ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

Stavebnictví je důležitým hospodářským odvětvím, které se specializuje na stavební výrobu. Zajišťuje výstavbu, rekonstrukci, demolici i modernizaci sociálních, průmyslových, zemědělských, dopravních i energetických objektů, stavby pozemní, podzemní, vodohospodářské i speciální. Jde o domy, průmyslové objekty, silnice, mosty, přehrady, stožáry atd.

Prodej konstrukčního a stavebního řeziva, OSB a CETRIS desek
Konstrukční a stavební řezivo zakoupíte v okolí Znojma ve Stavebninách EKOČEK. Prodáváme krovy, střešní latě, prkna, fošny, hranoly, ale také OSB a CETRIS desky.
Stavebniny EKOČEK
Posuvné terasové, balkónové dveře - pohodlný přístup na balkón nebo terasu a prosvětlený interiér
Získejte pohodlný přístup na Váš balkon nebo terasu díky posuvným terasovým, případně balkónovým dveřím s izolačním dvojsklem nebo trojsklem od společnosti EVOokna.
EVOokna Okna a dveře Znojmo
Doprava a čerpání anhydritu– aplikování samonivelačního potěru
Dopravu a čerpání anhydritu - samonivelačního potěru zajistí firma Beton Znojmo. Anhydritový potěr aplikujme do rodinných domů i komerčních objektů
Zahradnické potřeby – prodejna zahradnických potřeb, nářadí Fiskars
Veškeré nářadí pro práci na zahradě prodává prodejna zahradnických potřeb Zelená zahrada ve Znojmě. Nakoupíte u nás kvalitní zahradnické nářadí Fiskars.
Zelená zahrada
Výroba a montáž stěnových panelů na dřevostavby – rychle postavená hrubá stavba domů na klíč
Pomocí stěnových panelů na dřevostavby se rychle postaví celá hrubá stavba nejen domů na klíč. Snadné řešení vnitřních příček i nosných stěn. O výrobu a montáž se postará firma KARPEN PLUS s.r.o.
Stěnové panely na dřevostavby Karpen plus s.r.o.
Pronájem a servis mobilních toalet, wc na sportovní, kulturní akce, festivaly
Krátkodobý i dlouhodobý pronájem mobilních wc pro kulturní i sportovní akce v okolí Znojma, Moravského Krumlova nebo Pohořelic poskytne firma Autodoprava Bohdálek.
Autodoprava Bohdálek Znojmo Zemní a výkopové práce
Zemní a výkopové práce - realizace základů pro stavby budov a terénní úpravy
Společnost ERTRANS, družstvo provádí výkopy základů pro stavby budov, demolice, výkopy kanalizací, terénní úpravy a také výstavbu inženýrských sítí v Moravském Krumlově a okolí.
Moderní bydlení v rodinných domech na klidném okraji Znojma
Obytný soubor Mansberk, nový rezidenční projekt ve Znojmě Příměticích - k prodeji 8 rodinných domů s terasou, garáží i parkovacím stáním. Pro více informací kontaktujte Znojemské reality s.r.o..
Výstavba a opravy pozemních komunikací, příjezdových cest
Výstavbu pozemních komunikací a příjezdových cest, cyklostezek a dalších cest svěřte do rukou stavební společnosti DS DUMA. Postaráme se také o rekonstrukci dopravních staveb.
Kyvná střešní okna s integrovaným tepelným límcem a zavedenou ventilací
Profesionální okna s tepelným límcem, která jsou skvělou volbou pro každou domácnost. Firma EVOokna se postará a dodávku a montáž kyvných střešních oken se zabudovanou ventilací.
EVOokna Okna a dveře Znojmo
Pokládka laminátových podlah s  realisticky přírodním vzhledem a vynikající ochranou vůči poškození
Bezkonkurenčně kvalitní laminátové podlahy s realisticky přírodním vzhledem, které Vám pomohou vytvopřit opravdu mimořádné interiéry, pokládá v okolí Znojma firma Lukáš Nekula Podlahy a dveře.
Betonové stříšky s okapovou drážkou, sloupové hlavice k betonovým plotům
Betonové stříšky s okapovou drážkou odolné vůči mrazu a také sloupové hlavice k betonovým plotům vyrábí firma NOJA betonové ploty.
NOJA betonové ploty Výroba a montáž betonového oplocení
Výroba potrubních dílů – všestranné využití, kvalitní materiály
Společnost AR Brno dodává potrubní díly -přivařovací, točivé příruby. Výrobu zajišťujeme dle potřeb zákazníka na míru. Používáme kvalitní materiály pro různá odvětví a průmysl.
AR Brno, spol. s r.o. Příruby a potrubní součásti
Unikátní oplocení gabionovými stěnami - prodej, dodávka, montáž gabionových stěn
Oplocení a ozdobný zahradní koncept v jednom - to jsou unikátní gabunové stěny, jejichž dodávku a montáž zajišťuje v okolí Znojma a Třebíče firma Ploty Gaves.
Prodej nábytkových kluzáků - dokonalá ochrana podlah před poškozením
Nábytkové kluzáky a podložky značky ScratchNoMore, které ochrání vaši podlahu před poškrábáním a poškozením, vám dodá společnost floorcolor servis s.r.o. se sídlem ve Znojmě.
Příprava podkladu pod samonivelační anhydritovou podlahu
Firma Beton Znojmo se kromě samotné aplikace anhydritové podlahy postará o kompletní přípravu podkladu pro samonivelační anhydritový potěr.
Podlahy pro nadměrnou zátěž, odolné vůči vlhku – čerpání cementového potěru
Podlahy odolné vůči vlhku a vhodné do prostor s nadměrnou zátěž dodává firma Beton Znojmo. Postaráme se o čerpání cementového potěru v okolí Znojma a Třebíče.
Sádrokartonářské práce – podhledy, příčky, tepelná a zvuková izolace
O veškeré sádrokartonářské práce na Znojemsku se postará zednictví Jiří Pokorný. Montujeme podhledy, příčky, tepelné i zvukové izolace.
Zednictví Jiří Pokorný Znojmo Stavební práce
Realizace asfaltových komunikací včetně chodníků
Pokud potřebujete ve městě nebo obci postavit novou asfaltovou komunikaci včetně přilehlých chodníků, obraťte se na firmu DS DUMA s.r.o. ze Znojma, která se postará o realizaci této dopravní stavby.
Hliníkové vstupní vchodové dveře, hliníková okna
Společnost EVOokna se sídlem v Čermákovicích Vám zajistí hliníková okna a hliníkové vstupní vchodové dveře dle Vašeho výběru.
EVOokna Okna a dveře Znojmo
Průmyslová elektroinstalace sušičky na dřevěnou štěpku s přidruženou pecí na bioodpad
Firma SD Install realizuje průmyslovou elektroinstalaci, kde předmětem instalace je sušička na dřevěnou štěpku s přidruženou pecí na bioodpad, jejíž teplo je rozváděno do sušičky na dřevěnou štěpku.
SD Install Gustav Schuh
Bourací, zemní, výkopové práce a terénní úpravy moderní technikou
Bourací, zemní, výkopové práce a terénní úpravy moderní technikou, nákladní a kontejnerovou dopravou zajistí na Znojemsku firma ERTRANS, družstvo
Realizace litých betonových podlah s rovným a pevným povrchem
O realizaci litých betonových podlah s rovným a pevným povrchem, které jsou vhodné do novostaveb i rekonstruovaných objektů, se postará firma Beton Znojmo.
Stavba a rekonstrukce obecních nebo městských chodníků včetně zemních prací
Stavbu nebo rekonstrukci městských a obecních chodníků včetně zemních prací zajišťuje v Jihomoravském kraji firma DS DUMA ze Znojma.
Podlahářství – kompletní dodávka podlahy na míru od přípravy podkladu až po dodávku finální krytiny
Kompletní dodávku podlahy na míru od přípravy podkladu po dodávku finální krytiny a její následnou údržbu zajistí firma Podlahy a dveře Lukáš Nekula ze Znojma.