Textil, oděvy, obuv a doplňky patří k základním životním potřebám, kterých uspokojení vám přináší kusová i zakázková výroba a následný prodej. Můžete si vybrat různé druhy oblečení a oděvů pro účely pracovní, sportovní, společenské, běžné nošení, různé obuvi pánské, dámské, dětské včetně doplňků jako kabelky, batohy, tašky, peněženky a další.

Výroba a distribuce oblečení, potisk textilu a pevných materiálů a vyšívání textilu
Firma NEON PRINT je přední výrobce a distributor v oblasti prodeje oblečení, potisku textilu a pevných materiálů a také v oblasti vyšívání textilu těmi nejmodernějšími technologiemi v České republice.
Bezpečnostní prvky pro děti, reflexní dětské vesty a pásky s vysokou viditelností
Společnost Reklamní potisk s.r.o. Vám zajistí bezpečnostní prvky do školy, reflexní vesty, či pásky pro větší bezpečí Vašich dětí.
Reklamní potisk, s.r.o.
MODESTIA s.r.o. - česká móda pro štíhlé i plnoštíhlé Praha
Společnost MODESTIA s.r.o. nabízí módu české výroby pro všechny typy žen. Pro štíhlé i ty plnoštíhlé. Navrhujeme a také šijeme oblečení podle osvědčených a oblíbených střihů i podle nových trendů.
Technické tkaniny ze skelné příze, sklotkaniny ze skleněných vláken-prodej
Tkalcovna UNIQUE Textiles z regionu Zlínský kraj se zaměřuje na výrobu a prodej technických tkanin ze skelné příze - sklotkaniny různých gramáží ze skleněných vláken.
Oprava obuvi, kožené galanterie a čalounictví Česká Lípa, oprava obuvi, pásků, kabelek, batohů
Naše čalounictví z České Lípy provádí profesionální opravy obuvi, motorkářského oblečení, pásků, kabelek, brašen, batohů, peněženek i zavazadel.
České bavlněné dámské, pánské a dětské kapesníky - nakupujte snadno a jednoduše online!
Že je látkový kapesník přežitek? Kdepak, my si to nemyslíme! Patříte-li mezi ty, kteří stále látkový kapesník používají, máme pro vás ucelenou nabídku.
KOH-I-NOOR WALDES galanterie, s.r.o. Velkoobchod s textilní galanterií Praha
Souprava dětská bavlněná rouška s čepicí - prodej, e-shop
Chlapeckou a dívčí dětskou bavlněnou roušku v soupravě s čepicí s různými motivy zakoupíte prostřednictvím e-shopu firmy PLETEX z Třebíče.
PLETEX s.r.o.
Textilní výroba Semily, hotelové prádlo, ubrusy, bytový textil, bavlněné dětské pleny, osušky
Naše firma ze Semil se zabývá profesionální textilní výrobou, hotelové prádlo, ubrusy, bytový textil a technické i oděvní textilie, bavlněné dětské pleny a osušky.
Tkané rovingové, skelné pásky, tkaniny-výroba, šití na zakázku
Na zakázku vyrobí tkané skelné a rovingové pásky a další skelné tkaniny Tkalcovna UNIQUE Textiles. Výroba je umístěna v Holešově - region Kroměříž, Zlínský kraj.
Prodej sportovní, funkční oblečení, prádlo Progress, Craft - dámské, pánské, dětské
Sportovní oblečení i funkční prádlo Progress, Craft je na prodej v eshopu i kamenné prodejně firmy ANISPORT - Uherské Hradiště. Najdete u nás dámské, pánské i dětské funkční oblečení.
Prodej povlečení-ložní prádlo bavlněné, krepové, saténové, damaškové
Povlečení z různého materiálu můžete zakoupit u firmy FRANC Zlín - na prodej máme ložní prádlo bavlněné, krepové, saténové, damaškové s různými motivy i zapínáním.
FRANC spol. s r.o. Podlahářství, bytový textil Zlín
Nejkvalitnější pracovní oblečení na trhu
Pracovní oblečení české značky z Jablonce nad Nisou, české pracovní oblečení, bezpečnostní prvky, šité oblečení pro všechny odvětví poskytuje společnost ARTEP.
Značková dámská kožená galanterie – moderní a stylové kabelky Rieker, Tamaris, Marco Tozzi
Moderní a stylové modely značkových dámských kabelek Rieker, Tamaris a Marco Tozzi z kvalitních materiálů nakoupíte v prodejnách Obuv Svoboda.
Jednorázové ochranné obleky a roušky s rychlým dodáním
Jednorázové ochranné obleky a roušky pro ochranu zdraví nejen při práci v provozech, ale i ve zdravotnických zařízeních dodává firma ZVG CZ s.r.o. ze Znojma.
ZVG CZ s.r.o.
Výroba izolační netkané textilie pro automotive - termoregulační, akustická
Společnost SALIX INTERNATIONAL a.s. Zlín vyrábí izolační netkané textilie pro automotive, které mají vliv jak na lepší termoregulaci ve vozidle i zlepšení akustických vlastností vozu.
Knoflíky, komponenty do světlometů, technické výlisky z plastu
Hledáte spolehlivého a prověřeného dodavatele doplňků pro módní a oděvní průmysl? Ctíte tradici a poctivost původní tuzemské výroby? Knoflíkářský průmysl Žirovnice a.s. Vám splní každé přání.
Knoflíkářský průmysl Žirovnice a.s.
Pracovní oděvy, bundy, vesty, kombinézy, kalhoty - výroba, dodávka, prodej
Ostravská společnost Hydrospor s.r.o. se specializuje na výrobu, dodávku a prodej veškerých ochranných pracovních oděvů, bund, vest, kalhot, kombinéz a dalších pracovních pomůcek.
HYDROSPOR spol.s r.o.
Patchwork prošívané přehozy na postel v chalupářském stylu - nákup přes e-shop
Oboustranné prošívané patchwork přehozy na postel v chalupářském stylu v jemných barevných tónech pořídíte na e-shopu mobytex.cz.
Kvalitní dětská obuv Protetika, Rogallo, Peddy, Befado – široký výběr na jednom místě
Dopřejte chodidlům vašich dětí komfortní a pevnou oporu v podobě kvalitních dětských bot. Široký sortiment dětské obuvi značek Protetika, Rogallo, Peddy nebo Befado pořídíte v prodejnách Obuv Svoboda.
Dětská sada hřejivé bavlněné čepice a nákrčníku podšívkou z fleecu
Hřejivou sadu bavlněné čepice a nákrčníku podšitého fleecem pro dívky i chlapce prodává na svém e-shopu firma Pletex z Třebíče.
PLETEX s.r.o.
Reklamní a pracovní oděvy Ústí nad Labem, trička, polokošile, košile, mikiny, outdoorové oblečení
Naše společnost je předním výrobcem a dodavatelem značkových reklamních a pracovních oděvů, trička, polokošile, košile, mikiny, čepice, outdoorové oblečení, tašky.
Kojenecký textil, body, zavinovačky, povlečení se jménem, textem i fotografií
Vytvořte dítěti krásnou vzpomínku se jménem. Český výrobce kojeneckého textilu Kaspo v Olomouci vám vyšije text nebo vytiskne fotografii na body, zavinovačku i povlečení podle vašich představ.
Distribuce módních oděvů světových značek Praha, prodej dámského a pánského oblečení
Distribuce vybraných německých a dánských módních značek pro Českou a Slovenskou republiku, velkoobchodní prodej módního dámského a pánského oblečení značky Lerros.
Textilní galanterie Hodonín, prodej galanterního zboží, látky, nitě, vlnu, knoflíky, zipy, gumy
Nabízíme výhodný prodej galanterního zboží pro všechny kdo rádi šijí, vyšívají či pletou, prodej metrového textilu.
Atmosféru vašeho hotelu doladí náš hotelový textil - ATELIÉR FÁBIK
Po noci strávené v hotelovém pokoji vybaveném naším hotelovým textilem se vaši hosté nebudou chtít vrátit k sobě domů