Pestrá nabídka potravinářských výrobků uspokojí nejen běžné zákazníky, ale také maloodběratele a velkoodběratele. Z různých kategorií si tak můžete vybrat mléko a mlékárenské výrobky, maso a masné výrobky, pekařské výrobky, alkoholické a nealkoholické nápoje, ovoce a zeleninu, cereální výrobky a další produkty.

Potraviny Nová Paka, bohatý sortiment čerstvých potravin, nápojů i drogistického zboží
Bohatý výběr potravin a dalšího zboží umožňuje firma Potraviny Nová Paka Ladislav Knap. Pro naše zákazníky máme připraveno pečivo, ovoce, zeleninu, mléčné výrobky, uzeniny, nápoje i drogerii.
Potraviny Nová Paka Ladislav Knap - Anton
Výroba a rozvoz obědů pro firmy i domácnosti, výběr z pěti jídel, čerstvé a kvalitní suroviny
Chutné obědy pro zaměstnance i členy rodiny připravuje společnost Sato Hradec Králové, v. o. s. sídlící v Jaroměři. Vaříme chutné pokrmy z čerstvých a kvalitních surovin od prověřených dodavatelů.
Ovoce a zelenina, velkoobchodní sklad, distribuce a zásobování
Tercie Doudleby s.r.o. je spolehlivý dodavatel kvalitního ovoce a zeleniny v okrese Rychnov nad Kněžnou. Zajišťujeme zásobování prodejen, hotelů, restaurací a stravovacích provozů.
Kamenná prodejna zdravé a bezlepkové výživy pro naše spokojené zákazníky
Firma TOP VITAL pro vás zajišťuje prodej nejen zdravé a bezlepkové výživy formou internetového i kamenného obchodu ve Žďáru nad Sázavou, který je oblíbený u zákazníků z celé Vysočiny.
Pěstitelská pálenice v okrese Nymburk, zpracování vlastního kvasu
Destilace vlastního ovocného kvasu, odborné poradenství, vypálení ovoce za pomoci moderního zařízení v pěstitelské pálenici Palno, s.r.o., Nouzov v okrese Nymburk.
Dárkové sady piva, vánoční nabídka, Rohozec, pivo, duopack
Vybírejte z dárkových sad piva Rohozec – darujte Vánoční multipack sady, stylové džbány nebo lahve piva Skalák v Retro edici.
Lahodná a kvalitní lahvová vína z mikulovské vinařské oblasti
Lahodná a jakostní lahvová vína z mikulovské vinařské oblasti, ať už se jedná o bílá, červená, růžová, oranžová či šumivá vína, zakoupíte na webových stránkách vinařství Vílo Lípa Mikulov.
Pekárna, ruční výroba pečiva a zákusků Praha, tradiční receptury bez chemických přísad
Pečivo vyrobené z domácích surovin a bez potravinářských náhražek naleznete na pultech prodejen rodinné firmy Pekárna Kabát, s.r.o. z Prahy 4. Voňavé a křupavé rohlíky i koláče jako za našich babiček.
Vánoční dárkové sety piva potěší a zaženou žízeň
Pivo z Českého ráje v originálních vánočních, dárkových baleních z PIVOVARU ROHOZEC, a.s. Turnov.
Pekárna Kladno - tradiční výroba pečiva a cukrovinek
Tradiční výrobu běžného, jemného či tmavého pečiva, cukrovinek, koláčků a zákusků zajišťuje pekárna Kladno - KOMPEK, kombinát pekařské a cukrářské výroby, spol. s r.o.
KOMPEK, kombinát pekařské a cukrářské výroby, spol. s r.o. Pekárna Kladno
Prodej snadno stravitelného a dietního krůtího masa Jičín
Zabýváme se chovem krůt a nabízíme výrobu a prodej krůtího masa a výrobky z něj - Rodinná farma Nový Dvůr Jiří Kořínek
Mléčné výrobky z mlékárny na Prostějovsku, produkty Olomouckého kraje
Regionální produkty z kvalitního mléka vyrábí společnost Zemědělské družstvo Senice na Hané. Dovážíme mléko a jogurty do školních jídelen, nemocnic, restaurací i kaváren.
Firemní vína jako dárek z vinařské oblasti Lednicko-valtického areálu
Víno jako dárek pro firemní partnery či spolupracovníky od společnosti VINAŘSTVÍ VALTICKÉ PODZEMÍ s.r.o. Kvalitní moravská odrůdová vína, etikety s Vaším logem či přáním.
VINAŘSTVÍ VALTICKÉ PODZEMÍ s.r.o. Firemní vína, víno jako dárek
Kupujte plísňový sýr niva od tradičního českého výrobce
Naše sýrárna si zakládá na poctivé práci a tradiční výrobě. Plísňový sýr proto vyrábíme z kvalitního kravského mléka - Niva s.r.o. Hradec Králové
Řeznictví a uzenářství Praha 3, e-shop a kamenná prodejna se šťavnatým hovězím masem
Pestrý výběr hovězího i vepřového masa, voňavých uzenin, sýrů a dalších farmářských specialit pro Vás připravila firma Řeznictví a Uzenářství Brabec Martin Brabec se sídlem na Praze 3 Vinohrady.
Aukční nákupy potravin až s 15% úsporou nákladů pro veřejnou správu
Potraviny za výhodnější ceny pro subjekty jako jsou jesle, školky, školní jídelny, menzy, domovy pro seniory, restaurace a další. LICIT - Aukční nákupy, kvalita a ceny od nejvýhodnějších dodavatelů.
Velkoobchodní prodej posypového materiálu do pekáren a cukráren
Firma TRIAS Chrudim se především zaměřuje na zásobování pekáren a cukráren kvalitními suchými plody a posypovými materiály.
Třináctka Pivovaru Rohozec držitelem World Beer Seal 2019
Rohozecká TŘINÁCTKA se stala absolutním vítězem napříč všemi kategoriemi a obsadila první místo v hlavní soutěži World Beer Seal 2019.
Dietní produkty pro bezlepkovou a bezlaktózovou dietu
Kvalitní produkty pro dodržování bezlepkové či bezlaktózové diety naleznete mezi sortimentem prodejny se zdravou výživou TOP VITAL ve Žďáru nad Sázavou.
Pekárna, tradiční cukrářské a pekařské výrobky, kompletní sortiment
Skvělé tradiční cukrářské a pekařské výrobky, kompletní sortiment výrobků -chléb, rohlíky, koláče, záviny, zákusky, dorty a další zakoupíte od Pekárna IVANKA s.r.o.
Pekárna IVANKA s.r.o.
Tempo, obchodní družstvo, síť maloobchodních prodejen s potravinami, spotřebním zbožím
Maloobchodní sortiment s čerstvým zbožím naleznete u společnosti TEMPO, obchodní družstvo se sídlem v Opavě. Společnost s dlouholetou tradicí i slušným tržním potenciálem.
Kvalitní stravování pro zaměstnance, rozvoz teplých obědů zdarma, provoz firemních kantýn
Výživné a chutné jídlo pro Vaše zaměstnance Vám dodá společnost Menclová Jana, s.r.o. z Plzně. Zvyšte výkonnost Vašich zaměstnanců na maximum a dopřejte jim každý den teplou domácí stravu.
Občerstvení a catering na smuteční a pohřební hostiny
Chutné a čerstvé občerstvení a různorodé studené i teplé pokrmy na smuteční a pohřební hostiny zajišťuje v Třebíči a jeho okolí restaurace Řízkovna.
Drůbežářský závod Klatovy, zpracování kuřecího masa, výroba uzenin
Drůbežářský závod Klatovy a.s. se zaměřuje na odchov kuřat, zpracování kuřecího masa, výrobu kuřecích uzenin a jiných produktů bez E, prodej kuřat chlazených a mražených.
Jaroměřská knedlíkárna, chutné domácí knedlíky houskové, bramborové, špekové i ovocné
Čerstvé a voňavé ovocné knedlíky, bramborové taštičky i šišky s mákem dodá až na Váš stůl společnost HEST - VÝROBA KNEDLÍKŮ Stanislava Kufnerová. Chutné domácí produkty pro každý den.