Textil, oděvy, obuv a doplňky patří k základním životním potřebám, kterých uspokojení vám přináší kusová i zakázková výroba a následný prodej. Můžete si vybrat různé druhy oblečení a oděvů pro účely pracovní, sportovní, společenské, běžné nošení, různé obuvi pánské, dámské, dětské včetně doplňků jako kabelky, batohy, tašky, peněženky a další.

Luxusní kožené doplňky pro ty nejnáročnější - objevte naši nabídku v našem eshopu
Naše firma Různé dárky nabízí špičkové kožené doplňky pro ženy i muže od světových značek Lorenti, Peterson, Rovicky, Rolando, Always Wild a dalších.
Světelná reklama Praha
Luxusní dámské oděvy – kostýmy, šaty a halenky nejvyšší kvality
Luxusní dámské oděvy, různé provedení a barvy kostýmů, šatů, halenek a dalšího oblečení s nejvyšší kvalitou má ve svém bohatém sortimentu společnost Paula Mode z Prostějova.
Paula Mode Luxusní dámské oděvy Prostějov
Módní přehlídka představí top kousky z nové kolekce Blauer USA i dalších módních značek
Nová kolekce Blauer.USA bude součástí inspirující módní přehlídky, která proběhne 3.11. od 19.00 ve Zlíně v autosalonu BMW Synot Auto. Můžete se těšit i na kolekci Heleny Bedrnové, Mountain sport aj.
Blauer USA Store Zlín www.blauer-zlin.cz
Pánské a dámské značkové pásky Levi´s – obrovský výběr opasků v různých velikostech a šířkách
Obrovský výběr opasků v různých velikostech a šířkách, pánské, dámské i unisex pásky známé značky Levi´s má na svém e-shopu společnost Levstra, s.r.o. zaměřující se také na módu a zavazadla.
Levstra, s.r.o.
Vývojové a výzkumné centrum textilní a oděvní výroby, montáže konektorů a průmyslových dílů a součástek – možnost pronájmu externí
Firma DISTING s.r.o. z Dukovan provozuje vývojové a výzkumné centrum, kde jsou k dispozici speciální stroje nejen vývoj prototypů v textilní výrobě. Centrum pronajímáme i externím firmám.
DISTING s.r.o.
Ochranná maska na svařování Vegaview 2.5 – světlejší výhled na pracovní okolí
Světlejší výhled na okolí a vyšší bezpečnost při práci Vám zajistí profesionální maska na svařování Vegaview, kterou zakoupíte u společnosti FORMICA WELD – specialisty na svařovací techniku a doplňky.
FORMICA WELD spol. s r.o.
Svatební salon připraví návrh originálních svatebních šatů - šití na míru
Svatební salon Veronica ze Zlína není jen běžnou půjčovnou, ale zaměřuje se na šití svatebních šatů na míru. Pokud preferujete originalitu, připravíme Vám návrh modelu podle Vašich představ.
Svatební salon Veronica - Veronika Šťastná
Textilní a izolační materiály využívané ve stavebnictví a inženýrství
Český výrobce stavebních, průmyslových a zemědělských tkanin a textilií, výroba obalového materiálu využívaného ve stavebnictví nebo zemědělství, česká kvalita stavebních tkanin za nejlepší cenu.
JUTA a.s. Výroba a distribuce technických textilií
Dodávky speciálních ochranných oděvů pro ČEZ – vývoj a inovace oděvů pro kontrolované pásmo
Pro bezpečí i komfort pracovníků dodává firma DISTING z Dukovan speciální ochranné oděvy pro ČEZ. Zabýváme se vývojem a inovacemi oděvů pro primární okruh – tzv. kontrolované pásmo.
DISTING s.r.o.
Svatební salón Dáša dodá dokonalé svatební šaty - šití na míru i zapůjčení
Svatební salón Dáša Uherský Brod zapůjčí svatební šaty i společenské šaty či pro družičky. Máme bohatý výběr, klientky za námi neváhají přijet z Uherského Hradiště, Slavičína nebo Valašských Klobouk.
Tkaninové kompenzátory-hadicové, přírubové, skládané, membránové
Společnost Macroflex z regionu Zlín dodává tkaninové kompenzátory pro potrubní systémy pro plynná média, v provedení hadicové, skládané, přírubové, membránové.
MACROFLEX s.r.o. Kompenzační prvky do potrubních systémů
Záclony krajkové i moderní nebo zatemňující závěsy od Záclony Ladislav Daněk
Společnost Záclony Ladislav Daněk z Prahy, funguje jako e-shop a v její nabídce najdete kromě záclon i závěsy, sítě proti hmyzu nebo žaluzie.
Záclony - Ladislav Daněk
Digitální konstrukce střihů a technická příprava výroby TPV – nízkoodpadový systém
Pomocí speciálních software pro oděvní průmysl vytváří firma DISTING s.r.o. Digitální konstrukce střihů na míru. V rámci TPV vytváříme ekonomicky i technicky účelná řešení s nízkoodpadovým systémem.
DISTING s.r.o.
Batohy, vaky či sáčky na přezůvky s potiskem pro mateřské školy a předškoláky
Sháníte-li batohy, trička, mikiny, vaky, či sáčky na přezůvky s potiskem, pak neváhejte a oslovte společnost Reklamní potisk, s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
Vycházková letní obuv – boty na klínku, nazouváky, plážové pantofle ve svěžích letních barvách
Unikátní letní kolekci vycházkové obuvi v originálních letních barevných kombinacích pořídíte na e-shopu firmy VAPO Litomyšl s.r.o. Najdete zde zdravotní vycházkové nazouváky i boty na klínku.
Cestovní značkový kufr Benetton v designovém zeleném provedení a střední velikosti – kvalita za příznivé ceny
Bohatý sortiment cestovních kufrů včetně designového provedení značky Benetton v zelené barvě s výrazným logem a snadnou ovladatelností prodává společnost Levstra, s.r.o. na svém e-shopu.
Levstra, s.r.o.
Jednorázové HDPE, nitrilové, vinylové, latexové nebo sterilní rukavice – efektivní ochrana rukou za nízkou cenu
Jednorázové HDPE, nitrilové, vinylové, latexové nebo sterilní rukavice, které ochrání pokožku rukou před nečistotami i nebezpečnými látkami, nakoupíte na e-shopu firmy ZENCO CORP, a.s.
Zakázková výroba textilních neoděvních FME produktů -  kryty, plachty, obaly, pytle, vaky, tašky a další
Disting s.r.o. na zakázku vyrábí FME produkty zamezující vniknutí cizího předmětu, jako jsou kryty, plachty, obaly, pytle a vaky nebo tašky , které nachází uplatnění v různých oborech.
DISTING s.r.o.
Motouzy Dvůr Králové nad Labem – pro lisy na kulaté balíky, pevné balení slámy a sena
Pro dokonalé a rychlé balení senáže, sena a slámy dodáváme do zemědělství pevné a vysoce odolné motouzy, jsou odolné i proti UV záření.
JUTA a.s. Výroba a distribuce technických textilií
Volnočasové oblečení – dětské tepláky, mikiny, teplákové soupravy, čepice
Volnočasové oděvy pro děti, jako jsou tepláky, mikiny, teplákové soupravy nebo čepice vyrábí firma DISTING s.r.o. z Dukovan. Šijeme také dámské mikiny, sukně a šaty.
DISTING s.r.o.
Výrobce certifikovaných osobních ochranných  pracovních prostředků na míru
Společnost DISTING s.r.o. je výrobcem a dodavatelem osobních ochranných pracovních prostředků, které chrání zaměstnance před riziky v práci. Certifikované OOPP jsou certifikovány dle platných norem.
DISTING s.r.o.
Dámské, pánské značkové oblečení Blauer USA - módní, funkční trička, kraťasy, bundy, boty, čepice
Na prodejně značkového oblečení Blauer USA Store ve Zlíně pořídíte módní i funkční dámské a pánské oblečení zn. Blauer. Aktuální kolekce - bundy, čepice, boty. Blauer je zárukou kvality.
Blauer USA Store Zlín www.blauer-zlin.cz
Prodej textilních vazáků, upínacích pásů, závěsných i nekonečných popruhů na E-shopu
Výběr textilních vazáků různé nosnosti, upínacích pásů, závěsných i nekonečných popruhů a komponentů textilních vazáků naleznete na E-shopu firmy Pavlínek s.r.o. Ostrava.
Pavlínek s.r.o. Vázací a manipulační prostředky
Očnice, oka, magnety, svorky - potřebné příslušenství k ocelovým lanům
Specialistou na ocelová lana a řetězy je firma Lano Moravia,s.r.o. z Prostějova. V nabídce také najdete příslušenství k ocelovým lanům, jako jsou očnice, oka, magnety, svorky a mnoho dalšího.
Lano Moravia, s.r.o.
Ochranné pomůcky a oděvy pro Vaši bezpečnější práci
Ochranné pomůcky a oděvy, které zajistí bezpečnější práci pro Vás i Vaše zaměstnance naleznete na e-shopu společnosti reca spol. s r.o. Nezapomínejte na své zdraví.