Textil, oděvy, obuv a doplňky patří k základním životním potřebám, kterých uspokojení vám přináší kusová i zakázková výroba a následný prodej. Můžete si vybrat různé druhy oblečení a oděvů pro účely pracovní, sportovní, společenské, běžné nošení, různé obuvi pánské, dámské, dětské včetně doplňků jako kabelky, batohy, tašky, peněženky a další.

Prostěradla Mako-jersey s lycrou – měkká, hebká a elastická prostěradla i v atypických rozměrech
Vysoce elastická, měkká a hebká prostěradla Mako-jersey zakoupíte na e-shopu firmy Mobytex. Vybrat si můžete z 18 barev i atypických rozměrů prostěradel.
Bavlněné s krepové ložní povlečení Provence kolekci v jemných pastelových barvách – e-shop
Na e-shopu firmy MOBYTEX zakoupí všichni milovníci Provence stylu ložní bavlněné a krepové povlečení Provence kolekce, a to hned v několika barevných odstínech a vzorových provedeních.
Sedáky s paměťovým efektem Vysoké Mýto -  komfortní anatomické provedení
K eliminaci kritických tlakových bodů slouží sedáky s paměťovým efektem, které jsou navíc podlepeny na spodní straně k zajištění ještě většího komfortu.
PSP izoterm s.r.o. Vysoké Mýto Polyuretanové tepelné izolace
Jemná a hřejivá hebká dětská deka z mikroflanelu s roztomilými výšivkami
Jemné a velice hřejivé dětské hebké deky z mikroflanelu nakoupíte na e-shopu mobytex.cz. Prodáváme mikroflanelové deky s roztomilými motivy výšivek i v dárkovém balení.
Výroba pružných a pevných stuh okres Havlíčkův Brod, materiál příze, pryžové a elastanové nitě
Česká společnost ELASTA - VESTIL a.s. se sídlem v okrese Havlíčkův Brod se již více než 120 let zabývá výrobou pružných a pevných stuh z materiálů jako je např. příze a pryžové a elastanové nitě.
Prodej a dodávka ochranných stínících plotových clon - sítí
Dodávku a prodej stínících plotových sítí, které jsou vyráběny ze zdravotně nezávadného 100% HDPE polyetylenu a zároveň poskytují až 90% stínění, zajišťuje v okolí Znojma a Třebíče firma Ploty Gaves.
Polštáře z paměťové pěny Vysoké Mýto, výroba a prodej polštářů z líné pěny, eliminace proleženin
Polštáře z paměťové pěny Vysoké Mýto, výroba a prodej polštářů z líné pěny, viscoelastická pěna, výroba polštářů z líné pěny na zakázku, eliminace proleženin.
PSP izoterm s.r.o. Vysoké Mýto Polyuretanové tepelné izolace
Pracovní boty, holínky, polobotky – bezpečnostní a ochranná obuv mnoha druhů
Pohyb na pracovišti se stane příjemnější s obuví od Industrial Starter Czech s.r.o. z Ostravy. V nabídce naleznete mnoho druhů bezpečnostní a ochranné obuvi, holínky, polobotky a další pracovní boty.
Industrial Starter Czech s.r.o.
Povlak na dětský polštářek, dekorační polštářky – jednobarevné, digitální tisk, s dětskými motivy
Povlaky na dětské polštářky a dekorační polštáře pořídíte na e-shopu mobytexpovleceni.cz. Prodáváme povlaky s dětskými motivy, jednobarevné, dekorační i s digitálním potiskem.
Prodej bezpečnostních postrojů potřebných pro práci ve výškách a také tlumičů pádů KRATOS
Bezpečnostní postroje pro práci ve výškách, tlumiče pádu, karabiny, vázací popruhy a mnohem více komponentů pro zajištění osob najdete na e-shopu či na prodejně společnosti Pavlínek s.r.o. v Ostravě.
Pavlínek s.r.o. Vázací a manipulační prostředky
Profi ochranné vybavení pro zvýšení bezpečnosti při práci
Chlebiš s.r.o. se sídlem v Hlučíně je společnost zajišťující prodej špičkových a profi ochranných oděvů, obuvi, přileb, brýlí a dalších ochranných pomůcek v Hlučíně, Ostravě a okolí.
CHLEBIŠ s.r.o. Zahradní a komunální technika
Nepropustné, voděodolné a zároveň prodyšné matracové chrániče
Chraňte vaše matraci před ušpiněním, poškozením a prodlužte její životnost díky voděodolným a nepropustným matracovým chráničům od firmy MOBYTEX.
Velkoobchod s širokým výběrem osobních ochranných pracovních pomůckek Tábor
Jsou povolání, kde se při jejichž výkonu se neobejdete bez ochranných osobních pracovních pomůcek. Navštivte velkoobchod společnosti TERCIE handicap s.r.o. z Tábora, kde naleznete jejich široký výběr.
TERCIE handicap s.r.o. Ochranné pracovní pomůcky Tábor
Prodej licenčního, dětského povlečení, do dětské postýlky
Vyberte dětem povlečení na prodejně FRANC Zlín, kde najdete velký výběr licenčního, dětského povlečení i soupravy do dětské postýlky.
FRANC spol. s r.o. Podlahářství, bytový textil Zlín
Vysoce savé bambusové kuchyňské utěrky – různé vzory a barevné provedení
Vysoce násakové bambusové utěrky české výroby v různých dekorech a barvách, které nezanechávají vlákna na skle, zakoupíte na e-shopu firmy MOBYTEX.
Letní bavlněná přikrývka s různými motivy, výplní z dutých vláken
Lehkou letní přikrývku z bavlny s různými motivy a výplní z dutých vláken prodává e-shop mobytexpovleceni.cz. K letní přikrývce je možné zakoupit i povlečení ve stejném designu.
PVC plachty s oky, krycí nepromokavé, tedy pogumované autoplachtoviny v různých rozměrech
Prodej PVC plachet s oky či krycí nepromokavé, kterým se také říká pogumované autoplachtoviny, v různých rozměrech zajistí na prodejně i v e-shopu společnost Arnak s.r.o. v Ostravě.
Arnak s.r.o.
Kvalitní a krásné oblečky pro miminka od českého výrobce - dupačky, čepičky, šatičky eshop
Pokud hledáte krásné a kvalitní kojenecké oblečky od českého výrobce, pak určitě zabrouzdejte na eshop firmy Kaspo, kde si vyberete dupačky, čepičky, šatičky, trička a jiné oblečky pro miminka.
Bavlněné povlečení do dětských postýlek s veselými barvami a motivy pro dívky i chlapce
Bavlněné povlečení do dětských postýlek objednávejte na e-shopu mobytex.cz. Zakoupíte zde povlečení ve veselých i jemných barevných tónech pro dívky i chlapce.
Výroba, potisk, montáž autoplachet, expresní opravy plachet, krycí plachty a folie
CAMELA AUTOPLACHTY s.r.o nabízí výrobu, potisk a montáže autoplachet. Současně se zabýváme plachtami na valníky, vozíky a krycími plachtami různých tvarů a rozměrů s oky i bez a expresními opravami.
Reklamní textil, textil s potiskem  - trička, košile, mikiny, bundy, vesty, zástěry
Reklamní textil s potiskem, jako jsou trička, košile, mikiny, bundy vesty nebo zástěry v různém barevném provedení i velikostech potiskuje a dodává reklamní agentura STILLUS s.r.o.
Prodej kvalitního moderního ložního povlečení Matějovský – do ložnice i dětského pokoje
V e-shopu i na prodejně ve Znojmě prodává firma MOBYTEX kvalitní moderní ložní povlečení od českého výrobce s dlouholetou tradicí zn. Matějovský do ložnice i dětského pokoje.
Solární plachty na bazény, altánky, přívěsné vozíky, markýzy - e-shop
Solární plachty na bazény, altánky, přívěsné vozíky i markýzy prodává na svém eshopu firma Arnak s.r.o. specializující se právě na výrobu všemožných druhů plachet, stavebních i technických textilií.
Arnak s.r.o.
Prodej ochranných pracovních rukavic - kombinované, celokožené, syntetická kůže
Prodej ochranných pracovních rukavic Vám zajistí společnost Industrial Starter Czech s.r.o. z Ostravy. Nabízí širokou škálu rukavic - celokožené, ze syntetické kůže, kombinované a další.
Industrial Starter Czech s.r.o.
Výroba a distribuce oblečení, potisk textilu a pevných materiálů a vyšívání textilu
Firma NEON PRINT je přední výrobce a distributor v oblasti prodeje oblečení, potisku textilu a pevných materiálů a také v oblasti vyšívání textilu těmi nejmodernějšími technologiemi v České republice.