ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

Stavebnictví je důležitým hospodářským odvětvím, které se specializuje na stavební výrobu. Zajišťuje výstavbu, rekonstrukci, demolici i modernizaci sociálních, průmyslových, zemědělských, dopravních i energetických objektů, stavby pozemní, podzemní, vodohospodářské i speciální. Jde o domy, průmyslové objekty, silnice, mosty, přehrady, stožáry atd.

Realizace a rekonstrukce koupelen, bytového jádra, projektová dokumentace
Demontáž koupelen, bytového jádra, rekonstrukce, projektovou dokumentaci a samotnou realizaci provádí firma FATO Hlaváč, s.r.o. z Moravského Krumlova, okresu Znojmo.
FATO Hlaváč, s.r.o.
Klimatizace FUJITSU a TOSHIBA - dokonalé ochlazení místnosti v letních dnech - prodej
Kvalitní klimatizace značek FUJITSU a TOSHIBA vám zajistí společnost bbklima99, s.r.o. ve Znojmě a výsledkem vám bude dokonalé prostředí pro práci nebo odpočinek.
Klimatizace a vzduchotechnika Znojmo, bbklima99 s.r.o.
Inženýrská činnost v oboru pozemního stavitelství včetně zastoupení klienta na úřadech
Inženýrskou činnost v oboru pozemního stavitelství včetně zastoupí klienta na úřadech zajišťuje v okolí Znojma Architektonická a inženýrská kancelář ZNOJMOPROJEKT Ing. arch. Radomír KAMAN, s.r.o.
ZNOJMOPROJEKT Ing. arch. Radomír KAMAN, s.r.o.
Bezpečné vytápění -  montáž fasádních komínů, kouřovodů a stavba komínů
Pokud chcete bezpečnost při vytápění, obraťte se na společnost Jaroslav Křivánek – KOMINICTVÍ s. r. o. ze Znojma, která Vám zajistí montáž fasádních komínů, kouřovodů a stavbu komínů SCHIEDEL.
Jaroslav Křivánek - KOMINICTVÍ s.r.o.
Stavební a zednické práce, výstavba bytových i nebytových prostor
Kompletní práce v oblasti stavitelství od zednických prací přes betonářské nebo projekční práce pro Vás zajistí znojemská firma ATLANTA, a.s., která je profesionálem na trhu.
ATLANTA, a.s.
Klimatizace do bytů i kanceláří – ciťte se příjemě i v horkých letních dnech
Široký sortiment klimatizací vhodných do bytů i kanceláří naleznete u firmy bbklima99, s.r.o., specialisty na prodej, montáž a servis klimatizací.
Klimatizace a vzduchotechnika Znojmo, bbklima99 s.r.o.
Pronájem a servis mobilních toalet. Mobilní toalety potřebné na kulturních a společenských akcích
Pronájem a servis mobilních toalet poskytuje firma Autodoprava Bohdálek. Mobilní toalety ocení obce a města při pořádání kulturních a společenských akcích.
Autodoprava Bohdálek Znojmo Zemní a výkopové práce
Rekonstrukce bytů a rodinných domů - veškeré řemeslné práce
Kompletní rekonstrukci bytů a rodinných domů zajistí ve Znojmě, Miroslavi a jejich blízkém okolí Zednictví Jiří Pokorný.
Zednictví Jiří Pokorný Znojmo Stavební práce
Stavby pro výrobu a služby, bytová výstavba
Stavbu bytových prostor a komplexů či stavbu objektů pro výrobu a služby zajistí v okolí Znojma a Třebíče stavební společnost ATLANTA, a.s.
ATLANTA, a.s.
Potrubní součásti – ploché a otačivé příruby
O výrobu a dodávku potrubních součástí, jako jsou ploché a točivé příruby podle různých typů výrobních norem nebo atypických typů se postará firma AR Brno z Miroslavi.
AR Brno, spol. s r.o. Příruby a potrubní součásti
Hliníkové okna a dveře - dlouhá životnost, izolační vlastnosti a moderní design
Společnost EVOokna sídlící nedaleko Moravského Krumlova poskytuje kvalitní a odolné hliníkové dveře a okna, které vynikají dlouhou životností a dobrými izolačními vlastnostmi.
EVOokna Okna a dveře Znojmo
Přivařovací a točivé příruby pro spojení armatur
Závitové, zaslepovací, točivé, krkové a ploché přivařovací příruby z kvalitních materiálů vyrábí česká společnost AR Brno, spol. s.r.o.
AR Brno, spol. s r.o. Příruby a potrubní součásti
Výstavbu rodinných domů na klíč zajistí firma Zednictví Jiří Pokorný
Pokud byste si rádi postavili nový dům, nebo třeba jen uvažujete o rekonstrukci, obraťte se na společnost Zednictví Jiří Pokorný ve Znojmě a blízkém okolí.
Zednictví Jiří Pokorný Znojmo Stavební práce
Nábor nových posil se zájmem a znalostí montáže průmyslových elektroinstalací
Firma SD Install ze Znojma rozšiřuje své řady o posily se zájmem o průmyslové elektroinstalace. Staňte se součástí týmu zajišťujícího kompletní elektroinstalací průmyslových linek a výrobních celků.
SD Install Gustav Schuh
Výroba přírub, potrubních součástí T, Y kusy, tvarovek  T-kus
Záslepky potrubí, svařované tvarovky, příruby, potrubní součásti, T kusy, Y kusy, krkové, závitové, točivé i ploché příruby zajistí firma AR Brno, spol. s r.o.
AR Brno, spol. s r.o. Příruby a potrubní součásti
Interiérové otočné, posuvné, bezfalcové, skládací a  moderní celoskleněné dveře
Různé typy interiérových dveří s možností speciálních povrchových úprav objednávejte u firmy Lukáš Nekula Podlahy a dveře. Pro moderní interiéry dodáváme atraktivní celoskleněné dveře.
Profesionální demoliční a bourací práce, odvoz suti
Profesionální demoliční a bourací práce v plném rozsahu, včetně odvozu suti zajistí rychle a bezpečně společnost Autodoprava Bohdálek ze Znojma.
Autodoprava Bohdálek Znojmo Zemní a výkopové práce
Sortiment doplňků pro vchodové dveře - různé typy klik, madel a rozet
Nejen madla, ale i další doplňky vchodových dveří výrazným způsobem dotváří jejich vzhled. Firma PERITO s.r.o. je dodavatelem širokého sortimentu různých typů klik, madel a rozet.
Výstavba parkovišť, chodníků, zpevněných cest a místních komunikací pro města a obce
Výstavbou parkovišť, chodníků, menších zpevněných cest a komunikací a dalších drobných dopravních staveb ve městech a obcích se zabývá firma BobaStav.
Odborná aplikace izolační měkké pěny EXY 09 a tvrdé pěny EXY 39 – sníží vznik vlhkosti a plísně
Specialisty v oboru aplikací izolačních stříkaných pěn EXY 09 a EXY 39 najdete u společnosti IZO-PUR působící v okolí Brna, a také v lokalitě Brno-venkov. Kvalitní tepelná izolace.
Možnosti povrchových úprav vstupních dveří, barvy a dekory dveřních výplní
Možnosti povrchových úprav, barevných provedení a dekorů dveřních výplní. Firma PERITO Vám poradí, jaké barvy a dekory lze použít na plastové, hliníkové či skleněné dveřní výplně.
Výstavba a úpravy průmyslových objektů a administrativních budov
Stavební úpravy v komerčních objektech a výstavbu či stavební úpravy průmyslových objektů v Jihomoravském kraji svěřte do rukou zkušené stavební firmy EKOČEK s.r.o.
EKOČEK s.r.o. Stavební firma
Realizace mokřadů, odbahňování rybníků – výstavba ve vodním hospodářství
Výstavbu ve vodním hospodářství provádí v okolí Znojma a Moravského Krumlova firma BoBaStav s.r.o. Budujeme mokřady a odbahňujeme a čistíme rybníky.
Prosklení vchodových dveří – bezpečnostní, tepelně-izolační, čiré a dekorativní
Designové ornamentní, klasické čiré,dekorativní vitrážové, speciální zrcadlové prosklení, ale také tepelně-izolační a vysoce odolné bezpečností prosklení vchodových dveří zajišťuje firma PERITO s.r.o.
Zakázková výroba a montáž interiérových dveří s atypickými rozměry, které šetří prostor
O zakázkovou výrobu a montáž interiérových dveří s atypickými rozměry se postará firma Lukáš Nekula – Podlahy a dveře ze Znojma. Dodáváme dveře, které ladí se stylem vašeho domova a šetří prostor.