Textil, oděvy, obuv a doplňky patří k základním životním potřebám, kterých uspokojení vám přináší kusová i zakázková výroba a následný prodej. Můžete si vybrat různé druhy oblečení a oděvů pro účely pracovní, sportovní, společenské, běžné nošení, různé obuvi pánské, dámské, dětské včetně doplňků jako kabelky, batohy, tašky, peněženky a další.

Dětské pletené čepice a teplé zimní doplňky oblečení
Pokud hledáte pro své děti teplé, pohodlné a přitom moderní zimní čepice a doplňky vhodné do školky, školy, či jen tak na procházku, pak je společnost PLETEX tím pravým řešením.
PLETEX s.r.o.
Dámská, pánská lehká, kožená zdravotní obuv pro školství, lékaře, na doma - eshop, velkoobchod
Společnost Medistyle Otrokovice je velkoobchod zaměřený na zdravotní obuv, provozuje i eshop robmax.cz. Vybírat můžete koženou obuv pro zdravotnictví, školství i celodenní nošení a na doma.
Lehká obuv perfektní do suchého, vlhkého provozu ale i pro domácí užití
Neobyčejně měkkou, pohodlnou pracovní obuví je proslulá firma TIPABOTY s.r.o. z Třebíče, která zprostředkovává lehké obutí vhodné pro suché, vlhké provozy ale také i do domácího užití.
TIPABOTY s.r.o. Třebíč Pracovní obuv
Trička sportovní, pracovní i na volný čas ISSA LINE STRETCH z elastické bavlny – novinky
Sportovní, pracovní i volnočasová trička ISSA LINE STRETCH zajistí volnost a pohodlí při jakémkoliv pohybu. Vybírejte z novinek v katalogu společnosti Industrial Starter Czech s.r.o.
Industrial Starter Czech s.r.o.
Vybavení hotelů hotelovým textilem, úpravy interiérů, Ateliér Fábik
Ateliér Fábik vybavuje hotely hotelovým textilem a také navrhuje a realizuje interiéry. Výroba a prodej stolního a ložního prádla, závěsů, záclon.
Zakázkové krejčovství Brno, šití oděvů a hotelového a bytového textilu na míru, šití z přírodních materiálů
Společnost LS Style krejčovství s.r.o. je ryze česká výrobní firma, která se zabývá zakázkovým krejčovstvím s důrazem na kvalitu.
Prádlové gumy neboli pruženky různých rozměrů do prádla, sportovního oblečení či pyžam
Naše firma vyrábí specifické galanterní zboží pro výrobu sportovního oblečení, spodního prádla nebo pro automobilový průmysl či zdravotnictví - Výroba stuh – ELAS Liberec
Dívčí, chlapecká bavlněná čepice s fleecem a pletené  zimní čepice
Dívčí a chlapecké bavlněné čepice podšité fleecem a hřejivé pletené zimní čepice pro děti v různých barvách pořídíte na e-shopu firmy Pletex.
PLETEX s.r.o.
Komfortní a zároveň bezpečnostní zdravotní pracovní dámská a pánská obuv
Komfortní bezpečnostní pracovní obuv s ortopedickým tvarováním vyrábí profesionálové ve výrobě pracovní bezpečnostní obuvi – společnost TIPABOTY s.r.o.
TIPABOTY s.r.o. Třebíč Pracovní obuv
Kvalitní potahové látky, které jsou odolné proti zašpinění a poškození
Jihlavská firma BS-textil s.r.o. disponuje širokým výběrem potahových látek, mezi něž patří i kvalitní a moderní potahové látky odolné proti zašpinění a poškození.
BS-textil s.r.o.
Výroba pruženek tkaných, žakárových, pletených a proplétaných
Vyrábíme prádlové gumy neboli pruženky pro celou řadu oděvů, výroba pruženek různých rozměrů - Výroba stuh – ELAS Liberec
Systém záchytných sítí SafeNet pro výškové stavby, záchytné sítě jako ochrana chodců
Chcete-li to nejbezpečnější řešení ochrany chodců i Vašich zaměstnanců při provádění výškové stavby, zvolte záchytné sítě SafeNet od firmy SCASERV a.s.
SCASERV a.s. Lešení, bednění
Luxusní ortopedické matrace pro uvolnění páteře - nakupujte z domova přes e-shop
Jihlavská firma Ráj spánku ETIS s.r.o. poskytuje vše pro zdravý a kvalitní spánek. V nabídce má také kvalitní ortopedické matrace pro uvolnění páteře. Nakupujte přes e-shop.
Bytový textil s vánoční tematikou a textilní dekorace na vánoce z eshopu
Velkoobchod bytového textilu, společnost ZDEKOR Zlín, opět připraví novou kolekci bytového textilu s vánoční tematikou i dekorace na vánoce. Vše pořídíte na provozovně i na eshopu.
Pracovní obuv do kuchyně, gastro obuv
Pohodlnou a kvalitní pracovní obuv vhodnou do kuchyní a gastro provozů naleznete u českého výrobce a prodejce zdravotní pracovní obuvi tipaboty.cz z Třebíče.
TIPABOTY s.r.o. Třebíč Pracovní obuv
Dekorační látky a tkaniny pro čalouníky - originální bytový design
Dekorační látky pro čalouníky prodává velkoobchodní čalounická galanterie BS - textil s.r.o. z Jihlavy. Dodáváme různé tkaniny včetně kovového příslušenství pro originální bytový design.
BS-textil s.r.o.
Šití firemních uniforem a profesních oděvů pro firmy a různé spolky
Firma LIPTEX TRADING s.r.o. působíci v okrese bruntál se zaměřuje zejména na šití firemních uniforem, profesních obleků pro firmy a různé spolky
Klasické respirátory, NANO respirátory, nákrčníky a roušky – ochrana nejen před koronavirem
Ochranu před různými viry prostřednictvím klasických a NANO respirátorů, nákrčníků a roušek umožňuje společnost Activity promotion s.r.o. z Brna, která se postará o jejich dodávku.
Activity promotion s.r.o.
Pracovní a profesní oděvy - kvalitní a trendy pracovní oděvy na míru od Dafné profi, s.r.o.
Společnost Dafné profi, s.r.o. z Prahy pro Vás již přes 25 let navrhuje a vyrábí kvalitní a trendy profesní a pracovní oděvy, které umí vyrobit i přesně Vám na míru.
Šátky, šály, šátky s potiskem a reklamní šátky
Společnost SILK STUDIO.cz s.r.o. se zabývá prodejem šátků a šál od předních světových výrobců. Nabízí také reklamní šátky a šátky s potiskem.
Ochranné pracovní pomůcky, pracovní oděvy a obuv
Společnost MOPP - Petr Müller se zabývá prodejem ochranných pracovních pomůcek, pracovních oděvů a obuvi. Nabízí pouze kvalitní pracovní oděvy a ochranné pracovní pomůcky.
Textilní taštička na krk na nošení skleničky během degustace vína - výroba na zakázku
Zakázkovou výrobou textilních taštiček na krk - nosiček skleniček na víno určených pro návštěvníky degustace vína, se zabývá reklamní agentura STILLUS z Břeclavi.
Velice pružná proplétaná gumolana s dlouhou životností
Gumolana proplétaná s vysokou pružností pro výrobu sportovních potřeb, sportovních oděvů a automotive - Výroba stuh – ELAS Liberec
Svářečské zástěny, nehořlavé plachty pro svářeče – zakázková výroba na míru
Svářečské zástěny a nehořlavé plachty pro svářeče, které zabraňují škodlivému záření a jiskrám v okolí, na zakázku vyrábí firma Arnak s.r.o. z Ostravy.
Arnak s.r.o.
Netkaná a technická rouna - nehořlavá, voděodolná a s tepelnou a zvukovou izolací
Společnost JILANA, a.s. z Jihlavy se specializuje na vývoj a výrobu netkaných a technických roun, které najdou využití při výrobě obuvi, nábytku nebo v průmyslu.