ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

Stavebnictví je důležitým hospodářským odvětvím, které se specializuje na stavební výrobu. Zajišťuje výstavbu, rekonstrukci, demolici i modernizaci sociálních, průmyslových, zemědělských, dopravních i energetických objektů, stavby pozemní, podzemní, vodohospodářské i speciální. Jde o domy, průmyslové objekty, silnice, mosty, přehrady, stožáry atd.

Půjčovna rámového lešení, pojízdné hliníkové věže
Půjčovna rámového lešení a pojízdné hliníkové věže od firmy Autodoprava Bohdálek za velmi příjemnou cenu. Zapůjčení i případná montáž lešení. Zpracujeme předběžnou kalkulaci
Autodoprava Bohdálek Znojmo Zemní a výkopové práce
Stavební firma provádějící bourací, zednické a stavební práce
Kvalitní profesionálně stavební, bourací a demoliční práce si můžete nechat udělat od znojemské firmy ATLANTA, a.s., která poskytuje kompletní práce v oboru stavitelství.
ATLANTA, a.s.
Jak si správně vybrat vchodové dveře - rady, tipy
Rady a tipy, jak si správně vybrat vchodové dveře, Vám poskytne firma PERITO s.r.o. - výrobce dveřních výplní pro vchodové dveře.
Klempířství, klempířské práce - montáž okapů, rýn, žlabů, oplechování komínů
Klempířské práce, odbornou montáž okapů, žlabů i oplechování komínů provádí firma Ristić s.r.o. V oboru klempířství máme bohaté zkušenosti. Působíme na Znojemsku.
Průmyslové hadice a trubky z nerezové oceli, potrubí pro rozvody kapalin i topení, dodávka
Spolehlivého dodavatele kvalitních armatur i potrubního systému naleznete v Čermákovicích, kde sídlí společnost AZ - Pokorny, s.r.o. Vyrábíme standardní i nestandardní produkty s širokým využitím.
Tesařství – rekonstrukce starých krovů, výroba nových střešních krovů a pergoly
Široké spektrum tesařských prací, jako je rekonstrukce starých střešních krovů, realizace nových střešních krovů či výroba pergol a teras, poskytuje na Znojemsku stavební firma Ristić s.r.o.
Stavební firma, stavitelství, stavební práce, domy na klíč
Stavební firma provádějící veškeré stavební práce, stavitelství, domy na klíč, stavby firemních objektů, náročnějších staveb a další zajistí Stavební firma OSP spol. s r.o.
Stavební práce, opravy a rekonstrukce domů, stavební činnost, zednické práce
Rekonstrukce a opravy domů od zednických přes tesařské a pokrývačské práce. To vše pro Vás udělá společnost ATLANTA, a.s., která sídlí v Novém Šaldorfu nedaleko Znojma.
ATLANTA, a.s.
Pokrývačské práce, pokrývačství, pokládka střešní krytiny, opravy i izolace střech
Komplexní služby v oblasti pokrývačství poskytuje firma Ristić s.r.o. Zajistíme pokrývačské práce, pokládku střešní krytiny, opravy i izolace střech v oblasti Znojma i Hrušovan nad Jevišovkou.
Betonárna s dovozem - certifikované betonové směsi, samonivelační potěry
Stavební firma OSP spol. s r.o. z Moravského Krumlova Vám zajistí dovoz certifikovaných betonových směsí a kvalitních samonivelačních potěrů z vlastní betonárny.
Renovace a ochrana vinylových podlah, linolea, kaučuku i koberců
Renovaci, hloubkové čištění, sanace, ošetření a ochranné nátěry vinylových podlah, linolea, kaučuku i koberců provádí firma Dema-servis, která působí po celé České republice.
Koupelnové studio – realizace koupelen na klíč, rekonstrukce koupelen
Realizacemi koupelen na klíč, rekonstrukcemi a přestavbou koupelen se v okolí Moravského Krumlova a Znojma zabývá koupelnové studio Stavební společnosti OSP.
Rekonstrukce domů a bytů, zednické práce, realizace střech a obkladů
Zednické a stavební práce nabízí Oldřich Král v okr. Znojmo. Vše od podlahy až po střechu včetně zámkové dlažby, teras, plotů či terénních prací. Sídlí v obci Višňová 203.
Pronájem autojeřábu AD 28 se strojníkem - jeřábnické, vyprošťovací a stavební práce
Autojeřáb AD 28 se strojníkem pronajímá firma Autojeřáby Jiří Velčovský z Brna. Vykonává vyprošťovací, stavební a jeřábnické práce, jako je například manipulace s břemeny do výšky 30 m.
Jiří Velčovský Autojeřáby Znojmo
Přesná diagnostika filtru DPF osobních, nákladních vozidel i stavebních strojů
Kromě stavební činnosti firma OSP spol s.r.o. také zajišťuje přesnou diagnostiku filtru DPF osobních, nákladních vozidel a stavebních strojů v Moravském Krumlově a jeho blízkém okolí.
Realizace zateplení, revitalizace bytových a panelových domů - kompletní modernizace domů
Dlouholeté zkušenosti v oboru revitalizace bytových a panelových domů má Stavební firma OSP spol. s.r.o. Kompletní modernizace domů realizuje v okolí Moravského Krumlova a Znojma.
Opravy, výměny a montáž koupelnového vybavení – vodovodní baterie a sifony
Společnost UNIMA KOUPELNY s.r.o. Vám zajistí na zakoupené koupelnové vybavení montáž za zvýhodněnou cenu. Kromě toho také provádíme opravy a výměny vodovodních baterií, sifonů či ventilů.
Stavební materiál na tepelnou izolaci, hydroizolační materiály - prodej za výhodnější ceny
Nakupujte stavební materiál za výhodnější ceny ve stavebninách EKOČEK s.r.o. v Jiřících u Znojma. Specializujeme se na prodej materiálu na tepelnou izolaci a hydroizolačních materiálů.
Stavebniny EKOČEK
Izolace stěn, stropů a konstrukcí z přírodních konopných vláken, Česká republika
Kvalitní produkty z přírodních konopných vláken sloužící k izolaci stěn budov, stropů a konstrukcí, má v prodeji společnost KOBE-cz s.r.o. z České republiky.
Klempířské práce – údržba, rekonstrukce, opravy klempířských prvků
Kvalitně odvedené klempířské práce zajistí společnost Jiřího Kacetla Střechy Best SDK, která působí na Znojemsku. Postaráme se o údržbu, rekonstrukce i opravy klempířských prvků.
Prodej, montáž a servis klimatizací a vzduchotechniky
Kvalitní vzduchotechniku a klimatizaci do bytu, domu, kanceláře a výrobní a průmyslové haly zajišťuje naše firma bbklima99, s.r.o. ve Znojmě a okolí.
Klimatizace a vzduchotechnika Znojmo, bbklima99 s.r.o.
Střechy, střešní konstrukce, vazníky a pergoly, stavební práce Moravský Krumlov
Sháníte-li firmu, která provádí rekonstrukce střech či jiné stavební práce v blízkosti Moravského Krumlova a okolí, pak neváhejte a obraťte se na nás. Naše firma OSP spol. s r.o., se úzce specializuje také na stavby a rekonstrukce kvalitních šikmých a plochých střech a pergol na klíč za nejnižší ceny. Našim zákazníkům dodáváme střechy, ...
Výroba a prodej kvalitních izolačních materiálů ze skelných vláken
Izolační materiály ze skelných vláken, které Vás zbaví nechtěného hluku a tepla, naleznete u KOBE-cz s.r.o., certifikovaného výrobce izolačních materiálů v Pohořelicích.
Kompletní tesařské práce – dřevěné konstrukce, krovy, pergoly, altánky
Kompletní služby v oboru tesařských prací, jako je výroba krovů, pergol či altánů zajistí na Znojemsku společnost Jiřího Kacetla Střechy Best SDK.
Sanitární keramika, vany, sprchové kouty – maloobchod a velkoobchod
Maloobchodním i velkoobchodním prodejem sanitární keramiky, sprchových koutů a van od renomovaných výrobců koupelnového vybavení se zabývá společnost UNIMA KOUPELNY s.r.o.