Pestrá nabídka potravinářských výrobků uspokojí nejen běžné zákazníky, ale také maloodběratele a velkoodběratele. Z různých kategorií si tak můžete vybrat mléko a mlékárenské výrobky, maso a masné výrobky, pekařské výrobky, alkoholické a nealkoholické nápoje, ovoce a zeleninu, cereální výrobky a další produkty.

Potravinové automaty, svačinkové automaty, obědové automaty - chlazená jídla DAMIAN
Potravinové automaty, svačinkové automaty, obědové automaty - chlazená jídla DAMIAN od firmy DELIKOMAT s.r.o. poskytují servis, doplňování, údržbu v rámci celé České republiky.
DELIKOMAT s.r.o.
Vinohrady a vinice s historií a tradicí – ochutnávky pro skupiny i jednotlivce
VINAŘSTVÍ VALTICKÉ PODZEMÍ s.r.o. nabízí skupinám i jednotlivcům exklusivní ochutnávky vína z místních vinic s několikasetletou tradicí a prohlídky historických vinných sklepů.
VINAŘSTVÍ VALTICKÉ PODZEMÍ s.r.o. Firemní vína, víno jako dárek
Bezlepková jídla, strava - rozvoz menu až k vám domů
Naše cateringová firma LB GASTRO s.r.o. se zabývá zajištěním závodního stravování. Nabízíme také bezlepková jídla s rozvozem menu až k Vám domů. Rozvážíme do celého okolí Ostravy a Opavy.
Čerstvá káva z pražírny - zrnková, mletá káva špičkové kvality
Zrnková i mletá káva přímo z pražírny si získává oblibu pro svoji výraznou chuť i aroma. Zákazníci z lokality Uherské Hradiště mohou zakoupit čerstvou kávu v pražírně kávy JAMAI CAFE Uherský Brod.
Eshop ořechy, kešu, mandle natural, pražené, mrazem sušené ovoce
V eshopu semenac.cz můžete zakoupit široký sortiment suchých plodů a sušeného ovoce - ořechy, kešu, mandle natural i pražené, mrazem sušené ovoce. Výdejní místa - Kroměříž, Zlín, Ostrava.
Rostlinná a živočišná výroba vysoké kvality, chov drůbeže, prodej vajec
Chutná vejce a drůbež Vám dodá společnost AGROS Vyškov-Dědice, a.s. Zabýváme se zemědělstvím, a to jako rostlinnou, tak živočišnou výrobou té nejvyšší kvality.
Chov skotu, prodej hovězího masa a drobů z vlastní farmy
Chov hovězího dobytka, kvalitní biologicky hodnotné hovězí maso a droby z vlastní farmy, svíčková, kýta, roštěnec v BIO kvalitě prodává Jan Hořák - Zemědělská farma, Rýmařov.
Jan Hořák - Zemědělská farma
Bourárna masa, hovězí maso v BIO kvalitě, Janovice u Rýmařova
Bourárna masa z vlastního chovu, rozpracování, dělení a zpracování vyzrálého hovězího masa v BIO kvalitě. Prodej v kamenné i pojízdné prodejně zajišťuje Jan Hořák, Janovice u Rýmařova.
Jan Hořák - Zemědělská farma
Živočišná výroba  Velké Svatoňovice – výhodný prodej mléka v areálu družstva
Naše družstvo nabízí výhodný prodej mléka přímo od krav z našich pastvin, prodej mléka ve dvoře každé úterý a pátek vždy od 7.00 do 9.00 hodin - Zemědělské družstvo Velké Svatoňovice.
Prodej a distribuce nemražených potravin
Společnost APETITTO - ŠNAJDR s.r.o. ze Zruče u Plzně se specializuje na prodej a distribuci nemražených potravin ve vysoké kvalitě, které nabízí restauracím, jídelnám, školám a školkám.
Pražírna kávy a kavárna - kvalitní čerstvá káva a dezert každý den
Pražírna kávy JAMAI CAFE zve k posezení do své provozovny v Kroměříži. U nás je každý den připravena kvalitní čerstvá káva a lehké dezerty i osvěžující domácí limonády.
Ječné kroupy, loupaný hrách a luštěniny posílí zdravou složku ve vašem jídelníčku
ALFA mlýn a balírna v Pouzdřanech se zabývá maloobchodním a velkoobchodním prodejem luštěnin. Ječné kroupy, loupaný hrách a široká nabídka luštěnin, Vám pomůže zdravě rozšířit a zpestřit jídelníček.
Prodej a distribuce mražených potravin
O pravidelnou distribuci a prodej kvalitních mražených potravin do škol, školek, restaurací a jídelen se postará společnost APETITTO - ŠNAJDR s.r.o. se sídlem ve Zruči u Plzně.
Obchod s čerstvým ovocem a zeleninou od tuzemských pěstitelů, distribuce do českých velkoobchodů
Pochutnejte si na čerstvém ovoci a zelenině, kterou Vám zajistí společnost ZEO Trade s.r.o. z Vodňan. Dovážíme zboží ze všech evropských i tuzemských pěstitelů a rozvážíme po celé České republice.
Jihomoravské vinařství - výroba a prodej kvalitního vína
Jihomoravské vinařství - výroba a prodej kvalitního vína, vína jakostní odrůdová a přívlastková od firmy Horákova farma a.s. v Čejči - moderní vybavení s tradičními technologickými postupy.
Císařské sklepy Horák
Velkoobchod s uzenářskými výrobky, jako jsou klobásy, šunky, trvanlivé salámy a další
Velkoobchod, který zajišťuje dovoz kvalitních a chutných uzenářských výrobků v oblasti Znojma a Moravského Krumlova, je společnost JIMA.SPOL s.r.o.
Bezlepkové koření celiakům dodá v bio kvalitě český výrobce BENKOR
Vychutnejte si výborná jídla okořeněná bezlepkovým kořením v bio kvalitě, která nabízí český výrobce, společnost BENKOR s.r.o.
Přinášíme Vám ovoce až do kanceláří
Firma Fresh Juice, s.r.o. Vám přiveze ovocné boxy do kanceláří a Office Center. Poskytují servis v oblasti čerstvých ovocných a zeleninových šťáv až do firmy.
Rodinné vinařství s tradicí, lahvová i sudová vína bílá, červená, růžová z Velkých Bílovic
Lahodné víno z jižní Moravy ochutnáte ve Vinařství Velké Bílovice Igor Herzán. Víno vyrábíme již po generace, vybrat si proto můžete z široké nabídky bílých, červených i růžových vín.
Cukrárna Svěženka Kralovice
Pečení nepatří zrovna mezi Vaše koníčky a přesto chcete potěšit blízké chutným dortem? Navštivte Cukrárnu Svěženka Kralovice, kde si můžete posedět v příjemném prostředí a ochutnat vyhlášené zákusky.
Prodej chlebové mouky a směsi - pečení domácího chleba
Prodej chlebové mouky a směsi pro pečení chleba vám zajistí firma s tradicí - Naděžda Feithová, ALFA mlýn a balírna Pouzdřany (Břeclav).
Eshop nesolené přírodní ořechy kešu, para, mandle, pistácie, makadamové, vlašské, lískové ořechy
Pestrý výběr ořechů najdete v eshopu semenac.cz firmy Semenáč Kroměříž. Vybrat si můžete nesolené přírodní ořechy kešu, para, vlašské, lískové, makadamové ořechy, mandle, pistácie i směsi oříšků.
Výroba a prodej kvalitního českého vína z vinařství s dlouholetou tradicí
Výrobcem kvalitních českých vín s dlouholetou tradicí je rodinné Vinařství Líbal s.r.o., které vyrábí a prodává vína různých druhů vysoké kvality na Znojemsku.
Rozvoz obědů, stravování pro seniory, polední menu
Veřejné a závodní stravování, rozvoz obědů pro seniory nebo firmy a kompletní stravovací servis zajistí brněnská firma JEER s.r.o., která rozváží polední menu po Brně a okolí.
Kvalitní vína ze Znojma - nově v bag in box balení vhodném pro restaurace nebo rodinné oslavy
Znojemská firma Vinařství Líbal s.r.o. nově zavadí vína v bag in boxu, které jsou vhodné do restaurací nebo na rodinné oslavy či večírky. Kvalitní vína ze Znojma v novém praktickém balení.