Pestrá nabídka potravinářských výrobků uspokojí nejen běžné zákazníky, ale také maloodběratele a velkoodběratele. Z různých kategorií si tak můžete vybrat mléko a mlékárenské výrobky, maso a masné výrobky, pekařské výrobky, alkoholické a nealkoholické nápoje, ovoce a zeleninu, cereální výrobky a další produkty.

Sudové pivo z velkoskladu za výhodné ceny - půjčovna chlazení
Společnost L & M nápoje s.r.o. je velkoobchod s nápoji, který se zabývá prodejem sudového piva za výhodné ceny v Opavě a okolí. Nabízíme také k zapůjčení výčepního chladicího zařízení.
L & M nápoje s.r.o.
Výroba tradičních sýrů – pařenice, korbačíky, oštěpky, sýrové nitě a tyčinky, Beskydské fakury
Výrobou chutných tradičních českých i slovenských sýrů se zabývá společnost MILKEFFEKT s.r.o. se sídlem v Třinci. Sýrové nitě, tyčinky, korbačíky, pařenice, Beskydské fakury a mnoho dalšího.
Obložené chlebíčky a saláty - výroba lahůdek s rozvozem po Opavě
Firma Labužník FAST-FOOD s.r.o. vyrábí různé lahůdky jako jsou chlebíčky či saláty s rozvozem po celé Opavě. Naše produkty jsou vždy čerstvé a voňavé – prostě k nakousnutí.
Ubytování v hotelu Pegas - pivovar, pivnice v Brně, vlastní minipivovar, parkování, česká kuchyně
Ubytování v hotelu Pegas - pivovar, pivnice v Brně, vlastní minipivovar, parkování, česká kuchyně, bezbariérový přístup, připojení k internetu.
Prodej potravin a drogistického zboží u Kostků, možnost objednání chlebíčků, prodej zákusků
Prodej potravin a drogistického zboží u Kostků, možnost objednání chlebíčků, prodej zákusků.
Domácí ručně vázané špekáčky a grilované klobásy a párečky podle domácí receptury
Řeznictví a uzenářství Jana Černockého v Jablůnce pro Vás nastartovalo grilovací a opékací sezónu a každý den pro Vás připravuje kvalitní a čerstvé ručně vázané špekáčky, klobásy a párečky na gril.
Jan Černocký, řeznictví a uzenářství s.r.o. Řeznictví Jablůnka
Moravské víno ve sklepě na Čejči s tradiční degustací vína
Každý návštěvník Moravy by měl ochutnat kvalitní moravské víno, a kde jinde než v samotném srdci vinařů ve sklepě na Čejči známé jako Císařské sklepy Horák.
Císařské sklepy Horák
Studená kuchyně - mísy, obložené bagety a vše pro rauty s rozvozem až k Vám domů
Mikeš a spol s.r.o. v Opavě Vám zajistí rozvoz a dovoz jídel ze studené kuchyně, dle Vaší objednávky. Připravíme Vám obložené mísy, bagety, rauty a vše Vám dovezeme na místo, které bude potřeba.
Mikeš a spol s.r.o. Jídelna Mikeš
Velkoobchod a síť maloobchodů s potravinami a drogerií
Velkoobchod potravin a drogerie. Podpora maloobchodníků, nové technologie a služby, řešení na míru pro jednotlivé prodejny to je společnost CBA NUGET s.r.o.
Prodej alkoholu a lihovin za super ceny ve velkoskladu
Společnost L & M nápoje s.r.o. je velkoobchod s nápoji a zabývá se prodejem alkoholických nápojů a lihovin za super ceny v Opavě.
L & M nápoje s.r.o.
Prodej vína a dárkových balení vín z rodinného moravského vinařství přes e-shop
Bílá, červená a růžová vína se svěžím ovocným charakterem zakoupíte na e-shopu rodinného moravského vinařství Fuzgrunty. Prodáváme i dárková balení vín se skleničkami.
Vinařství a penzion Fuzgrunty
Niva k rakletování na zahradě či doma Hradec Králové, rakletuj s Nivou, půlená Niva, válec Niva
Niva k rakletování na zahradě či doma Hradec Králové, rakletuj s Nivou, půlená Niva, válec Niva, velkoobchodní i maloobchodní výroba sýry NIVA.
Radegast, Gambrinus, Plzeň a Svijany v sudech za skvělé ceny ve velkoskladu Opava
Přijďte si pro Radegast, Gambrinus či Svijany a Plzeň do velkoskladu L & M nápoje s.r.o. se sídlem v Opavě. Všechny sudová piva máme za skvělé ceny.
L & M nápoje s.r.o.
Výroba a prodej kvalitních mléčných výrobků
Nejkvalitnější mléčné výrobky přímo z farmy v okrese Jablonec nad Nisou v Libereckém kraji. Výroba a prodej vlastních mléčných produktů. Vždy čerstvé produkty z Farmy Tompeli!
Rodinný penzion s vlastním vinným sklípkem a dvorem  - komfortní ubytování
Pohodovou dovolenou a komfortní ubytování zajišťuje Vinařství a penzion Fuzgrunty z Bulhar. Navštivte rodinný penzion s vlastní dvorem a vinným sklípkem, kde můžete posedět přímo s majiteli.
Vinařství a penzion Fuzgrunty
Trvanlivá hotová jídla Expres Menu - hotovky na doma i cesty - Eshop
Eshop Canonico.cz přináší vysoce kvalitní trvanlivá hotová jídla Expres Menu v rámci vybavení pro camping , vhodná na cesty i na doma.
Vynikající pečené speciality - šťavnatá kolena, žebra, kýta, bůček a sekaná
Řeznictví Marcel Durec z Opavy se zabývá vlastní výrobou a prodejem vynikajících pečených specialit. Vyzkoušejte naše šťavnatá kolena, žebra, kýta, bůček, sekanou a jiné pochutiny s možností dovozu.
Pečené sele, teplý raut – dokonalá a poctivá hostina, čas na grilované pochoutky
Pečené sele a grilovací speciality Vám zajistíme a v nejvyšší kvalitě připravíme na Vaši narozeninovou oslavu, svatbu, firemní večírek nebo jinou akci. Jan Černocký, Řeznictví a uzenářství Jablůnka.
Jan Černocký, řeznictví a uzenářství s.r.o. Řeznictví Jablůnka
Nejlepší pečivo v bistru a pekárně EXPRES, spol s.r.o.
Široká nabídka pečených výrobků pro všední i slavnostní události. Koupíte vánočky, koblihy, rohlíky, voňavý a delikátní chleba, svačinové bagety nebo zákusky ke kávě.
Vynikající hořčice a přílohové omáčky – výroba a prodej
Chutné hořčice a studené přílohové omáčky vhodné jako příloha a k dochucení Vašich kulinářských výtvorů dodává Klášterní officína.
Alko i nealko pití, pivo, vino, lihoviny různých značek
Alkoholické a nealkoholické nápoje dodává PIVO-KOTALA. Prodej piva, destilátů, vína a nealka. Obstaráme vybavení pro čepování piva a vše dodáme.
Pekařství, pekárna, slané a sladké pečivo, denně čerstvé pečivo
Kvalitní a chutné pečivo, pečeme v parní peci a tak naše produkty vydrží dlouho čerstvé, sladké i slané dobroty z pekárny INTEGRA H + H, s.r.o. Lučany nad Nisou.
INTEGRA H + H, s.r.o.
Pečené i grilované maso - šunka od kosti,  kuřecí, kolena, chutné a šťavnaté speciality
Chutné a šťavnaté speciality z masa vyrábí Řeznictví a uzenářství Jana Černockého ve Vsetíně, které má pro vás připravené různé pečené a grilované maso, ať už jde o šunku od kosti, kuřecí či kolena.
Jan Černocký, řeznictví a uzenářství s.r.o.
Ochutnávka vína ve sklepě v Čejči. Přijďte na pohárek vína.
Ochutnávka vína ve sklepě v Čejči je vždy příjemný zážitek. Císařské sklepy Horák Vás zvou - Přijďte na pohárek vína. Pan Horák Vám rád řekne jak se u nich takové výborné víno dělá.
Císařské sklepy Horák
Kvalitní oleje lisované za studena - makový, lněný nebo z ostropestřce
Firma Klášterní officína sídlící nedaleko Brna má nově v nabídce kvalitní oleje lisované za studena, vybrat si můžete z netradičních druhů panenských olejů.