Textil, oděvy, obuv a doplňky patří k základním životním potřebám, kterých uspokojení vám přináší kusová i zakázková výroba a následný prodej. Můžete si vybrat různé druhy oblečení a oděvů pro účely pracovní, sportovní, společenské, běžné nošení, různé obuvi pánské, dámské, dětské včetně doplňků jako kabelky, batohy, tašky, peněženky a další.

Ortopedické úpravy standardní obuvi, ortopedická obuv na míru - měření a indikace
Společnost Ergona Opava s.r.o., pobočka Olomouc zajišťuje výrobu ortopedické obuvi a úpravy standardní obuvi včetně měření a indikace. Naleznete nás ve Zdravotnickém centru SALUS.
Ergona Olomouc
Kožené dámské kabelky do ruky – kvalita zaručená značkou Marina Galanti
Dámské kožené kabelky Marina Galanti s možností nošení v ruce, přes ruku nebo nestavitelného popruhu má ve svém bohatém sortimentu na e-shopu společnost Levstra, s.r.o.
Levstra, s.r.o.
Rostoucí oblečení pro miminka - ručně šité body, legíny, čelenky z certifikovaných materiálů
E-shop Šitíčko pro miminka představuje novou unikátní kolekci rostoucího oblečení MiniBodie. Vše je ušito ručně z certifikovaných materiálů - originální legíny, body i čelenky české výroby!
Šitíčko pro miminka Holitextil s.r.o.
Krepové, saténové ložní povlečení-výběr i pro děti a do postýlky
Firma FRANCZ Zlín má velký výběr povlečení pro dospělé a pro děti, i do postýlky. Vybírat můžete z různých materiálů - krepové, bavlněné, saténové i damaškové ložní povlečení.
FRANC spol. s r.o. Podlahářství, bytový textil Zlín
Šití svatebních šatů na míru - získejte inspiraci a ušijeme individuální model pro každou nevěstu
Ve Svatebním studiu Gabriela v Želechovicích u Zlína se zabýváme šitím svatebních šatů na míru pro nevěsty z celé ČR. Pomůžeme vám najít šaty snů, které vystihnou Vaši osobnost.
Svatební studio GABRIELA Zlín Gabriela Bělíčková
Elegantní dámská móda – bohatý výběr společenských šatů, kalhot a sak v několika barvách
Bohatý výběr společenských šatů, kalhot, sak a dalších doplňků má společnost Petra Móda z Břeclavi, která provozuje e-shop a má k dispozici celou řadu oblečení a dámské módy, která padne každému.
Petra Móda Módní butik Břeclav
Handmade dětské oblečení, kojenecké soupravy - zakázkové šití, malování na přání
Eliška Potočná z Otrokovic u Zlína je autorkou originálního oblečení zn. Foxeli collection. Šije na zakázku dámské i pánské oblečení a také handmade oblečky pro nejmenší i kojenecké soupravy.
Eliška Potočná - Foxeli collection www.foxelicollection.cz
Zakupte na eshopu reflexní, nehořlavé pracovní oděvy značek PORTWEST a Fristads
Eshop Bergersafety poskytuje široký výběr pracovních oděvů od renomovaných značek jako jsou PORTWEST a Fristads. Zakupte reflexní, nehořlavé pracovní oděvy pro bezpečnost Vašich pracovníků.
BERGER SAFETY s.r.o. Pracovní oděvy a obuv
Tkaná mulčovací agrotextilie Dvůr Králové nad Labem – aktivní zábrana růstu plevele
Nabízíme tkané textilie z velmi porézních materiálů, které účinně snižují odpařování vody, mají dlouhou životnost a jsou odolné vůči ultrafialovému záření.
JUTA a.s. Výroba a distribuce technických textilií
Pracovní přilby pro vyšší bezpečnost i pro práci ve výškách
Pracovní přilby DELTA PLUS vyrobené z kvalitního materiálu ABS jsou odolné proti vodě, oleji a chemikáliím. Slouží k ochraně hlavy před úrazy. Jejich prodej zajišťuje BERGER SAFETY s.r.o. v Ostravě.
BERGER SAFETY s.r.o. Pracovní oděvy a obuv
Matrace, rošty na míru a vybavení ložnic - povlečení, přikrývky
Certifikované studio Dobrého spánku Jany Ševčíkové z Boskovic dodává nejen pro zákazníky z Kunštátu matrace a rošty na míru, přikrývky, polštáře a jiné vybavení ložnic.
Dobrý spánek Studio zdravého spánku Boskovice
Pletené čepice pro rybáře a myslivce s výšivkami motivů zvířat
Dvojité pletené čepice v zelené nebo hnědé barvě s motivy zvířat vhodné pro rybáře a myslivce zakoupíte na e-shopu firmy PLETEX s.r.o.
PLETEX s.r.o.
Pracovní pomůcky pro spolehlivou ochranu sluchu, zraku, hlavy a celého těla
Pracovní pomůcky, které spolehlivě ochrání vaše zaměstnance a jejich sluch, zrak, hlavu i celé tělo dodává společnost HYDROSPOR spol. s.r.o. se sídlem v Ostravě.
HYDROSPOR spol.s r.o.
Šaty společenské, plesové, dětské modely - půjčovna i prodej
Krásné plesové, společenské šaty můžete pořídit ve Svatebním studiu Gabriela Želechovice u Zlína. Naše půjčovna je Vám k dispozici od Pondělí do Soboty po předchozím objednání.
Svatební studio GABRIELA Zlín Gabriela Bělíčková
Velkoobchod, prodej pracovních oděvů - stretch, nepromokavé, výstražné oblečení
Pokud sháníte pohodlné pracovní oblečení, nakupujte u firmy Indurstrial Starter Czech s.r.o. v Ostravě, která prodává široký výběr oblečení - výstražné, stretch, nepromokavé a další pracovní oděvy.
Industrial Starter Czech s.r.o.
Oblíbené zavinovačky a výbava na míru – rychlozavinovačky, péřové, šněrovací zavinovačky a zavinovací fusaky
Na prodej oblíbených zavinovaček různých druhů jako jsou rychlozavinovačky, péřové a šněrovací zavinovačky, zavinovačky na zip a zavinovacích fusaků se zaměřuje společnost Šitíčko pro miminka.
Šitíčko pro miminka Holitextil s.r.o.
Výroba, šití originálního oblečení s malbou, výšivkou - lněné košile, šaty, sukně, kalhoty, trička z bio materiálů
Eshop Foxeli zaměřený na originální oblečení provozuje Eliška Potočná z Otrokovic. Výroba je zaměřena na lněné košile, šaty, sukně, kalhoty a trička s malbou na přání či výšivkou - šití na míru.
Eliška Potočná - Foxeli collection www.foxelicollection.cz
Dámské a pánské pletené rukavice, dětské a dámské kruhové zimní šály
Pletené zimní doplňky, které Vás ochrání v zimních měsících před mrazivým počasím, nakoupíte na e-shopu firmy Pletex. Prodáváme dámské a pánské pletené rukavice, dětské a dámské kruhové zimní šály.
PLETEX s.r.o.
Kvalitní antibakteriální matrace v akci 1+1 zdarma!
Nábytek KAFKA & ŠUBA ze Znojma Vám dodá matraci Řešeto v akci 1+1! Zakupte 1 a dostanete druhou zcela zdarma. Výhodná koupě pěnové matrace pro Váš kvalitní spánek.
Nábytek KAFKA & ŠUBA,  v.o.s.
Netkané textilie pro automobilový průmysl – zlepšení akustických vlastností v automotive
Na výrobu a prodej netkaných textilií pro automobilový průmysl a balení s lepšími akustickými vlastnostmi v automotive se zaměřují specialisté ze společnosti Němec trade s.r.o.
Němec trade s.r.o.
Skelné a polyesterové rohože laminované hliníkovou fólií, parozábrany
Skelné a polyesterové rohože, které jsou laminované hliníkovou fólií a je možné je použít jako účinnou parozábranu, prodává firma ALPAX, s.r.o.
ALPAX, s.r.o. Netkané textilie
Velkoobchod se skořepinovými, látkovými a kabinovými kufry – nákup i pro jednotlivce přes e-shop
Ve velkoobchodě Levstra s.r.o. pořídíte kvalitní látkové, skořepinové kufry a také kabinové kufry značek Marina Galanti a Benetton. Jednotlivci si mohou zakoupit kufry prostřednictvím našeho e-shopu.
Levstra, s.r.o.
Sériové velkokapacitní stříhání netkaných textilií a tkanin na stříhárně Cutter Bullmer
Sériové velkokapacitní stříhání na zakázku zajišťuje firma DISTING s.r.o. Z Dukovan. Na velkokapacitní stříhárně Cutter Bullmer stříháme tkaniny a netkané textilie - materiály dodané zákazníkem.
DISTING s.r.o.
Prodej a potisk pracovních oděvů s reflexními prvky – vesty, mikiny a čepice
Kvalitní pracovní oděvy s potiskem nebo reflexními prvky za příznivou cenu Vám na Jihlavsku a na Vysočině zajistí společnost Reklamní potisk s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
Výprodej pracovní obuvi, volnočasové boty dámské, pánské, dětské polobotky - sleva na poslední páry v eshopu
V eshopu firmy FLEXIKO CZ s.r.o. Zlín nakoupíte ve výprodeji poslední páry pracovní obuvi. Sleva také na volnočasové boty i polobotky. Kvalitní koženou obuv u nás pořídíte velmi levně.
FLEXIKO CZ s.r.o. Český výrobce flexi obuvi