ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

Stavebnictví je důležitým hospodářským odvětvím, které se specializuje na stavební výrobu. Zajišťuje výstavbu, rekonstrukci, demolici i modernizaci sociálních, průmyslových, zemědělských, dopravních i energetických objektů, stavby pozemní, podzemní, vodohospodářské i speciální. Jde o domy, průmyslové objekty, silnice, mosty, přehrady, stožáry atd.

Bezpečnostní a vchodové dveře BENEDOOR, prodej, montáž a servis
Nové bezpečnostní a vchodové dveře BENEDOOR, dveře v klasických rozměrech, prodej, montáž a servis dveří provádí specialista v oboru firma EVOokna Tomáš Makeš v Moravském Krumlově.
EVOokna Okna a dveře Znojmo
Tepelná izolace střechy, podkroví a stropů stříkanou PUR pěnou
Stříkaná polyuretanová pěna dokonale zateplí střechy, stropy i podkroví rodinných nebo bytových domů. Zateplení stříkanou pěnou svěřte do rukou firmy IZO-PUR.cz.
Příruby, výroba přírub, potrubní součásti, díly, prodej, dodávka, výroba
Příruby a potrubní součásti převážně pro energetiku, vodohospodářství, chemický průmysl, plynárenství, jadernou energetiku, vyrábí a dodává firma AR Brno, spol. s r.o.
AR Brno, spol. s r.o. Příruby a potrubní součásti
Rodinné domy – výstavba rodinných domů na klíč
Výstavbu široké škály rodinných domů na klíč od nízkoenergetických staveb až po dřevostavby a domy atypických tvarů zajišťuje v celém Jihomoravském kraji stavební firma EKOČEK s.r.o.
EKOČEK s.r.o. Stavební firma
Posuvné brány a vrata s elektrickým pohonem - rodinné domy, firemní areály
Pohodlný vstup do Vašeho obydlí nebo firemního areálu zajistí firma Ploty Gaves - realizujeme posuvné brány a vrata na elektrický pohon nejen v okolí Znojma a Třebíče.
Modelace terénu a odstranění terénních nerovností dle Vašich požadavků
Veškeré zemní a výkopové práce jako je modelace terénu a odstranění nerovností na pozemcích provádí společnost ERTRANS, družstvo se sídlem ve Znojmě, ale působí po celém Jihomoravském kraji.
Doplňky vchodových dveří - klika, madlo, okopový plech, dopisní vhoz
Široký výběr doplňků pro vchodové dveře, jako jsou kliky, madla, koule, okopový plech, dopisní vhozy či biometrické přístupové systémy poskytuje spolu s designovou dveřní výplní firma PERITO.
Obkladačské práce ve venkovních i vnitřních prostorách
Profesionální a rychlé provedení obkladačských prací ve venkovních i vnitřních prostorách zajistí společnost EKOČEK, která působí zejména v okolí Pohořelic a Miroslavi.
EKOČEK s.r.o. Stavební firma
Zateplení základů staveb, soklů, podlah a stěn stříkanou tepelnou pěnovou izolací
Tepelnou izolaci základů staveb, ale také podlah a stěn stříkanou tepelnou pěnovou izolací provádí v okolí Znojma a Moravského Krumlova firma IZO-PUR.
Realizace a rekonstrukce střech Znojmo, klempířské, pokrývačské a tesařské práce
Zabýváme se komplexní realizací klempířských, pokrývačských a také tesařských prací - STŘECHY HAAS s.r.o. okres Znojmo
Přeprava nákladu nákladní a kontejnerovou autodopravou
kontejnerovou, nákladní autodopravu, přepravu nákladu, zemní a výkopové práce, odvoz suti a další zajistí ERTRANS, družstvo ze Znojma
Stříkaná pěnová izolace – nejúčinnější metoda tepelné izolace budov
Zateplete Váš rodinný dům, chatu, bytový dům nebo nebytový objekt nejúčinnější tepelnou izolací dnešní doby. O zateplení stříkanou pěnou se postará firma IZO-PUR.cz.
Komplexní zemní a výkopové práce  Znojmo, terénní úpravy, výkopy, přípojky, jezírka
Provádíme veškeré zemní práce, výkopové práce a přípojky i jezírka, pracujeme v celé České republice, nejvíce v Jihomoravském kraji.
Izolace plechových hal, garáží a kontejnerů stříkanou  pěnovou izolací
Pomocí stříkané pěnové izolace lze účinně zaizolovat plechové haly, garáže i kontejnery. Svěřte aplikaci vstřikované izolace společnosti IZO-PUR.cz.
Kompletní realizace novostaveb a výstavba zděných rodinných domů
Realizaci novostaveb, jako jsou zděné rodinné domy, které budou plně odpovídat Vašim snům a představám, zajistí v okolí Moravského Krumlova a Ivančic Zednictví Jiří Pokorný.
Zednictví Jiří Pokorný Znojmo Stavební práce
Efektivní metoda zateplení půd stříkanou pěnovou izolací
Nejvyšší tepelný komfort domů a budov zajistí zateplení jejich půdy stříkanou pěnou. Zateplení Vaší půdy stříkanou PUR pěnou realizuje firma Dušan Řezáč IZO-PUR.
Model Flora v řadě Elegance- vchodové dveře bez prosklení s nerezovou aplikací
Firma PERITO představuje novinku - Model Flora v řadě Elegance- Nadčasové, plné vchodové dveře bez prosklení, zdobené nerezovými aplikacemi ve tvaru jemných, horizontálních linek.
Izolatérství a klempířství s profi přístupem, okres Znojmo
Izolace plochých střech i zahradních jezírek či bazénů. Kompletní rekonstrukce střech od Izolace Daňhel, s.r.o. Ušetřete za vytápění i chlazení díky profesionálům v oboru izolatérství a klempířství.
Spolehlivé zateplení novostaveb i starších objektů při rekonstrukci pomocí PUR pěny
Při stavbě novostaveb či při rekonstrukci starších objektů je vhodné použít kvalitní izolaci. Společnost IZO-PUR.cz se zaměřuje na aplikaci stříkané izolační PUR pěny.
Černobílá elegance - nakonfigurujte si své vlastní vchodové dveře
Černobílá elegance, nová kampaň PERITA, Vám chce předvést módní a nadčasové řešení vchodových dveří - kombinaci bílých dveří a černých doplňků. Nakonfigurujte si dveře na webu firmy PERITO.
Vstupní dveře s vynikajícími tepelně-izolačními vlastnostmi i pro pasivní domy
Ideálními vstupními dveřmi pro váš pasivní dům, které mají výborné tepelně-izolační vlastnosti, jsou vchodové dveře s plastovou nebo hliníkovou dveřní výplní od firmy Perito.
Půjčovna stavební, hutnící a bourací techniky Moravský Krumlov
Kvalitní stavební, hutnící a bourací nářadí a techniku pro Vaše jednorázové projekty zapůjčí rychle a za výhodnou cenu společnost Agroservis Holý z Moravského Krumlova.
Kompletní kominické práce včetně revize, čištění a vymetání komínů
Kompletní kominické práce v okolí Znojma poskytuje Jaroslav Křivánek – KOMINICTVÍ s.r.o. Postaráme se o revize, čištění, vymetání i stavby komínů.
Jaroslav Křivánek - KOMINICTVÍ s.r.o.
Výmalba SDK v průmyslových halách
Výmalbu SDK v průmyslových halách, skladech, technických místností i na schodištích obstará firma Stavební činnost EKOČEK s.r.o. Působíme v okolí Brna, Znojma a Mikulova.
EKOČEK s.r.o. Stavební firma
Zemní práce, terénní úpravy pozemku, nakládka materiálu, odvoz zeminy
Zemní a výkopové práce nechte na odbornících. Zednictví Pokorný zajišťuje zemní práce, terénní úpravy pozemku, nakládku materiálu i odvoz zeminy ve Znojmě i Moravském Krumlově.
Zednictví Jiří Pokorný Znojmo Stavební práce