ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

Stavebnictví je důležitým hospodářským odvětvím, které se specializuje na stavební výrobu. Zajišťuje výstavbu, rekonstrukci, demolici i modernizaci sociálních, průmyslových, zemědělských, dopravních i energetických objektů, stavby pozemní, podzemní, vodohospodářské i speciální. Jde o domy, průmyslové objekty, silnice, mosty, přehrady, stožáry atd.

Zemní práce  - terénní úpravy, skrývky, práce s UNC
Veškeré zemní práce svěřte do rukou firmy Kobliha Stavitelství z Hrušovan nad Jevišovkou. Provádíme terénní úpravy, skrývky a další práce s multifunkčním strojem UNC.
KOBLIHA STAVITELSTVÍ s.r.o.
Rekonstrukce koupelny od návrhu až po realizaci - montáž sprchových koutů, sanitární keramiky
Toužíte po nové koupelně? Rekonstrukci koupelny od návrhu až po realizaci Vám zajistí FATO Hlaváč, s.r.o. Moravský Krumlov. Provádí odbornou montáž sprchových koutů, sanitární keramiky přímo na míru.
FATO Hlaváč, s.r.o.
Betonové ploty na klíč přímo od výrobce včetně dopravy a odborné montáže
O realizaci betonových plotů na klíč se na Znojemsku a Třebíčsku postará firma NOJA betonové ploty. Objednejte si betonové ploty přímo od výrobce včetně dopravy a odborné montáže.
NOJA betonové ploty Výroba a montáž betonového oplocení
Výroba křídlových a posuvných bran včetně motoru – bezúdržbové brány na míru
Na výrobu a montáž křídlových a posuvných bran včetně zajištění kvalitního motoru se zaměřuje Umělecké kovářství a zámečnictví Lukáše Severy ze Znojma,který obstarává bezúdržbové kovové brány na míru.
Umělecké kovářství a zámečnictví Lukáš Severa
Instalace průmyslových zařízení, potrubních systémů zajistíme pro celou Evropu
Náš profesionální tým Vám poskytne přesné řešení a instalaci průmyslových zařízení na území celé Evropy - demontáže, montáže i opravy potrubních systému přenechejte na nás.
Schuh Industry Group
René Leikep - Vaše cesta k nádherným interiérům a exteriérům - malířské a natěračské služby
René Leikep přináší dokonalost do každého detailu - expertní malování a nátěry, včetně dekorativních stěrek, pro domovy, kanceláře a veřejné prostory ve Znojmě a okolí.
René Leikep malíř, lakýrník, natěrač Znojmo
Instalace, svařování potrubí pro energetický, chemický potravinářský průmysl
Instalace a svařování potrubí pro energetický, chemický nebo potravinářský průmysl má v malíčku Znojemská společnost Schuh Industry Group - kontaktujte nás pro domluvení zakázky v ČR i v zahraničí.
Schuh Industry Group
Vodoinstalatérské a kanalizační práce
Komplexní vodoinstalatérské a kanalizační práce provádí ve Znojmě, Moravském Krumlově a Ivančicích společnost FATO Hlaváč, s.r.o. Svěřte se skutečným odborníkům z oboru!
FATO Hlaváč, s.r.o.
Projekce staveb, projektová a inženýrská kancelář Jihomoravský kraj
Na projektování staveb a provoz projektové a inženýrské kanceláře působící v Jihomoravském kraji se zaměřuje společnost ZNOJMOPROJEKT Ing. arch. Radomír KAMAN, s.r.o.
ZNOJMOPROJEKT Ing. arch. Radomír KAMAN, s.r.o.
Výhody betonových plotů oproti jiným typům oplocení, speciální složení betonových plotů
Soukromí, bezpečnost, snadná a rychlá montáž, nenáročná údržba – to je jen několik málo výhod, které přináší betonové ploty se speciálním složením od společnosti NOJA betonové ploty.
NOJA betonové ploty Výroba a montáž betonového oplocení
Pořiďte si u nás garážová vrata – zaručená kvalita a spokojenost od zkušených dodavatelů
Společnost BT Haus ze Znojma zajišťuje garážová vrata. Objednejte si u zkušených dodavatelů kvalitní ať už sekční, křídlová či roletová garážová vrata. Vše pro Vaši bezpečnost s nadčasovým designem.
BT HAUS s.r.o.
Stavby pro výrobu a služby – realizace, rekonstrukce a opravy prováděné specialisty
Na realizaci staveb pro výrobu a služby, rekonstrukci a opravy se zaměřují specialisté na pozemní stavby působící v oblastech Znojma a Třebíče ze společnosti ATLANTA, a.s. s dlouholetými zkušenostmi.
ATLANTA, a.s.
SDK příčky s minerálním podhledem a protipožárními okny – rychlé a levné řešení pro rozdělení prostoru
Na dodávku SDK příček s minerálním pohledem a protipožárními okny, které slouží jako rychlé řešení pro rozdělení prostoru se zaměřuje společnost EKOČEK s.r.o. působící v okolí Brna-venkov a Znojma.
EKOČEK s.r.o. Stavební firma
Elektromontáže a elektromontážní práce
Elektromontáže a elektromontážní práce pro průmyslové, veřejné i soukromé objekty.
ZMES, s. r. o.
Fotovoltaika na střechu rodinného domu, na klíč - kvalitní dodávka fotovoltaické elektrárny
Kvalitní dodávka fotovoltaické elektrárny na střechu je dnes velice vyhledávaná. Oslovte firmu PV Solution, která Vám zajistí fotovoltaiku na klíč - realizace provádíme ve Znojmě, Třebíči, Ivančicích.
PV Solutions Fotovoltaické elektrárny Znojmo
Prodej kvalitních stavebních materiálů od prověřených dodavatelů za příznivé ceny
Stavebniny, kde najdete veškerý sortiment stavebních materiálů, i s doplňkovými službami, jako je například technické poradenství. Navštivte KOBLIHA STAVITELSTVÍ s.r.o. v Hrušovanech nad Jevišovkou.
KOBLIHA STAVITELSTVÍ s.r.o.
Výroba plotů na zakázku – brány, ploty a branky na míru od profesionálů ve svém oboru
Na zakázkovou výrobu kvalitních a moderních plotů, bran a branek na míru od profesionálů ve svém oboru se zaměřuje společnost Umělecké kovářství a zámečnictví Lukáše Severy ze Znojma.
Umělecké kovářství a zámečnictví Lukáš Severa
Dodávka a montáž filtračního zařízení pitné vody pro domácnosti
Dodávku a montáž zařízení pro filtraci pitné vody v domácnostech zajistí ve Znojmě a jeho blízkém okolí firma bbklima99, s.r.o.
Klimatizace a vzduchotechnika Znojmo, bbklima99 s.r.o.
Betonářské práce – kvalitní průmyslové podlahy
S betonářskou prací a betonáží průmyslových podlah Vám pomůže stavební společnost ATLANTA, a.s. ze Znojma, která provádí lité podlahy - anhydritové, cementové.
ATLANTA, a.s.
Fotovoltaické ostrovní systémy, řešení na míru - ideální pro chaty nebo domácí spotřebiče
Společnost PV Solution Vám zajistí ostrovních fotovoltaické systémy na míru ve Znojmě, Třebíči, Ivančicích a blízkém okolí - jsou ideální pro chaty nebo domácí spotřebiče.
PV Solutions Fotovoltaické elektrárny Znojmo
Zednictví, stavební a zednické práce, bourací práce, Moravský Krumlov
Stavební a zednické práce, zednictví, bourací práce, kompletní výstavba rodinných domů a bytů, obkladačské i dlažební práce a další provádí firma Zednictví Jiří Pokorný.
Zednictví Jiří Pokorný Znojmo Stavební práce
Výkopové, demoliční práce a terénní úpravy pod záštitou zkušené firmy
Výkopové, demoliční a terénní práce jsou služby, které nabízí firma Kontejnery Znojmo s.r.o. v Hrušovanech nad Jevišovkou. Provádíme výkopy základů pro dům, demolice objektů a terénní úpravy.
Autodoprava Bohdálek Znojmo Zemní a výkopové práce
Zdící prvky, kvalitní cihly a zdící systémy značek Porotherm, Ytong a Heluz
Veškeré potřebné zdící prvky pro Vaši stavbu pořídíte v prodejně stavebnin Kobliha Stavitelství v Hrušovanech nad Jevišovkou. Prodáváme kvalitní cihly a zdící systémy Porotherm, Ytong a Heluz.
KOBLIHA STAVITELSTVÍ s.r.o.
Materiál na stavbu šikmé i ploché střechy, pro střešní konstrukce - stavebniny pro každého
Materiál pro střešní konstrukce, na stavbu šikmé i ploché střechy seženete za příjemnou cenu ve stavebninách EKOČEK s.r.o. v Jiřících u Znojma. Prodáváme materiál pro každou stavbu.
Stavebniny EKOČEK
Stavba sušárny na dřevní štěpku včetně uvedení do provozu - navýšení kapacity sušení
Na stavbu sušárny na dřevní štěpku včetně uvedení do provozu se specializuje firma SD Install. Na přání zákazníka zajistíme dostavbu pro navýšení kapacity sušení.
SD Install Gustav Schuh