroubovací nářadí vhodné pro nejrůznější aplikace a průmyslová odvětví, které dodává společnost Ploberger CZ s.r.o.
Výkopové práce, terénní úpravy - výkopy sklepů, pro kanalizaci, kabeláž
Výkopové práce a terénní úpravy provádí v regionu Znojmo firma BoBaStav s.r.o. Zajistíme výkopy sklepů, výkopy zeminy pro kanalizaci a kabeláž a další zemní práce.
Nářadí a vybavení pro obrábění kovů a řezání závitů
Nářadí a vybavení pro obrábění kovů a řezání pro strojírenské a obráběcí dílny či podniky dodává v okolí Znojma společnost Ploberger.
Montáž a servis klimatizačních zařízení, klimatizací a vzduchotechniky
Prodej, montáž a servis klimatizací, nástěnné, kazetové, parapetní, mobilní, kompaktní a mezistropní klimatizační zařízení můžete mít od firmy bbklima99, s.r.o. ze Znojma.
Klimatizace a vzduchotechnika Znojmo, bbklima99 s.r.o.
Stavební materiál a chemie za výhodné ceny – malty, omítky, štuky a další
Stavební materiál a chemii, jako jsou malty, omítky, štuky, spárovací a další hmoty zakoupíte v okolí Znojma ve stavebninách firmy EKOČEK s.r.o.
Stavebniny EKOČEK
Zednické práce – zateplování a nátěry fasád, montáž sádrokartonu
Veškeré zednické práce jako zateplování fasád, montáž sádrokartonu, pokládku zámkové dlažby, vyzdívky i bourací práce zajistí odborníci z Moravského Krumlova, společnost FATO Hlaváč.
FATO Hlaváč, s.r.o.
Kvalitní sádrokartonářské práce za rozumnou cenu
Pokud jste z Jihomoravského kraje a ohlížíte se po firmě, která zajistí kompletní sádrokartonářské práce za rozumnou cenu, pak se obraťte na EKOČEK s.r.o.
EKOČEK s.r.o. Stavební firma
Řetězové pily Husquarna za akční podzimní ceny – jeden rok záruky navíc
Široký sortiment benzínových, elektrických a akumulátorových řetězových pil Husquarna pořídíte v prodejně Agroservis Holý za akční podzimní ceny. Na všechny řetězové pily poskytujeme rok záruky navíc.
Prodej oplocení - pletiva svařovaná, okrasná, dekorativní
Výrobu a dodávku různých druhů oplocení, jako jsou pletiva svařovaná, mobilní, dekorativní či okrasná, zajistí v okolí Břeclavi a Mikulova firma Ploty Gaves.
Řezné a brusné nářadí - dodávka, velkoobchodní prodej přes e-sho
Velkoobchodní prodej a dodávku nářadí na řezání a broušení zajišťuje firma Ploberger. Dodáváme brusné a řezné nářadí od světoznámých výrobců KLINGSPOR, NORTON či EISENBLÄTTER.
Výmalba domů a kanceláří, natěračské práce a tapetování
Malířské, natěračské i tapetářské práce v Jihomoravském kraji. Změníme Váš dům či byt k nepoznání. Dejte Vašemu bydlení nový design a obraťte se na profesionály.
Betonářské práce a realizace základových desek pro domy
Realizaci základových desek a další betonářské práce provádí v okolí Znojma a Hrušovan nad Jevišovkou stavební firma Ristić s.r.o. vytvoříme stabilní základy Vaší stavby.
Trendy u vchodových dveří – od návrhu až po biometrické technologie
Promítněte váš styl a osobnost do výsledné podoby vašich vchodových dveří. Informace týkající se současných trendů u vchodových dveří Vám poskytne firma PERITO.
Plotové panely 2D a 3D pro oplocení rodinných domů, parků a škol - prodej
Prodejem a dodávkou plotových panelů k oplocení rodinných domů, škol, parků, průmyslových a vojenských budov a areálů se zabývá společnost Ploty Gaves, která působí v celém Jihomoravském kraji.
Rekonstrukce a realizace střech, opravy střešních systémů - od profesionála se zárukou kvality
Rekonstrukce a realizace střech, odborné opravy střešních systémů provádí firma Ristić s.r.o., která působí na Znojemsku. Kompletní realizace střech od profesionála se zárukou kvality.
Vložkování a frézování komínů kominictvím – úpravy komínů od odborníků
Úpravy komínů, jako je frézování a vložkování komínů svěřte do rukou odborníků. Tyto odborné úpravy komínů provádí v okolí Znojma firma Jaroslav Křivánek - KOMINICTVÍ s.r.o.
Jaroslav Křivánek - KOMINICTVÍ s.r.o.
Jak vybrat správný materiál pro vchodové dveře do vašeho domova
S výběrem vhodného materiálu pro vchodové dveře, ať už se jedná o plastovou, skleněnou nebo hliníkovou dveřní výplň, vám poradí přední výrobce výplní pro vstupní dveře - firma PERITO s.r.o.
Nové vysoce odolné silně pozinkované pletivo k oplocení náročných terénů
Oplocením domů, průmyslových, lesnických areálů, horských oblastí a míst s vyšším zatížením se zabývá společnost Ploty Gaves, která působí po celém Jihomoravském kraji.
Stavební firma, stavební činnost - kompletní dodávky staveb, výstavba domů, bytů
S výstavbou domů, bytů nebo průmyslových staveb Vám pomůže znojemská firma ATLANTA, a.s., která poskytuje kompletní stavitelské a zednické práce a může Vám vypracovat i 3D vizualizaci.
ATLANTA, a.s.