Textil, oděvy, obuv a doplňky patří k základním životním potřebám, kterých uspokojení vám přináší kusová i zakázková výroba a následný prodej. Můžete si vybrat různé druhy oblečení a oděvů pro účely pracovní, sportovní, společenské, běžné nošení, různé obuvi pánské, dámské, dětské včetně doplňků jako kabelky, batohy, tašky, peněženky a další.

Ochranné pomůcky a oděvy pro Vaši bezpečnější práci
Ochranné pomůcky a oděvy, které zajistí bezpečnější práci pro Vás i Vaše zaměstnance naleznete na e-shopu společnosti reca spol. s r.o. Nezapomínejte na své zdraví.
Moderní záclonové a závěsové tyče s kolejnicemi, oživí a zútulní Váš domov
Zútulněte svůj domov správným výběrem záclonových tyčí a kolejnic od odborníků z Rega interier Olomouc. Najdete u nás dekorativní tyče různých tvarů, velikostí a designových koncovek.
REGA interier Dekorace Interiérů Olomouc
Povlečení žakárové, flanelové, saténové nežehlivé, snadno žehlivé
Veškeré druhy povlečení můžete zakoupit na prodejně firmy Franc Zlín. Najdete zde snadno žehlivé i nežehlivé tzn. bez žehlení - žakárové, flanelové, saténové i krepové.
FRANC spol. s r.o. Podlahářství, bytový textil Zlín
Pracovní i výstražné vesty, kalhoty, košile, trička - nová letní kolekce pracovních oděvů
Společnost Industrial Starter Czech s.r.o. pro Vás připravila novou letní kolekci pracovních oděvů a obuvi, které využijete také při volnočasových aktivitách.
Industrial Starter Czech s.r.o.
Značkové mikiny, zimní bundy, vesty, kalhoty, tepláky, trička, tenisky Blauer USA - oblečení z aktuální kolekce i výprodej
Na prodejně Blauer USA Store ve Zlíně pořídíte značková trička, mikiny, bundy, vesty, kalhoty, tepláky i vycházkovou obuv a tenisky z aktuální kolekce. Vybrané značkové oblečení ve výprodeji.
Blauer USA Store Zlín www.blauer-zlin.cz
Praní, pronájem, úpravy a komplexní čistění pracovních oděvů
Praní, úpravy a pronájem pracovních oděvů Vám zajistí Prádelna Šopík s.r.o. Jako průmyslová prádelna fungující od roku 1992 poskytujeme profesionální čistění a pronájem pracovních oděvů.
Prádelna Šopík s.r.o. Praní prádla Rýmařov
Ochranné pracovní pomůcky z e-shopu s rychlým dodáním firmám i jednotlivcům
Široký výběr ochranných pracovních pomůcek, přehledné vyhledávání a rychlé dodaní nabízí firmám i jednotlivcům e-shop společnosti Schachermayer, spol. s r.o. z Hostivic.
Schachermayer, spol. s r.o. Praha Velkoobchod stavební a nábytkové kování
Stínění pergoly Terrassendach Original – stínění z akrylátové tkaniny na polykarbonátové panely
Stínění na polykarbonátové panely vaší zahradní pergoly vyrobené z kvalitní akrylátové a omyvatelné tkaniny nakupujte na e-shopu andel.cz.
Anděl CZ, s.r.o.
Stínící tkanina na plot - zelená zástěna, která chrání před větrem i sousedy
Stínící tkanina na plot je ideálním řešením před větrem i pro zamezení viditelnosti na pozemek. Firma GAVES-SM s.r.o. z Dobšic u Znojma zajistí prodej zelené zástěny - plotové clony.
Levné dětské ložní povlečení do postýlky-pohádkové motivy, krepové, bavlněné
Krásné a levné dětské ložní povlečení můžete vybírat v prodejně FRANC Zlín. Známé pohádkové motivy i běžné dětské vzory, v provedení krepové, bavlněné i flanelové.
FRANC spol. s r.o. Podlahářství, bytový textil Zlín
Zakázková výroba šál a čepic pro sportovní fanoušky od českého výrobce
Zakázkovou výrobou pletených výrobků se zabývá společnost PLETEX s.r.o., která pro vám zajistí čepice či šály s motivem vašeho oblíbeného sportovního klubu.
PLETEX s.r.o.
Dámská móda pro štíhlé i plnoštíhlé, MODESTIA, s.r.o.
Společnost MODESTIA, s.r.o. navrhuje a šije dámskou módu pro štíhlé i plnoštíhlé. Naleznete u nás oblečení ve velikostech S - 6XL.
Výroba zdravotního programu - relaxační polštáře, matrace a nepropustné chrániče
Relaxační polštáře, matrace, nepropustné chrániče a další výrobky ze zdravotního programu zakoupíte na e-shopu či v jedné z kamenných prodejen firmy 2G-spol. s r.o. - Přikrývky a polštáře z Horňácka.
Bytový textil, záclony, závěsy, garnýže, rolety, ručníky a osušky-největší výběr
Největší výběr bytového textilu ve Zlíně najdete v prodejně FRANC Zlín - záclony, závěsy, garnýže, rolety, ručníky, osušky, deky, ubrusy a další bytový textil.
FRANC spol. s r.o. Podlahářství, bytový textil Zlín
Výroba - ochranné měchy, manžety, rukávce na hydraulické válce
Společnost KARPJAK se sídlem v Ostravě se specializuje na výrobu ochranných měchů, manžet a rukávců na hydraulické válce, které jsou odolné proti vlhku, prachu a vysokým teplotám.
KARPJAK
Pratelné spodní prádlo pro ženy a muže - diskrétní pomoc při inkontinenci
Diskrétní pomoc při inkontinenci Vám zajistí spolehlivé absorpční inkontinenční pomůcky - pratelné spodní prádlo pro ženy a muže. Velký výběr najdete na eshopu ABENA.
ABENA
Ochranné pomůcky pro svářeče, prodej, dodávka samostmívací kukla KOWAX KWX6
Kvalitní ochranné pomůcky určené pro svářeče, samostmívací kukla KOWAX KWX6, prodej a distribuci zajišťuje firma FORMICA WELD spol. s r.o., sídlící v Brně.
FORMICA WELD spol. s r.o.
Výroba, prodej pletených čepic na zakázku, originální čepice, šály, rukavice
Výrobu a prodej originálních pletených dámských, pánských a dětských čepic na zakázku zajišťuje specialista v oboru firma PLETEX s.r.o. Kvalitní výrobky za skvělou cenu!
PLETEX s.r.o.
Dětské výrobky z Horňácka - eshop soupravy povlečení, lůžkoviny do postýlky, dětské matrace, prostěradla, fusaky
Společnost 2G-spol. s r.o. - Přikrývky a polštáře je česká rodinná firma z Horňácka, vyrábí lůžkoviny a povlečení do dětské postýlky, mantinely a další dětské výrobky. Navštivte náš eshop.
Návrhy, šití záclon, závěsů, dekorační látky, vybavení do interiéru
Návrhy a vybavení interiéru bytovým textilem provádí firma FRANC Zlín. Postaráme se o šití záclon, závěsů, povlečení, dodáme povlečení i dekorační látky.
FRANC spol. s r.o. Podlahářství, bytový textil Zlín
Dámská a pánská ortopedická zdravotní obuv – výroba a prodej
Komfortní zdravotní dámskou a pánskou obuv se zvýšeným ortopedickým účinkem, který zabrání deformaci chodidla, vyrábí a prodává společnost TIPABOTY z Třebíče.
TIPABOTY s.r.o. Třebíč Pracovní obuv
Přikrývky z přírodních materiálů, antialergické, syntetické - ruční výroba, eshop, prodej
Ruční výrobou a prodejem kvalitních přikrývek z přírodních nebo syntetických materiálů i v antialergickém provedení se zabývá česká rodinná firma 2G-spol. s r.o. - Přikrývky a polštáře z Horňácka.
Moderní dámská a dívčí pletená čelenka – jednobarevné, dvoubarevné, s uzlem
Stylové dámské a dívčí pletené čelenky zakoupíte na e-shopu firmy PLETEX. Vybrat si můžete jednobarevné, dvoubarevné, široké čelenky nebo moderní čelenky s uzlem.
PLETEX s.r.o.
Ochranné přilby, brýle, sluchátka – velkoobchod ochrana hlavy, zraku, sluchu
Ochrana při práci začíná na hlavě. Ochranné přilby, brýle, sluchátka a další můžete vybírat ve velkoobchodě firmy Industrial Starter Czech s.r.o. v Ostravě. Nepodceňujte ochranu hlavy, zraku a sluchu.
Industrial Starter Czech s.r.o.
Látky, metráž, textilní galanterie, korálky, bižuterie, e-shop
Společnost Prima Obchod s.r.o. provozuje e-shop s látkami, textilní galanterií, korálky, bižuterií a dalšími kreativními potřebami.
Prima Obchod s.r.o.