Textil, oděvy, obuv a doplňky patří k základním životním potřebám, kterých uspokojení vám přináší kusová i zakázková výroba a následný prodej. Můžete si vybrat různé druhy oblečení a oděvů pro účely pracovní, sportovní, společenské, běžné nošení, různé obuvi pánské, dámské, dětské včetně doplňků jako kabelky, batohy, tašky, peněženky a další.

Dámské prádlo, podprsenky, oděvy, plavky, župany, šátky, klobouky, módní doplňky
Společnost Hana Břinčilová prodává dámské prádlo, oděvy, módní doplňky, plavky, župany a mnoho dalšího.
Dodávka ochranné kombinézy a obleky proti chemikáliím i toxickým látkám
Na prodej a dodávku ochranných kombinéz ISSA CHEM 08290 a ISSA CHEM PLUS 08292, obleku pro chemikáliím a toxickým látkám se zaměřuje společnost Industrial Starter Czech s.r.o.
Industrial Starter Czech s.r.o.
Stínící, ochranné a lešenářské sítě v e-shopu - clony na ploty, balkony a pergoly
Pevné stínovky s dlouhou životností prodává naše firma Garnýže Milan Dvořáček. V e-shopu naleznete stínící, ochranné a lešenářské sítě a tkaniny na ploty, balkony, pergoly, skleníky i foliovníky.
Prodejna pracovních oděvů, montérek, pracovní obuvi, ochranných pomůcek
Na prodejně pracovních oděvů a obuvi v Kroměříži, kterou provozuje Zdenka Holubářová, najdete velký výběr pracovního oblečení pro různé profese, montérek, pracovní obuvi i ochranných pomůcek.
Ochranné pracovní pomůcky - montérkové soupravy, kombinézy, helmy nebo rukavice
Společnost BAN CZ, s.r.o. z Milína pro Vás má širokou nabídku ochranných pracovních pomůcek a oděvů, pořídíte zde ochranné pracovní kombinézy, soupravy, rukavice nebo helmy.
Eshop nekovové technické materiály - plstě, pryže, šňůry, molitany, ertalony, akrylony, stínící tkaniny
Firma ŘEMPO VEGA, s.r.o. Kroměříž dodává mimo jiné i technické materiály pro různé využití. Přes eshop můžete objednávat technické plstě, pryže, ertalony, akrylony, molitany, stínící tkaniny a další.
Prodej potahových látek, kůže a doplňků Praha
Společnost Eifler, spol. s r.o. se zabývá prodejem potahových látek a, kůže a doplňků.
Kvalitní ponožky z různých materiálů pro muže, ženy i děti od českého výrobce
Český výrobce ponožek z různých materiálů. Firma DVJ-ponožky s.r.o. se sídlem v Kopřivnici vyrábí kvalitní ponožky, které jsou pánské, dámské, dětské, sportovní, luxusní, funkční i antibakteriální.
DVJ-ponožky s.r.o.
Prodej pracovní oděvy, rukavice a pracovní obuv - zateplená, kotníková, poloholeňová
Na prodejně ProPráci Kroměříž Holubářová Zdenka najdete pracovní oděvy, rukavice i pracovní obuv - zateplenou, kotníkovou, poloholeňovou i holínky a polobotky.
Ložní soupravy a prostěradla Praha – kvalitní textil pro váš klidný spánek
Potřebujete nové povlečení, ve kterém se vám bude dobře spát? Nebo máte prostěradlo, které vás celou noc nepříjemně kouše? Pořiďte si nové, a to v galanterii KOH-I-NOOR v Praze.
KOH-I-NOOR WALDES galanterie, s.r.o. Velkoobchod s textilní galanterií Praha
Uniformy pro dobrovolné hasiče - šití požárních stejnokrojů na míru
Společnost LIPTEX TRADING s.r.o. dodává kvalitní uniformy pro dobrovolné hasiče, které šije na zakázku pro všechny zákazníky z MS kraje, zejména pak pro zákazníky z Ostravy a Opavy.
Polštáře z viscoelastické polyuretanové pěny Vysoké Mýto - pro Váš plnohodnotný spánek
Nabízíme polštáře z paměťové pěny pro rovnoměrné rozložení tlaku a tím i mnohem lepší spánek - PSP izoterm s.r.o. Vysoké Mýto.
PSP izoterm s.r.o. Vysoké Mýto Polyuretanové tepelné izolace
Výroba atypických postelí včetně roštů a zdravotních matrací
Výrobce vysoce kvalitních atypických postelí, roštů a matrací pro dospělé i děti, doplňkový nábytek, prodej lůžkovin, přikrývek a polštářů to vše v Jihlavě u firmy Ráj spánku
Nadměrné velikosti ochranných pracovních pomůcek prodej Tábor
Osobní ochranné pracovní pomůcky, šití na míru v nestandartních a nadměrných velikostech, oděvy, rukavice, obuv, zajišťuje a prodává TERCIE handicap s.r.o., Tábor.
TERCIE handicap s.r.o. Ochranné pracovní pomůcky Tábor
Dodávka bytového textilu, doplňků, koberců a dalšího vybavení do interiéru
Společnost FRANC Zlín se specializuje na návrhy a dodání kompletního vybavení do interiéru - bytového textilu, doplňků, žaluzií, koberců i dalších podlahových krytin. Působí v lokalitě Zlínský kraj.
FRANC spol. s r.o. Podlahářství, bytový textil Zlín
Hebké a prodyšné povlečení Mako-jersey z egyptské bavlny – tvarová stálost, snadná údržba
Jedinečná hebkost, prodyšnost a snadná údržba – to je povlečení Mako-jersey vyrobené z egyptské bavlny, které pořídíte na e-shopu mobytexpovleceni.cz
Dámská a pánská móda, oděvy nadměrných velikostí, půjčovna společenských oděvů
Kamenná prodejna X-Lejdy Fashion v Poděbradech nabízí prodej dámské a pánské módy i v nadměrných velikostech až do velikosti 8XL. Půjčujeme také společenské šaty a obleky.
Řasící stuhy na záclony a závěsy, pásky okrasné nebo klasické
Vyrábíme pružné i pevné stuhy pro výrobce spodního prádla a oděvů, pro automobilový průmysl a zdravotnictví - Výroba stuh - ELAS Liberec
Pracovní oblečení pro různé profese - speciální oděvy pro rizikové prostředí, zdravotnictví, gastro, výstražné, reflexní
Společnost ŘEMPO VEGA Kroměříž je dodavetelem pracovního oblečení pro různé profese, tedy i speciální výstražné oděvy, pro rizikové prostředí nebo zdravotnictví či gastronomii.
Římské rolety, textilní dekorace, záclony, závěsy na míru - šití textilií do interiéru
Společnost ZDEKOR Zlín na míru šije záclony, závěsy i jiné textilie do interiéru. Na zakázku vyrábí římské rolety, japonské stěny. Používáme pouze kvalitní evropské látky. Navrhneme interiér na míru.
Popruhy a lemovky používané v nejnáročnějších podmínkách při záchraně životů
Naše popruhy splňují vysoké nároky, a proto jsou vhodné pro použití i v těch nejnáročnějších podmínkách při záchraně lidských životů.
MOUKA TIŠNOV, s.r.o.
Opravy oděvů a obuvi Praha - zkracování a prodlužování nohavic a výměny zipů
Opravy oděvů a obuvi Praha, zkracování a prodlužování nohavic, výměny zipů u kalhot, bund i spacáků, výměny podšívek, drobné opravy zašití, záplaty apod, ušití nových kalhot na míru.
Firemní uniformy pro piloty a stejnokroje pro letušky – kvalitní a profesionální šití na míru
LIPTEX TRADING S.R.O. SE ZABÝVÁ VÝROBOU FIREMNÍHO OBLEČENÍ A PÁNSKÝCH OBLEKŮ. ŠIJEME UNIFORMY PRO PILOTY, STEJNOKROJE PRO LETUŠKY A JSME SPECIALISTÉ NA PÁNSKÉ OBLEKY NA MÍRU, DLE VAŠICH POŽADAVKŮ.
Opravna obuvi a koženého zboží Praha – kvalitní služby včetně drobných oprav
Zničili se vám oblíbené boty a nechcete se jich za každou cenu vzdát? Nemusíte, nechte si je kvalitně opravit u pana Andreje Němce.
Nová řada respirátorů od společnosti ZVG – nové barevné vyvedení balení
Chraňte své zdraví a dýchací cesty při práci s nebezpečnými částicemi s novou produktovou řadou respirátorů od společnosti ZVG s.r.o.
ZVG CZ s.r.o.