ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

Stavebnictví je důležitým hospodářským odvětvím, které se specializuje na stavební výrobu. Zajišťuje výstavbu, rekonstrukci, demolici i modernizaci sociálních, průmyslových, zemědělských, dopravních i energetických objektů, stavby pozemní, podzemní, vodohospodářské i speciální. Jde o domy, průmyslové objekty, silnice, mosty, přehrady, stožáry atd.

Velkoformátové voštinové rohože pro stabilizaci štěrkových ploch
Velkoformátové voštinové rohože pro pevné zafixování štěrku a vysokou odolnost dodává firma Česko kvete MV s.r.o. Rohože zpevní a stabilizují povrch, zároveň jsou šetrné k životnímu prostředí.
Výstavba rodinného domu na klíč od zkušených zedníků – od návrhu až po realizaci
O návrh, dodávku kvalitních materiálů i výstavbu rodinných domů na klíč zajistí stavební společnost ATLANTA a.s. Se sídlem ve Znojmě, ale působící i v okolí Třebíče.
ATLANTA, a.s.
Zemní, výkopové práce a terénní úpravy
Kompletní zemní a výkopové práce provádí na území Jihomoravského kraje firma firma DS DUMA ze Znojma. Zajistíme také veškeré terénní úpravy.
Masivní dřevěné podlahy z různých druhů dřevin včetně povrchové úpravy
Širokou škálu masivních dřevěných podlah z různých typů dřevin prodává firma Podlahy a dveře Lukáš Nekula ve Znojmě. Dodáváme dřevěné podlahy včetně povrchové úpravy.
Vodovodní baterie a sprchové kouty pro nadčasový design Vaší koupelny – široký výběr doplňků
Pořiďte si vodovodní baterie a sprchové kouty od společnosti FATO Hlaváč, s.r.o. z Moravského Krumlova, která prodává příslušenství a nadčasový design koupelnových doplňků.
FATO Hlaváč, s.r.o.
Stavební práce a terénní úpravy dle požadavků zadavatele
Profesionální stavební práce a terénní úpravy dle požadavků zadavatele provádí společnost ERTRANS, družstvo, které působí po celém Jihomoravském kraji.
Výstavba rodinných domů - 3D vizualizace a projektování rodinného domu
Společnost ATLANTA, a.s. je stavební firma, která Vám pomůže k novému domovu. Firma se zaměřuje na výstavbu rodinných domů a veškeré stavební práce s tím spojené.
ATLANTA, a.s.
Vodoinstalační, vodoinstalatérské práce v rodinných domech, bytech, průmyslových objektech
V oblasti vodoinstalace a vodoinstalačních prací v rodinných domech, bytech i průmyslových objektech zajistí firma FATO Hlaváč s.r.o. komplexní práce pro zákazníky z Moravského Krumlova a Ivančic.
FATO Hlaváč, s.r.o.
Instalace linek na výrobu elektroniky včetně elektroinstalace včetně průmyslové elektroinstalace
Komplexní instalace automatických linek na výrobu elektroniky včetně průmyslové elektroinstalace provádí společnost SD Install. Poskytujeme svým zákazníkům profesionální servis a spolehlivé služby.
SD Install Gustav Schuh
Plynové a kondenzační kotle - oprava, servis i revize ve Znojmě a okolí
Znojemská firma Servis plynospotřebičů Petra Hromádky kromě prodeje provádí i opravy, servis a revize plynových nebo kondenzačních kotlů a plynových bojlerů.
Servis plynospotřebičů Petr Hromádka
Instalace a servis klimatizací pro kanceláře, obchody, sklady komerční prostory
Instalaci klimatizační techniky včetně záručního a pozáručního servisu pro kanceláře, obchody, sklady a další komerční prostory zajišťuje nejen v okolí Znojma firma Karel Kašpar LEDO servis.
Karel Kašpar LEDO servis
Podlahové topení – dodávka, montáž
Dodávky a montáže otopných systémů, včetně podlahového topení, zajišťuje v novostavbách i rekonstruovaných domech společnost FATO Hlaváč, s.r.o., která působí v okolí Znojma.
FATO Hlaváč, s.r.o.
Výstavba zpevněných ploch - prostorné venkovní parkoviště, parkovací stání
Plánujete stavbu venkovního parkoviště? Chcete aby bylo prostorné a dostatečně zpevněné? Dopravní stavby Smrčka s.r.o. Vám zajistí realizaci a výstavbu parkovacího stání ve Znojmě i Třebíči.
Dopravní stavby Smrčka s.r.o.
Rekuperační jednotky – příliv čerstvého vzduchu díky řízenému větrání
Prodej, montáž a servis rekuperačních jednotek zajistí společnost bbklima99, s.r.o. Kvalitní životní prostředí v domě dodá řízené větrání.
Klimatizace a vzduchotechnika Znojmo, bbklima99 s.r.o.
Ochrana podlah před poškrábáním a nečistotami – odolné a protiskluzové laky pro každou oblast použití
Ochranu podlah před nečistotami a poškrábáním formou protiskluzových laků, které jsou odolné nejen proti chemickým látkám, prodává společnost floorcolor s.r.o. ze Znojma.
Betonování podlah a základů v zimě – práce v každém ročním období
Nejen betonování podlah a základů rodinných domů v zimě obstarají specialisté společnosti Beton Znojmo, která se postará i o dopravu a čerpání betonu.
Moderní kondenzační kotle pro topení s ekonomickou úsporou - servis a prodej
Moderní kondenzační kotle pro topení s technologickou i ekonomickou úsporou - servis a prodej nabízí firma Servis plynospotřebičů ve Znojmě.
Servis plynospotřebičů Petr Hromádka
Výstavba a rekonstrukce koupelen, koupelnové studio
Projektovou dokumentaci, rekonstrukci a výstavbu koupelen nebo zednické obkladačské a vodoinstalační práce pro Vás zajistí ve Znojmě firma FATO Hlaváč, s.r.o.
FATO Hlaváč, s.r.o.
Servis, oprava, výměna plynové, kondenzační kotle Znojmo
Servis a opravy a výměny plynových a kondenzačních kotlů a dalších plynových spotřebičů poskytuje firma Servis plynospotřebičů Petr Hromádka, ze Znojma.
Servis plynospotřebičů Petr Hromádka
Koupelnové studio, rekonstrukce koupelny za přijatelné ceny
Znojemská firma FATO Hlaváč s.r.o. pro Vás zajistí rekonstrukci koupelny a služby s tím související jako obkladačské práce, rozvody plynu, vody a topení.
FATO Hlaváč, s.r.o.
Oslovte odborníka na pokládku obrubníků a zámkové dlažby, či realizaci kanalizací
Hledáte-li firmu, která se postará o pokládku obrubníků a zámkové dlažby, či zrealizuje výstavbu opěrných zdí nebo například kanalizací, pak oslovte firmu Autodoprava Bohdálek.
Autodoprava Bohdálek Znojmo Zemní a výkopové práce
Poplastované bezúdržbové čtyřhranné pletivo s dlouhou životností
Poplastované bezúdržbové čtyřhranné pletivo, které vyniká dlouhou životností, dodává v okolí Břeclavi a Mikulova firma GAVES - DM s.r.o.
Olejová lázeň – čištění a ošetřování olejovaného dřeva a korku
Šetrnou a účinnou metodu čištění a ošetřování-doolejování olejovaného dřeva a korku Vám zajistí ošetřovací voskový olej euku refresh z produktové řady Eukula od společnosti floorcolor servis s.r.o..
Obkladačské práce – rychle, kvalitně, spolehlivě
Obkladačské práce ve venkovních i vnitřních prostorách zajistí firma FATO Hlaváč z Moravského Krumlova. Dlažby a obklady položíme rychle, kvalitně a spolehlivě.
FATO Hlaváč, s.r.o.
Zemní a výkopové práce - veškeré terénní úpravy minibagrem a smykovým nakladačem
Společnost Autodoprava Bohdálek provádí zemní a výkopové práce na Jižní Moravě, zejména v okolí Znojma. Na veškeré práce požíváme moderní a výkonnou techniku.
Autodoprava Bohdálek Znojmo Zemní a výkopové práce