ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

Stavebnictví je důležitým hospodářským odvětvím, které se specializuje na stavební výrobu. Zajišťuje výstavbu, rekonstrukci, demolici i modernizaci sociálních, průmyslových, zemědělských, dopravních i energetických objektů, stavby pozemní, podzemní, vodohospodářské i speciální. Jde o domy, průmyslové objekty, silnice, mosty, přehrady, stožáry atd.

Stavební materiály a drobné domácí potřeby pro dům a zahradu – kvalitní sortiment za nejlepší cenu
Na prodej širokého sortimentu stavebních materiálů a drobných domácích potřeb pro dům a zahradu za bezkonkurenční cenu se v okolí Miroslavi a Čejkovic zaměřuje prodejna Stavebniny EKOČEK.
Stavebniny EKOČEK
Půjčovna stavební, zahradní techniky, nářadí, lešení pro Vaši kvalitní práci
Autodoprava Bohdálek z Moravského Krumlova provozuje půjčovnu nářadí. Pronajmeme Vám stavební nářadí, svářečky, centrály, pojízdné hliníkové věže, bourací, vrtací i zahradní techniku. Za výhodné ceny.
Autodoprava Bohdálek Znojmo Zemní a výkopové práce
Stavební práce – rekonstrukce, půdní vestavby, fasády, regenerace bytových domů
Široké spektrum stavebních prací poskytuje v okolí Hrušovan nad Jevišovkou firma Kobliha Stavitelství. Realizujeme rekonstrukce, půdní vestavby, fasády, revitalizace bytových domů apod.
KOBLIHA STAVITELSTVÍ s.r.o.
Instalace ochranných prvků pro sprinklery – sloupky, stěny z pevného pletiva
Instalaci ochranných prvků, které zabrání poškození sprinklerů v budovách, zajistí firma EKOČEK. Montujeme ochranné protinárazové sloupky a stěny z pevného pletiva.
EKOČEK s.r.o. Stavební firma
Skládané betonové ploty jsou hitem letošní doby - rychlá stavba, dlouhá životnost, dostupná cena
Firma NOJA betonové ploty se zabývá výrobou a montáží bezúdržbových designových plotů s dlouhou životností, rychlou stavbou a za dostupné ceny - hitem letošní doby jsou skládané betonové ploty.
NOJA betonové ploty Výroba a montáž betonového oplocení
Plynové, kondenzační kotle - profesionální servis, opravy, revize, montáž
Ověřenou firmou na opravy, servis a montáže plynových spotřebičů je Petr Hromádka ze Znojma.
Servis plynospotřebičů Petr Hromádka
Dekorační čtverce Zenturo Pixels – ozdobné plotové výplně tvoří různé tvary na plotě
Zajímavé tvary na plotě vytváří dekorační čtverce Zenturo Pixels, které prodává společnost GAVES-DM s.r.o. se sídlem ve Znojmě. Firma se zabývá montáží oplocení v celém Jihomoravském kraji.
Splňte si sny stavbou rodinného domu na klíč či rekonstrukcí Vašeho bydlení
Zednictví Pokorný ze Znojma provádí stavby rodinných domů na klíč, jejich opravy a rekonstrukce. Postaráme se o stavbu od hrubé stavby až po fasádu. Působíme také v Moravském Krumlově a Ivančicích.
Zednictví Jiří Pokorný Znojmo Stavební práce
Realizace administrativních prostor, kanceláří v průmyslových halách
Výstavbu administrativních prostor - kanceláří- v průmyslových halách realizuje firma EKOČEK. Dodáváme administrativní vestavky pro průmyslové haly.
EKOČEK s.r.o. Stavební firma
Kompletní elektroinstalační práce průmyslových zařízení
Kompletní elektroinstalační práce na robotických a průmyslových zařízeních malého i velkého rozsahu zajišťuje společnost SD Install, která sídlí ve Znojmě.
SD Install Gustav Schuh
Betonové ploty a oplocení – celobetonové, s výplní ze dřeva nebo kovu
Výrobu a instalaci betonových plotů zajistí v okolí Znojma a Třebíče firma NOJA betonové ploty. Dodáváme celobetonové oplocení nebo betonové ploty s výplní ze dřeva a kovu.
NOJA betonové ploty Výroba a montáž betonového oplocení
Dodávka klimatizací pro firmu i domácnost - návrh, realizace a odborný servis
Dodávkou klimatizací pro firmy i domácnosti se zabývá společnost LEDO servis se sídlem u Znojma. Zajistíme návrh, realizaci i odborný servis.
Karel Kašpar LEDO servis
Betonování základů bytových i nebytových staveb, základové desky rodinných domů
Betonování základů pro různé typy staveb a základové desky rodinných domů svěřte do rukou firmy Beton Znojmo, specialistů v oboru dopravy a čerpání betonu, anhydritu i cementového potěru.
Výstavba komerčních prostor – komerční stavby na klíč
O realizaci komerčních prostor na klíč se v okolí Znojma postará firma Atlanta a.s. Stavíme autocentra, prodejní haly, administrativní budovy a budovy pro veřejný sektor.
ATLANTA, a.s.
Kompletní zemní, výkopové práce a terénní úpravy
Společnost ATLANTA a.s. poskytuje kompletní zemní, bourací a výkopové práce, terénní úpravy, hutnění zpevněných ploch v jakémkoli rozsahu ve Znojmě a okolí.
ATLANTA, a.s.
Klasické a moderní stylové obklady a dlažby do koupelen
Klasické stylové či moderní a zároveň designové obklady a dlažby do koupelen v různých barevných variacích zakoupíte v okolí Moravského Krumlova a Ivančic u FATO Hlaváč
FATO Hlaváč, s.r.o.
Opravy, servis, čištění, revize plynových spotřebičů, plynový kotel, bojler
Opravy, servis, čištění a revize veškerých plynových spotřebičů, kotlů, bojlerů a dalších plynospotřebičů provádí firma Servis plynospotřebičů Petr Hromádka.
Servis plynospotřebičů Petr Hromádka
Zakázková výroba betonových výrobků – sloupky, podezdívky, zákrytové desky, betonové desky
Betonové výrobky na zakázku zhotoví v okolí Znojma a Třebíče firma NOJA betonové ploty. Vyrábíme betonové sloupky, podezdívky, zákrytové desky nebo plotové desky.
NOJA betonové ploty Výroba a montáž betonového oplocení
Venkovní mrazuvzdorná dlažba na terasy, balkóny a chodníky a vnitřní obklady a dlažby - prodej
Široký sortiment obkladů a dlažeb zakoupíte v okolí Znojma v prodejně stavebnin firmy Ekoček. Prodáváme vnitřní obklady a dlažbu ale i mrazuvzdornou dlažbu pro venkovní použití.
Stavebniny EKOČEK
Materiál pro suchou výstavbu – sádrokartonové desky, profily, tmely, tepelná izolace
Veškerý potřebný materiál pro suchou výstavbu, jako jsou sádrokartonové desky, profily, tmely a tepelná izolace a další příslušenství za výhodné ceny prodávají Stavebniny Ekoček.
Stavebniny EKOČEK
Výroba, montáž a doprava odolných betonových plotů v různých barevných provedeních
Designové betonové ploty s různou povrchovou strukturou odolné vůči mrazu i povětrnostním vlivům v barevném odstínu podle přání zákazníka vyrobí, doveze a namontuje firma NOJA betonové ploty.
NOJA betonové ploty Výroba a montáž betonového oplocení
Mobilní ploty - plotové panely pro dočasné mobilní oplocení
Výrobou a dodávkou mobilního oplocení pro dočasné ohraničení stavenišť, sportovšť a dalších prostor se zabývá firma Ploty Gaves ze Znojma.
Hledáme nové spolupracovníky pro montáže oken a dveří - práce, brigáda Znojmo
Hledáme spolupracovníky do našeho týmu na montáže oken a dveří - jsme stabilní firma EVOokna Tomáš Makeš se sídlem v Tulešicích na Znojemsku.
EVOokna Okna a dveře Znojmo
Čerpání betonu do dálky a výšky i na stavbách s nedostatkem prostoru
O dodávku a čerpání betonu do dálky i výšky pomocí halového čerpadla, a to i na stavbách s nedostatkem prostoru, se postará firma Beton Znojmo.
Tesařské, pokrývačské a klempířské práce
Společnost STŘECHY HAAS s.r.o. se zabývá kompletními tesařskými, pokrývačskými a klempířskými pracemi. Realizujeme a rekonsruujeme střechy.