Textil, oděvy, obuv a doplňky patří k základním životním potřebám, kterých uspokojení vám přináší kusová i zakázková výroba a následný prodej. Můžete si vybrat různé druhy oblečení a oděvů pro účely pracovní, sportovní, společenské, běžné nošení, různé obuvi pánské, dámské, dětské včetně doplňků jako kabelky, batohy, tašky, peněženky a další.

Sériové velkokapacitní stříhání netkaných textilií a tkanin na stříhárně Cutter Bullmer
Sériové velkokapacitní stříhání na zakázku zajišťuje firma DISTING s.r.o. Z Dukovan. Na velkokapacitní stříhárně Cutter Bullmer stříháme tkaniny a netkané textilie - materiály dodané zákazníkem.
DISTING s.r.o.
Prodej a potisk pracovních oděvů s reflexními prvky – vesty, mikiny a čepice
Kvalitní pracovní oděvy s potiskem nebo reflexními prvky za příznivou cenu Vám na Jihlavsku a na Vysočině zajistí společnost Reklamní potisk s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
Výprodej pracovní obuvi, volnočasové boty dámské, pánské, dětské polobotky - sleva na poslední páry v eshopu
V eshopu firmy FLEXIKO CZ s.r.o. Zlín nakoupíte ve výprodeji poslední páry pracovní obuvi. Sleva také na volnočasové boty i polobotky. Kvalitní koženou obuv u nás pořídíte velmi levně.
FLEXIKO CZ s.r.o. Český výrobce flexi obuvi
Matrace a rošty s certifikací pro zdravý spánek, showroom, prodej, Boskovice
Matrace pěnové, gelové či latexové a rošty lamelové, polohovací, talířové s certifikací pro zdravý spánek prodává showroom Dobrý spánek Jana Ševčíková, Boskovice.
Dobrý spánek Studio zdravého spánku Boskovice
Prodejna s dětským vybavením a dílničkou - ručně šité povlečení, zavinovačky, hnízdečka a mnoho dalšího
Prodejnu s dětským vybavením, jako je ručně šité povlečení, zavinovačky, hnízdečka, se skladem a dílničkou provozuje v centru Znojma společnost a showroom Šitíčko pro miminka.
Šitíčko pro miminka Holitextil s.r.o.
Textilní galanterie, látky, kreativní potřeby, korálky, dekorace, bižuterie, módní doplňky, internetový obchod, e-shop
Prima Obchod s.r.o. je internetový obchod, který nabízí široký sortiment textilní galanterie, látek, kreativních potřeb, korálků, dekorací, bižuterie a módních doplňků.
Prima Obchod s.r.o.
Výroba knoflíků, spony, brzdičky, koncovky, doplňky, ozdobné, kovové, manžetové knoflíky
Knoflíkářský průmysl Žirovnice a.s. - největší český výrobce knoflíků a dalších doplňků pro oděvní a módní průmysl.
Knoflíkářský průmysl Žirovnice a.s.
Netkané textilie pro speciální aplikace – pro potahování, vpichování, při výrobě koberců, kabelů
Na velkoobchodní prodej netkaných textilií pro speciální aplikace jako je například pro potahování, vpichování, při výrobě koberců a kabelů se zaměřují specialisté ze společnosti Němec trade s.r.o.
Němec trade s.r.o.
Výbavička pro děťátko v nadčasových barvách i moderních vzorech - dětské zboží Silvercloud a Bizzi Growin
Připravte si pro své miminko kvalitní výbavičku s produkty značek Silvercloud a Bizzi Growin. Toto kvalitní dětské zboží nakoupíte v okolí Prostějova v prodejně Baby Business.
Baby business s.r.o.
Ochrana Vašeho zdraví – pracovní overaly, respirátory či rukavice
Ochranné pomůcky, overaly, respirátory anebo rukavice objednávejte na e-shopu společnosti ZVG CZ s.r.o. Sortiment pro důkladnou hygienu a Vaši pracovní ochranu.
ZVG CZ s.r.o.
Textilní a kokosové rohože - interiérové rohože k efektivnímu odstranění nečistot
Textilní a kokosové rohože, interiérové rohože k efektivnímu odstranění nečistot Vám dodá firma DIAMANT AK s.r.o. Brno v rámci celé České republiky i Slovensko.
DIAMANT AK s.r.o.
Jednoduché plachtové přístřešky - rychlá montáž, odolná ocelová konstrukce
NAUTIG SE Halmont z Jihlavy dodává jednoduché plachtové přístřešky s rychlou montáží, které ochrání Váš majetek proti nepříznivému počasí. Naše haly snadno sestavíte díky odolné ocelové konstrukci.
NAUTIG SE Halmont
Kvalitní kožené a textilní výrobky pro interiér automobilů
Společnost Eissmann Automotive Česká republika s.r.o. vyrábí a dodává kožené a textilní výrobky pro interiér automobilů, jako jsou sedačky, volanty, řadící páky a další.
Eissmann Automotive Česká republika s.r.o.
Samostmívací svářečské kukly s elektronicky řízenou kazetou, odklápěcím štítem i přípravou pro PAPR
Samostmívací kukly, které automaticky ztmavnou po zahájení svařování nebo řezaní plazmou, vybavené režimem pro broušení nebo PAPR přípravou, prodává Moravský Quick-servis spol, s.r.o. z Prostějova.
Moravský QUICK - SERVIS, spol. s r.o. Svařovací technika Prostějov
Propracovaný konfigurátor produktů – velký výběr látek, možností a provedení
Na zakázkovou výrobu prostěradel, polštářů, kousátek, písmenek a dalších produktů pomocí propracovaného konfigurátoru s velkým výběrem látek se zaměřuje společnost Šitíčko pro miminka ze Znojma.
Šitíčko pro miminka Holitextil s.r.o.
Speciální obuv pro diabetiky  -  výroba ortopedických a protetických pomůcek
Společnost Ergona Opava s.r.o. se specializuje na ortopedickou obuv, která je vhodná pro lidi s cukrovkou. Diabetická obuv je vyráběná podle posledních poznatků biomechaniky chůze.
Ergona Opava s.r.o.
E-shop, velkoobchodní prodej značkových cestovních a kabinových zavazadel
Cestovní a kabinová zavazadla vhodná na palubu letadla objednávejte na e-shopu levstra.cz. Naše firma také zajišťuje velkoobchodní prodej značkových cestovních a kabinových zavazadel.
Levstra, s.r.o.
Kvalitní postele, matrace a rošty na míru -  pro zdravé spaní
Kvalitní postele, matrace i rošty na míru naleznete v showroomu Dobrého spánku Jany Ševčíkové z Boskovic. Dodáváme sortiment pro zdravé spaní i pro zákazníky z Letovic a okolí.
Dobrý spánek Studio zdravého spánku Boskovice
Šicí dílna – široké spektrum šicích strojů pro textilní a oděvní výrobu
Firma DISTING s.r.o. z Dukovan má k dispozici šicí dílnu se širokým spektrem šicích strojů a zařízení pro oděvní výrobu i šití neoděvních textilií.
DISTING s.r.o.
Bavlněné hnízdečka pro miminka – vzorované nebo jednobarevné pelíšky kdykoli po ruce
Na prodej bavlněných hnízdeček pro miminka, které mohou být vzorované či jednobarevné a slouží jako útulný pelíšek kdykoli a kdekoli, se zaměřuje e-shop Šitíčko pro miminka ze Znojma.
Šitíčko pro miminka Holitextil s.r.o.
Šití, výroba plachet na bazény, přístřešky, vozíky, stánky
Společnost KARPJAK sídlící v Ostravě se specializuje na šití a výrobu krycích plachet na míru, které můžete využít na bazény, stánky, vozíky a přístřešky.
KARPJAK
Výprodej kožených bot na e-shopu - ve slevě dámské boty, lodičky, kozačky, polobotky
Firma Wawel s.r.o.Zlín se zaměřuje na prodej obuvi na e-shopu, aktuálně probíhá výprodej kožených bot. Ve slevě na eshopu dámské boty, polobotky, lodičky i kozačky.
Wawel s.r.o. Velkoobchod obuvi Zlín
Zateplené softshellové pracovní bundy a kalhoty odolné proti větru a vodě
Pro práci venku potřebujete kvalitní oděv, ve kterém Vám v chladných měsících nebude zima. Vyberte si z katalogu firmy Industrial Starter Czech s.r.o. zateplené softshellové pracovní bundy a kalhoty.
Industrial Starter Czech s.r.o.
Eshop, velkoobchod obuvi - sleva na dámské a pánské kožené boty společenské, kotníkové, zimní, letní, polobotky, sandály
Společnost Wawel s.r.o. je velkoobchodem obuvi ve Zlíně, provozuje také eshop. Na prodej dámské a pánské kožené boty - společenské, kotníkové, zimní, letní, polobotky pro celoroční použití, sandály.
Wawel s.r.o. Velkoobchod obuvi Zlín
Oživte Váš šatník kvalitní koženou dámskou zimní obuví Looke
Zima je tu a s ní i potřeba obout si něco teplého, pohodlného a zároveň stylového. Navštivte prodejnu Tilia - obuv HappyFoot v Přerově a zakupte kvalitní zimní obuv z pravé kůže značky Looke.
Zdravotní potřeby Tilia - obuv HappyFoot APEX Systems, spol. s r.o.